Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HUfantom

őstag

válasz hulllllas #1316 üzenetére

Csak szerény vélemény...........

AMD-ből sajnos semmi. Én az X6 1100T met cseréltem le I7 2600K-ra, 2 éve és érezhetően sokat gyorsultak a gamek. Ezért vagy 2600K-t vagy az fölötti kéne teljesítményben. 3770, 4770, nem épp túl olcsó dolgok, de ha tudsz szerezni akár egy 2600K-sat én még nem nagyon látom, mire nem lesz elég ez a kártya ezzel a procival.
    Persze azt tegyük hozzá én 1 FullHD monitoron játszom nem 3-on kell 100+ FPS kinyomni a BF/COD 28al. :)

AMD azért X6 1100- mert a Bullról sajnos gyorsan kiderült, hogy inkább kis-lapát mint munkagép. A 1100T egész jól volt tunningolható és 1-1 magban erősebb volt mint bármelyik Bull. A 8 magos persze relative erősebb, de bakker nincs játék ami rendesen tekeri a 8 magot...

Kész sajnos be kell látni, hogy elrobogott az Intel, AMD csak jó árazással tud versenyben életben maradni. Más kérdés, hogy már nem tudom mióta az ATI tartja el az AMD céget..... De sajnos most ott is iszonyatos bajok vannak, amiken ha nem lesz megoldva szépen lassan elpártolnak tőle a pénzes vásárlók. / Gondolok itt pl arra hogy egyszerűen szemétre-való az összes driverük. :W Úgy kell keresni bújni a neten melyik használható. Egyszerűen röhej, hogy itt vagyunk 100-200.000 Forintos kártyákkal az 1 magos 7970nél alig tudnak többet pedig majd kétszer annyi van bennük. Mert a nyomorék drivert csak az újra írják meg a régivel persze kompatibilis..... ja néha megy is gond nélkül. Ezzel szemben Zöldikééknél ilyen sosem volt /
    És nem mondja senki, hogy a kisebb kategóriákban jobb a helyzet ott is hiába lenne jó a kártya a teszteken ha szemét a driver. Nagyon sürgősen neki kéne állni drivert írni. Mondom drivert nem valami fos-t amit annak nevez az AMD. Na abba is hagyom a picsogást.... :R

Új hozzászólás Aktív témák