- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
Annyian emlegetitek a Cod-ot,hogy én is teszek pár észrevételt.
A grafika sztem nem rossz,azért látható a fejlődés.Mondjuk azt nem értem,hogy akik sz@rozzák azok miért látják ennyire gáznak.Mit vártak?Egy teljesen új grafikai motort?Mert tudjuk,hogy a cod régóta "leragatt" a mostaninál.Miért olyan nagy baj ez?A Black Ops 1 sem volt valami fergeteg.Engem pl a Cod-ban sosem a grafika "fogott" meg.Hanem a változatos játékmenet.Nem azt mondom,hogy mind1,hogy néz ki de elég szomorú hogy "minden" vélemény csak a grafikáról szól.Ti tudjátok,én tiszteletben tartom a véleményeket de egyesek úgy kommentelnek róla mint ha maga az ördög lenne.
Nekem pl a Bf3-ban a grafikán kivül sok nem maradt meg.Akkor most az is sz@r?.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RTX 2070 SUPER WINDFORCE 3X OC 8GB GDDR6
- Eladva,értékelésre vár !Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- EVGA RTX 3070 8Gb
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest