Új hozzászólás Aktív témák

• Baryka007

addikt

Üdv, ahogy látom ti már váltok meg a régi konstrukcióitoktól .... Én viszont most fogok feljebb lépni ide... A minap megadta magát a 4850 em... extreme tuningolásom következtében... 625 ről húztam 763 ra a gpu-t a memóriát 1004 ről 1147 re... 1 óráig benchmarkoztunk meg néztük hogy súrolja a 4890 szintjét majdnem .... Amikor jött a kék halál majd pixeles BIOS screen mutatkozott be a kék halál után... Valószínűleg az egyik memória modul adta meg magát ...

De a lényeg a lényeg... szemezgetek egy Sapphire 5870 1GB os karival ... Megmondom őszintén FULL HD video renderelésre kell meg néha Crysis, Grid 2.... De jó volna ha mondanátok pár pozitív és negatív dolgot a videókariról ... például hány fokon járogat ez a Sapphire (drágaszág) referencia hűtővel ? Loadba és IDLE ben... Valamint ha két kijelzőt akarok használni... pl TV-n Full HD filmnézés... a gép Full HD monitorján meg kemény Crysisozás ... ezekre elég lesz-e ? Természetesen nem nézem le a videókártyát és nézegettem róla már benchmarkot .. de a tapasztalat többet számít bármilyen benchmark pontszámnál :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés