- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi˘
addikt
Ha 2 megjelenítőt használsz akkor érthető a 400/1000-es visszavett órajel, nálam is ennyi. Viszont a hőfokok magasak még ahhoz is. 50°C körül kéne lenni a gyári venti profillal. Újra pasztázás segíthet. (nekem is 3x kellett szétszednem mire normálisan sikerült, pedig nem az első kártya volt amit újra kentem)
-
Remus389
veterán
-
opti06
aktív tag
ram az majd vga után, egyelőre még mindenhova elég a 4g fullhd maxgrafon, persze amíg enged maxon 5850 (élsimítás valahol 4-8, attól függ akad-e
)
egyébként rammal meg az a helyzet mostani cl5-be pörög 1333-on, ahogy nézegetem termék palettákat nem nagyon tudok ilyen ramot venni.. gyárilag 1600@cl7 a ram, de most ami jóáras az mind 1600@cl9
-
Azoknál a játékoknál ahol jól skálázódik a CF teljesítménye valamivel a 5870.es felett fog teljesíteni!
***************************************************************************************
(#20578) chabeee : Semmi extra sima Referencia Rev1 Tégla hűtős kártya némileg emelt (765/1125) órajelekkel, amit kivétel nélkül mindegyik 5850.es tud fesz emelés nélkül! én inkább Sapphire Rev1 et vennék, vagy Asus DirectCU -t mind2 ből találsz az apróban hasonló áron! mint a XFX BE -
zimek
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- További aktív témák...
- ASUS RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRIME OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Nitro+ RX 6700 XT 12GB
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRUE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Zotac Trinity Geforce RTX 4070 Ti
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest