Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
válasz
kriszpontaz #17255 üzenetére
Köszönöm! Miben nem vennék észre lényegi változást? Ha a meglévő kártyátnak (GV-R779OC-2GD (rev. 1.0) ) a ( GV-R726XWF2-2GD (rev. 1.0) ) biosára cserélném? Mert szerintem ez a két kártya ugyan az,a biosukat kivéve.
Arra vagyok kíváncsi,hogy az új bios aktiválná-e a TruAudio-t pl?
-
Patrick
addikt
válasz
kriszpontaz #15472 üzenetére
És ha letörlöm? Az nem jó megoldás?:S
A FC3-at meg a BF3-at majd ma megnézem mennyi fps-em lesz, de szerintem a Metroban lesz a legkevesebb. -
Patrick
addikt
válasz
kriszpontaz #15469 üzenetére
Ennyire kevés a procim? Feljebb nem tudom húzni sajnos.
-
Peaceliker
addikt
válasz
kriszpontaz #15274 üzenetére
Na, veled is ki vagyok segítve!
Azért kérdeztem, mert mintha úgy hallottam vonla, hogy nem minden driver jó...vagy az csak 7770 re igaz?
-
royalka
őstag
válasz
kriszpontaz #15274 üzenetére
A kis felvágós .
-
royalka
őstag
válasz
kriszpontaz #15268 üzenetére
Húhh hát akkor kisebb kártya a 9800-hoz(22.5cm) képest
(Ha a teljes méretre vonatkoznak a megadottak) Bocsi hogy hiányos voltam egy Asus HD7770-1GD5 a kiszemelt.
A mostani karimnál le lehetett szedni teljesen a burkolatot ezért gondoltam, de képek alapján nem hiszem csak reménykedtem. Akkor elvileg 19 cm a kari?(#15269) oliba: Kerestem de nem találtam a képeken matricát a csavarokon, csodálkoztam is. Jó arcok hogy ekkora szabadságot adnak.
Sokat segítettetek. köszönöm szépen
. Jó volna ha tényleg ekkora lenne mert simán elférnének a sata csatik.
-
MrBrook
aktív tag
válasz
kriszpontaz #15179 üzenetére
kifogom próálni, HBAO, nekem azért van onon, mert értékelem ezt az effektet
effecteket meg pont nem érdekelnek, de ja a deffered AA eszi kicsit, viszont azt vettem észre, ha sokminden lowon van nem mindíg pörögög 90% körül a kari, ha a deffered 2xesen megy legalább jobban pörög a kari, meg elég simán fut, semmi mikro lagg..
(csinálhatnánk egy prohardver-es platoon-t vagy valami
[hamégnincs] )
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
kriszpontaz #15119 üzenetére
Új gépet tervezel mellé,úgy már mindjárt más,gratulálok az új szörnyecskédhez,jó fajta kártya!
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
kriszpontaz #15117 üzenetére
Még mindig a AM2+ DDR2 géped van,akkor az említett kártyának max. a felét fogod tudni csak kihasználni,erősen konfig csere ajánlott hozzá!
-
bartucc
addikt
válasz
kriszpontaz #14083 üzenetére
Akárhogy játszok a beállításokkal, nekem is ez van, akkor a texture pack lesz a hibás. (azért kicsit zavaró, ha gyári kiegészítőkkel se lehet használni egy játékot, mindenféle über mod nélkül)
-
PeL
addikt
válasz
kriszpontaz #14320 üzenetére
nincs húzva a kártya, nem is volt sosem
Mindent alap órajelen használok csak
-
urbi73
senior tag
válasz
kriszpontaz #14308 üzenetére
A háta mögött csak egy dolgot szeretek csinálni
Kezdi már megszokni ,úgy is tudja hogy megveszem meg én is tudom hogy megveszem .Csak illik azért szólni.
-
Lacccca87
addikt
válasz
kriszpontaz #14308 üzenetére
Aztán majd kapsz a sodrófával és majd magadról se fogsz tudni
-
profisher.
tag
válasz
kriszpontaz #14164 üzenetére
Most megnéztem újra, 1440*900 Medium-on, 36 fps alá nem esett, max menüben.
De nekem még ez a 36 fps is néha szaggatós kicsit. Tudom játékban 26-27 fps fölött elvileg nem látjuk a különbséget.
-
Stonerice
őstag
válasz
kriszpontaz #14163 üzenetére
Még ebből se látszik minden esetben a cpu limit.
-
profisher.
tag
válasz
kriszpontaz #14160 üzenetére
Nem hinném, hogy a 750K nem lenne elég... Az a baj, hogy a kihasználtságból nem nagyon lehet megállapítani, meg nem is tudom azt monitorozni játék közben, visszanézni meg mivel?
-
profisher.
tag
válasz
kriszpontaz #14158 üzenetére
1440*900 és low profil (nem a custom). 64 fős Seine Crossingon. Majd lehet csinálok egy benchmarkot fraps-el, mert nem nagyon néztem, hogy mennyi az fps, csak néha szaggatást éreztem.
-
Tomi0703
addikt
válasz
kriszpontaz #14147 üzenetére
és (#14148) Petyyyyy: Köszönöm.
Én még csak most húzogatom úgy jobban, ezért voltam kíváncsi.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
kriszpontaz #14150 üzenetére
Rendben köszi majd figyelem akkor ezt a táblázatot.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
kriszpontaz #14150 üzenetére
3DMARK 11 "PH-házi" pontszámok - HD7770/HD7750 - Erre gondoltál?
-
IreN!CuS
őstag
válasz
kriszpontaz #14147 üzenetére
Tudnál nekem küldeni 1-2 mérést (játék vagy trémark) 1100/1300-as órajelen?
-
Lacccca87
addikt
válasz
kriszpontaz #14083 üzenetére
7790-ről votl szó.
-
Steelmanus
addikt
válasz
kriszpontaz #14070 üzenetére
Ugyan en nem ertek hozza mert nincs LCD TV-m de keresgettem az aktiv HDMI kabelek utan csak erdeklodes szinten, es ezt talaltam, Lehet segitene Neked? 3D-s kérdések, válaszok, Megjelenítési módok
-
Melorin
addikt
válasz
kriszpontaz #14026 üzenetére
Nekem 5450 volt egészen néhány héttel ezelőttig, tökéletes volt filmlejátszásra (1080p-re is), és még játszani is lehetett vele régi játékokkal.
-
törölt tag
válasz
kriszpontaz #14026 üzenetére
Pedig nem játékra kell. Tisztában vagyok vele, hogy azon semmi nem menne. Viszont lenne megfelelő képminőség, kérdés hogy melyik algoritmussal bírna el.
-
PeL
addikt
válasz
kriszpontaz #13852 üzenetére
Igazából engem már nem zavar, meg kell szokni a hangját. Régebbi kártyáim is szokták ezt csinálni, a legdurvábban anno egy Aopen Aelous 6600GT csinálta. Akkor még nem tudtam mitől van ez és azt hittem meg fog halni a kártyám, fel is hívtam a helyet ahol vettem és mondták hogy ezzel nem lehet mit csinálni, meg kell barátkoznom vele
-
>Deego..
senior tag
válasz
kriszpontaz #13852 üzenetére
Én is használtam Vapor- X et, nekem sokszor ciripelt. (PL: Fifa, Dead Island).
-
törölt tag
válasz
kriszpontaz #13769 üzenetére
Szerintem egy lassan 1.5 éves postra válaszoltál.
-
Janou
őstag
válasz
kriszpontaz #13596 üzenetére
Hát akkor ez majdnem egy 7750. Memóriát meg úgyis lehet húzni szal...
-
Alister71
nagyúr
válasz
kriszpontaz #13499 üzenetére
DDR3-as esélyes, de DDR2-es azért már csak nem.
-
Alister71
nagyúr
válasz
kriszpontaz #13403 üzenetére
Aha, az OEM piacot kitöltik átnevezésekkel.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
kriszpontaz #13190 üzenetére
Igen,szeretem az AMD-t,olcsón mindig kijövök belőle és eddig még nem bántam meg soha.
Mostanság a Phenom-ot szoktam használgatni,imádom a kicsikét ahogyan pörög.Úgy érzem,hogy mellé fogom rakni a közelgő 7770-et. A nagyobb gépet a szüleim szobájába hanyagoltatom,lehet az is hogy eladom,még nem tudom mit akarok.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
kriszpontaz #13187 üzenetére
Én is így érzem,valahol legbelül csak egy megerősítést vártam,köszöntem uram!
-
válasz
kriszpontaz #13184 üzenetére
7850 simán hozza a 7870 tempóját ha úgy akarod!
Ezért is az egyik legjobb vétel - szigorúan 2 Gb vrammal.
mobal,
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
kriszpontaz #13182 üzenetére
Lehet oda már kevés lesz a proci,vagy esetleg mégsem?
-
válasz
kriszpontaz #13182 üzenetére
Ezt a cserét megejtettem én is kb. egy hónapja. A 7770 jó kártya, de érezni a 7850+ erejét.
-
Atesz1978
senior tag
válasz
kriszpontaz #13162 üzenetére
Szerintem nem éri meg mert alig drágább a 7850 1GB ami +25-30%-al gyorsabb nála!
-
Steelmanus
addikt
válasz
Olvasd el a cikket, AMD Radeon HD 7790: a hiányzó láncszem
Nem szeretem ha igaztalanul megvadolnak, ugyan miert mondanak vagy irnak valotlansagot?
Nem jart hozza jatek, csupan egy kodot kaptam amivel a SAPPHIRE Select Club-ba lehet regisztralni, es ha szerencsed van nyerhetsz. Nekem nem is kellettek a jatekok.
OK semmi baj, csak kicsit megrazott a dolog, mert a topikbol maganba is kerdeztek, es igy ugy nezett ki mintha valotlant mondtam volna maganba.
-
tresh
veterán
válasz
-
WP14
őstag
válasz
kriszpontaz #13104 üzenetére
-
Atesz1978
senior tag
válasz
kriszpontaz #13110 üzenetére
Eddig nem ismertem de kipróbálva tényleg jó program!
Köszi!
-
Petyyyyy
addikt
válasz
kriszpontaz #13082 üzenetére
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
kriszpontaz #13079 üzenetére
Az új fx-ek nem új fx-ek. Semmi új és világmegváltó nincs bennük, szimpla marketing.A világ első 5ghz-es asztali cpu-ja. Válogatott chipek, ennyi az egész. Se többet, se kevesebbet nem kell belelátni.
-
Stonerice
őstag
válasz
kriszpontaz #13082 üzenetére
De cpu-t már nem kell vennie egy darabig
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
kriszpontaz #13075 üzenetére
Jövőben viszont már nem így lesz ,és egyre több szálat (magot) fognak használni a programok és a játékok is egyaránt.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
kriszpontaz #13068 üzenetére
Maga a foglalat sem jövőképes,állítólagos richland bővül,ezek mellet egy FX 8 magos szintjét akkor sem érik el.
Értelemszerűen jelenleg az érdemes beruházás még mindig az AM3+ és 1155 foglalat.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
kriszpontaz #13057 üzenetére
AZ igen,AM2+-al hajtod és DDR2 memóriákkal? Ki tudod egyáltalán használni szegény kártyát?
-
szika87
aktív tag
válasz
kriszpontaz #13039 üzenetére
Nekem is vapor-x van, 1235/1330-ra húzva, a hőmérséklet még sose ment 65 fölé furmark alatt sem, játékok alatt meg 60 többnyire.Én sokat gondolkodtam hogy gtx 650ti vagy 7790 legyen, de azzal voltam hogy amennyivel többe kerül annyival nem jobb.Ráadásul jó érzés h a 7770-es széria prémiumát használod
És nem mellesleg nem nagyon volt olyan játék ami kifogott volna rajta 1280x1024es felbontásban, ha lesz nagyobb monitor talán lecserélem...bár úgy tudom ez a 7770es megállja a helyét még 1680x1050be is.
A másik dolog hogy 24K volt a kártya 1,5év garival...hol érte volna megvenni pl a gtx 650 ti 33-35ért... -
stefyY
őstag
válasz
Nekem szimpla Sapphire van...
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
kriszpontaz #13041 üzenetére
Érthető
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Hát igen,az egy jó fajta 7770,viszont a mostani árából már egy 7790 kapható.
-
Müszi
senior tag
válasz
kriszpontaz #12965 üzenetére
Pont erről beszélek. Volt egy rossz tapasztalat, ráadásul nem egyértelműen a lap hibájából és neméppen mostanság és kikiáltod kerülendő márkának. Nem volt soha MSI lapom, Asrock lapot használok, de ettől még simán kipróbálnám. Mellesleg az Asrockra is kiabáltak már fűt-fát. Ez már az negyedik, ráadásul állítólag pont egy problémás tipus (FM2A75-ITX), de nekem még egyikkel sem volt bajom.
Bocsi az OFF-ért. Részemről befejezve. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
kriszpontaz #12959 üzenetére
Régi PC-s motorosok tudják,hogy a régi MSI alaplapok ipari hulladékok voltak.
Azóta nem is volt még tervben sem,hogy MSI alaplapot vegyek,ezért nem tudom milyenek a mostaniak. Sztem már javultak vlmennyit,viszont vga téren nem rosszak,van most is nálam egy 4 éves MSI 9800GT,tökéletesen müxik kezdetek óta. -
profisher.
tag
válasz
Attól meg is mentett egy ideig, mert Asus van.
-
Müszi
senior tag
válasz
Felesleges általánosítani. Mindegyik gyártónak vannak rossz szériái és az alapján bármelyikre rá lehet sütni a bélyeget. Pl. FM2-ben meg az egyik legjobb lapot ők gyártják
-
Jim76
aktív tag
válasz
-
Petyyyyy
addikt
válasz
kriszpontaz #12661 üzenetére
Ahogy mondod, cf-ben sem adódik össze a vram. És hogy megéri-e kiépíteni, az a játéktól is függ majd. Bár szerintem hosszú távon jobban járnál egy erősebb kártyával.
-
Lacccca87
addikt
válasz
kriszpontaz #12624 üzenetére
7770, de nem a kártyától függ. Meg magától nem osztogatják reggelni kell minden promócióra.
Loadout-ot is speciel így kaptam -
szika87
aktív tag
válasz
kriszpontaz #12035 üzenetére
Igen a power limiten sokat filóztam h mennyi az egészséges az a baj h keveset írnak erről, valahol olvastam h a plusz 50% se árt neki mert ez csak annyit jelent h jobban szabadjára van engedve a kártya és ha több wattot akar zabálni akkor engedi a rendszer, de mivel én se vagyok ebben biztos általában +20%on van.Igazából nekem sincs gond a teljesítménnyel csak úgy voltam vele hs lehet húzni miért ne.Meg külföldi fórumokon elég eszement értékeket tudtak kicsikarni sokszor alap feszen ilyen 1275/1450 stb..
-
WP14
őstag
válasz
kriszpontaz #11962 üzenetére
Gondolod veszek sok ezerért egy játékot, holott nem is játszanék vele, csak azért, hogy azt lássam, amit egy esetleges tesztből is láthatnék?
Támaszd alá az állításaidat, mert addig csak pusztába kiáltott szavak maradnak -
WP14
őstag
válasz
kriszpontaz #11959 üzenetére
Van az állításotokról valami meggyőző teszt? Amíg nem látok, addig kétkedő maradok
-
WP14
őstag
válasz
kriszpontaz #11951 üzenetére
Melyek azok a játékok, amelyek valóban és biztosan kihasználnak 4 magot? Eddig 1-2 játékról állították talán.
-
WP14
őstag
válasz
kriszpontaz #11895 üzenetére
Az mit takar, hogy "a játék egy hulladék"? Melyik az a játék?
-
Petyyyyy
addikt
válasz
kriszpontaz #11737 üzenetére
-
Lacccca87
addikt
válasz
kriszpontaz #11654 üzenetére
Nem láttam, meg nem is emlékszem rá de majd meló után megnézem. Ha a DIRT SHOWDOWN-ba volt akkor szerintem ebből se maradt ki, de nem ugrik be hogy lett volna ilyen kapcsoló.
-
embe
nagyúr
válasz
kriszpontaz #11638 üzenetére
Úgy döntöttem hogy az i5-IGP-je mellé nem teszem fel a Metro-t....
atya-gatya
-
MrBrook
aktív tag
válasz
kriszpontaz #11625 üzenetére
4xMSAA val megvan a 70
-
embe
nagyúr
válasz
kriszpontaz #11619 üzenetére
Na 6-7 hónap.... Azért gatyát sűrűbben. 3 havonta.
-
_DiEGO_
őstag
válasz
kriszpontaz #11566 üzenetére
félreérted ? vagy igaz én sem pontosan írtam
46C° nem sok kissé , látván Picur képét
Picur = _PicuR_
a szerencsétlen kártya felett ott figyel egy PCI-os Sound Blaster X-Fi[/OFF]
jah így már érthetőbb a melegedés
Átraktad ellenkező oldalra szerelést , hogy fejtetőn van benne alaplap ?!? képet tudsz feltenni ? ha lehet
-
_DiEGO_
őstag
válasz
kriszpontaz #11507 üzenetére
46C° nem sok kissé , látván Picur képét
Milyen környzetben fut az a kártya ?
De szép eredmény ez
kiemelt rész ... grat
Mostmár megvárom 8xxx szériát...
-
kriszpontaz
veterán
válasz
kriszpontaz #11537 üzenetére
Nem rajtam van hanem a tápegységen
. Félreírtam.
-
default.
őstag
válasz
kriszpontaz #11537 üzenetére
kösz köszi
-
kisza25
félisten
válasz
kriszpontaz #11532 üzenetére
nagyjából sejtem milyen teljesítménye lehet, volt Hd6850-em és attól még egy kicsit erősebb, azzal fullHD low beállításokkal használtam, mondjuk HD7850-el is csak mediumig mentem el, mert úgy nem esett 60 alá
-
default.
őstag
válasz
kriszpontaz #11530 üzenetére
gddr5 csak elírtam. ezen a tápon van olyan csati, ami kell a kártyának ?
köszi
-
Lacccca87
addikt
válasz
kriszpontaz #11525 üzenetére
Anno láttam ezt a féle megoldást, hát nem voltam elájulva tőle, szinte 0 3d hatás mellet kibaszottul pixeleződik a kép (mondjuk volt vagy 1-1,5 éve amikor testközelből tapasztaltam, komolyan mintha néha még egy CAM rls is jobb minőséget produkált volna, persze a forrás sem lehetett jobb ránézésre DVD5-9 nél de amikor rákérdzetem csak habogott az LG-s srác
meg ráfogta a PC-re hogy nem bírná a HD filmet ezért ilyen a minőség de HD vek csilliószor jobb lenne, én meg: ahham ja.....)
-
kisza25
félisten
válasz
kriszpontaz #11528 üzenetére
7790-et írtam BF3 topikban is, amúgy fogyasztás miatt ideálisabb a HD7790 itx konfigba, mint anno HD7850 azzal nagyon felhangosodott szegény táp
-
Lacccca87
addikt
válasz
kriszpontaz #11523 üzenetére
3d hez asszem min 120 hz-es megjelenítő kell és ahhoz pedig min 120 fps -is szóval olyat próbálj amin megvan ez az érték. Az órajeles dolgot pedig a több monitor okozza, ha csak 1 -et használnál akkor 150/300 as értéken menne idle -ben.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Valami nálad nem stimmel.
Kb az a jelenség mikor én a 75Hz-s hacket használtam a dell monitoromhoz. Valamiért akkor nem engedte a VGA-t idle módba kapcsolni és nekem is folyamat pörgött a memória, a GPU meg UVD órajelen ment idle-ben.
Nincs esetleg 2 monitor rádugva vagy tv? -
Tankos5672
tag
válasz
nem tudom
Lehet driver bug esetleg?
de akkor megnyugodtam, nem csak nekem van ilyen
-
sanyek2
senior tag
válasz
kriszpontaz #11361 üzenetére
Akkor mulláról indulva etalonként a CR3-at nézve melyik karit ajánlod amivel mediumon tuti biztos viszi 1920x1200-at? (Megyek a kérdésemmel az illetékes topikba is, csak gondoltam megkérdem)
-
ViZion
félisten
válasz
kriszpontaz #11353 üzenetére
Nem ott vettem, hívd fel őket, normálisak voltak amikor gondom volt.
Tamoo: nem lehet. PCIe kell neki, normális táppal -bár nem kajál sokat.
-
ViZion
félisten
válasz
kriszpontaz #11349 üzenetére
Mikor én vettem még nem volt Vapor itthon sajna. Türelmetlen voltam, nem bántam meg így sem, jó VGA ez (amire én használom).
-
kriszpontaz
veterán
válasz
kriszpontaz #11344 üzenetére
Hozzáfűzném hogy a High beállításokat a képen kisebb pályákon Ultrára fel lehet venni. A nagyobb pályákon marad High beállításon.
-
válasz
kriszpontaz #11320 üzenetére
Fejlődött a hardver, volt idő a hibák kijavítására. Kíváncsi leszek én is. Sokan szidják az id-t a Tech 5 miatt, de azért ne feledjük el John Carmack munkásságát.
mobal,
-
válasz
kriszpontaz #11316 üzenetére
Maga a megvalósítás kifogásolható szerintem RAGE esetében. Többször kifejezték fejlesztés során, hogy elsődleges cél konzol volt, továbbá ott a memória elérése lényegesen gyorsabb. A többek közti "villanások" okozója ha jól emlékszem. Bár nekem bajom nem volt vele. UE3 semmivel se "jobb" textúra streamelés terén.
mobal,
-
ViZion
félisten
válasz
kriszpontaz #11316 üzenetére
A Metro név egybeforr az optimalizálatlan gagyi kifejezéssel lassan...
-
válasz
kriszpontaz #11309 üzenetére
Textura streamelési "hibára" gondolsz?
mobal,
-
dragonfx
veterán
válasz
kriszpontaz #11293 üzenetére
pedig ki kéne probálni...honnan?pü.t plz...
1170 elég szép azért bár fesszel enyém is tudná.
-
Lacccca87
addikt
válasz
kriszpontaz #11296 üzenetére
Ú bazz tényleg
Kevertem
-
ViZion
félisten
válasz
kriszpontaz #11293 üzenetére
+1
Konfigomon egy laggos f@s, pedig nincs fullra rakva és annyira nem is csillivilli. -
Ágógreen
senior tag
válasz
kriszpontaz #11268 üzenetére
nem tudja valaki melyik 7790-nek nincs coil-noise-a ? (tekerecs nyekergés)
úgy hallotam, hogy a sapphire elég rossz ilyen téren.
viszont csak a sapphire-n van backplate hűtés amit legszívesebben fenthagynék...
gigabyte és xfx állítólag halk szokott lenne és nincs elektrozaj.
kinek van már 7790-e ? meg tudná valaki nekem erősíteni ezt ?
7790 kéne, mert annyit fogyaszt mint a 7770 és azért csak egy lépés előre.én 7790 párti vagyok és keresem a lehető legjobb minőségű tekercsekkel ellátott modellet (halk!).
szerintetek ?köszönöm a segítséget
volt már korábban egy 7850-em (GB OC), de eladtam mert hangos volt rajta a nyekergős áramkör.
-
Ágógreen
senior tag
válasz
kriszpontaz #11142 üzenetére
láttam már köszi, valóban szép kártya, de számomra azaz FPS többlet nem ér meg ennyi fogyasztás/és höbeli különbséget...
szóval várok türelmesen a 7790-re
-
ebegab92
senior tag
válasz
kriszpontaz #10664 üzenetére
-
taknyi
aktív tag
válasz
kriszpontaz #10667 üzenetére
Most nem írt ki semmit a gané...
(#10668) WP14: ja, de mi van, ha nem nyerem meg... jól jött volna a következőkre. -
WP14
őstag
válasz
Benne volt a 7790 is, a többi úgysem fontos
support.sapphiretech.com oldalon nem 3-ban limitál, mert ezt írja nekem: Promotions Available: You can access 5 more promotions.
-
taknyi
aktív tag
válasz
Hamarabb is írhattad volna töki...
Egyébként hol van a 3× korlát leírva? Nem láttam...
-
WP14
őstag
válasz
kriszpontaz #10661 üzenetére
Nekem elfogadta, hogy regisztráltam rá, legalábbis azt írta ki, hogy köszöni és stb...
-
stefyY
őstag
válasz
kriszpontaz #10661 üzenetére
De, csak példát mondott, hogy a játékokat hamarabb adják...ill. érted, na.
-
stefyY
őstag
válasz
kriszpontaz #10658 üzenetére
Gondolom jelentkezni kell akciókra, aztán majd lesz valami...én legalábbis így csináltam.
-
Gainka
őstag
válasz
kriszpontaz #10499 üzenetére
Ezzel én is igy vagyok!
(#10500) djculture
Tényleg nem tűnik rossznak, ha lesz rá lové akkor egyértelmű ... (ja és nem szoktam tuningolni)
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest