- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
Üdv, ahogy látom ti már váltok meg a régi konstrukcióitoktól .... Én viszont most fogok feljebb lépni ide... A minap megadta magát a 4850 em... extreme tuningolásom következtében... 625 ről húztam 763 ra a gpu-t a memóriát 1004 ről 1147 re... 1 óráig benchmarkoztunk meg néztük hogy súrolja a 4890 szintjét majdnem .... Amikor jött a kék halál majd pixeles BIOS screen mutatkozott be a kék halál után... Valószínűleg az egyik memória modul adta meg magát ...
De a lényeg a lényeg... szemezgetek egy Sapphire 5870 1GB os karival ... Megmondom őszintén FULL HD video renderelésre kell meg néha Crysis, Grid 2.... De jó volna ha mondanátok pár pozitív és negatív dolgot a videókariról ... például hány fokon járogat ez a Sapphire (drágaszág) referencia hűtővel ? Loadba és IDLE ben... Valamint ha két kijelzőt akarok használni... pl TV-n Full HD filmnézés... a gép Full HD monitorján meg kemény Crysisozás ... ezekre elég lesz-e ? Természetesen nem nézem le a videókártyát és nézegettem róla már benchmarkot .. de a tapasztalat többet számít bármilyen benchmark pontszámnál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- További aktív témák...
- Eladva,értékelésre vár !Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6 256bit videokártya
- GARIS - MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 10 GB
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest