- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Na, megvan az utóda a 3850-es kártyámnak
Már csak emberközelibb áron kell hogy adják, igaz én még nem vettem videókártyát 25e-nél drágábban
De mivel most már kezdem unni a közel évenkénti kártyacserét, lehet egy ideig ez lesz az utolsó bővítés, és így lehet nem várok annyit és 45-50e körül már bevállalom
Figyelembe véve, hogy ez az új kártya nem kicsit erősebb a 3850-esemnél, szerintem nekem megéri. Ha így folytatódnak a játékfejlesztések, akkor akár esetleg 4 évet is kibírhatok, mire megint érdemes lesz cserélnem (mondom ezt annak okán, hogy pl. a Wolfenstein és a COJ2 is elfut a mostani kártyámon 1920-ban - persze AA és AF nélkül), és még az újabb DX11-es játékokkal is játszhatok.
És mivel nincs rámkötve paksígy fontos hogy mennyit fogyaszt a gépem, ezért inkább veszek 45-50e-ért egy 5850-et, mint 25e-ért egy 4850-et. Remélem egy PhenomII 905e elég lesz majd azért alá (a mostani 4850e-től biztos mindenképp
)
Új hozzászólás Aktív témák
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós kamerák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX GTX 1070 Ti GAMING - Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XTX OC 24GB GDDR6 - Garancia 2026.09.10
- 0PERCES! Evga RTX 2070 SUPER XC 8GB GDDR6 Videokártya!
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest