Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pickit3
aktív tag
Kérdés:[link] ez mi? és hol lehet beszerezni?

-
Gyuri27
félisten
Most lőttem a búcsúba egy 2.1-es kis erősitős hangcuccot. Fasza kemény fa dobozos.
Istenem de kurva jó.

-
válasz
Televan74
üzenetére
Az baj... Figyeld azért, mert ilyenkor szokott az lenni, h 2 hét múlva kiderül, h felspanolták valamelyik rokont, aki beleugrana, de kiderül, h qrvára nem kap hitelt/nem segít a család/ etc... Akkor lehet menni, egy 5-800k-val alacsonyabb árral vásárolni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez eddig a legfurább japó csaj, amit linkeltél

-
Televan74
nagyúr
-
Televan74
nagyúr
Elegem van az emberekből,de úgy az egész világból is.Pénteken kint volt nálunk az eladó családdal együtt, lebeszéltünk mindent,megállapodtunk a részletekben.Ma hív hogy sztornó az egész,mert a valamelyik rokonnak kell a lakás.Annyira hányingerem van az ilyenektől.

-
Gyuri27
félisten
válasz
CJ4567
üzenetére
5-8-10 éves vga-nál már benne van az hogy nem megy 1-2 hetet vagy 1-2 hónapot. Főleg a sokat zabáló karik.
Ezért mondom azt, hogy inkább egy 2-3 éves kis fogyasztású vga-t kell nézni (akár garival). Amit utána el lehet tenne tartalék vga-nak vagy htpc, multis vga-nak berakni. -
Televan74
nagyúr
Nv nem akarok mert akkor újra kellene raknom a drivert.Tanulva az RX580---Vega56 váltásból,már Radeon kártyát sem teszek bele másikat. Gondolkoztam 2200G -n is,de ahhoz meg prockót kellene kikapnom a helyéről. Inkább várok türelmesen.

Találtam egy hirdetést. GT1030(19.000 Ft)
,,Eladó a címben írt gyárilag oc-zott kártya tökéletes állapotban.
Tökéletesen üzemel a mai napig.
A kártyára még garancia lenne viszont a garancia matrica sérült így nem érvényes ez,de én vállalok rá 2 hetet.
A kártyának megvan mindene.
Egy jobb CPU mellett kisebb beállításokkal viszi a mai játékokat."Na ezt kellene megvenni!
-
-
-
Televan74
nagyúr
15000-18000 között vannak.Eléggé drága csoki lenne az.

-
Televan74
nagyúr
Alza chat! Félkövér az én írásom, a dőlt az Alza válasza.

Szép napot!
ASRE19152741 számon van a meghatalmazott szervizben egy termékem. Kb. mikorra várható információ a termékről?Olvas 14:05
Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni kérdéseire. Általában 3 percen belül válaszolunk.14:05
Üdvözöljük! A garanciális javítás maximum 30 nap.14:06
Ezt tudom.Akkor még van időm.Olvas 14:07
Köszönjük a türelmét.14:09
Köszönöm válaszát. Sokkal okosabb nem lettem.Üdvözlettel. Farkas IstvánOlvas 14:10
Szép napot! -
Televan74
nagyúr
-
válasz
Televan74
üzenetére
dehát nemrég költöztél, nem?

Kutyát nem veszünk. Keresd meg a fajtamentőket. Minek adnál érte egy valag pízt, mikor elhohatod szinte ingyen? Persze vannak feltételek, meg szerződés, etc. De nem vállalhatatlan.
Trollgyuri, köszi a képet. Bakker, melóhelyen néztem meg...sebaj.

-
-
Televan74
nagyúr
Ha minden jól alakul akkor kutyulinak új kuckója lesz. Megállapodtunk a tulajjal 8,1M -ért,bútorozottan. [link]

-
Gyuri27
félisten

-
Televan74
nagyúr
-
ohhh... valaki kitakarított itt...

-
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nem para, igazad van, ezért is nem raktam apróra anno, mikor a gépből kikerült. Nyilván elsőre azt gondolja mindenki, h ez leesett vagy megfőtt. Amúgy amikor még szereltem is, néha örültem volna 50% kondinak is. A legdurvább az volt, amikor a szemem láttára tűntek el az adatok. Win alatt még látta, linuxal kezdtem menteni, akkor még voltak fájlok, majd olvasási hiba, majd újabb beolvaásnál már fájlokat, mappákat sem látott. Marad itthon. Van a srácoknak egy filmezős 500-as, ami arra már kicsi, de ehhez nem jó racket -illetve csak kábelt- vettem, de már írtam ezt.
Kedvellek Titeket. Ennél jobban nem is tudnám ezt bizonyítani (OK, de a Redtube-ért bannolnak):
[link]
-
Gyuri27
félisten
válasz
ViZion
üzenetére
Elhiszem.
De én még ilyet (mármint ilyen rossz kondiciót nem láttam).
Nem kötöszködésből írom. Még mielőtt bárki rosszra gondol.
5-8k közt mennek a 750-1000-es hdd-k.
Most erre amit mondanék az sértő lenne szerintem. És eszem ágában nincs, hogy megbántsalak.Apucy01: van az aprón. Nem hiánycikk. Csak lidércek az eladók.
-
válasz
Gyuri27
üzenetére
jah, de ez nem sérülés vagy ilyesmi, hanem a fos AMD VGA driver, ami lecserélte az AHCI drivert is. Ehhez vettem egy USB-s adaptert, de nem külső tápos, így a ilmeket nem viszi, szal. lett végül külső USB 3 vinyó arra, ez meg ment a fiókba, backupnak. NAS óta meg annak se.
-
-
-
válasz
Televan74
üzenetére
Mert olyan vadakat írtál, h kiégett a GPU...
Amúgy részvétem, tudom mit érzel
Popes: Köszi szépen, ez elég, az a Wisp lesz a neve. Ezen az oldalon keresgéltem, meg leszedtem a fél netet, de ez kimaradt...

Jah, lap+CPU+ram elkelt, ház, D5 és a tartály van még, meg a nagy radi.
TrollGyuri, HDD érdekel? Vagy bedobtad magad a napba? Méregessem, alkudozunk, vagy skippeljük?

-
Televan74
nagyúr
válasz
Apucy01
üzenetére
Ma reggel mint úgy általában máskor is,felkeltem és a gépet bekapcsoltam.Szobatiszta kutyuliként meglátogattam a mellékhelyiséget.Jövök vissza gondoltam körbeszimatolok a neten,beleugatok a fórumba. De csak egy villanás jutott osztályrészemül,mert a világra kitárt ablakban hirtelen sötétség lett.A szélkergetők hangosan vonyítottak és már többé le sem álltak. Mit tehet ilyenkor egy kutya akinek elvették a velős cupákját?

-
Televan74
nagyúr
Ma reggel fórumozás alatt behalt a kártyám.Fekete kép,ventilátorok 100% -on,kikapcs,bekapcs,semmi,Be se kapcsolt a monitor.Se HDMI,se DP -ra nem reagált. Visszaküldtem az Alzának,már postán a csomag.Most pár napi notebook lesz a társam.

(#13217) DiszNóÓl Kösz,nem rossz. Az ajánlós topikban még nem válaszoltak tegnap este óta a kérdésemre.

-
-
válasz
CJ4567
üzenetére
Eegen, a legtöbb progi ilyen, h valami a háttérben, meg ezt telepítsd, meg azt... OHM meg faék, még telepíteni sem kell, nincs 100 process, etc. Ezért is szerettem.
TeleVau: kolléga most vett egy zárt Audiotechnikát, nem mertem feltenni, annyiba fáj...

Open Hardware Monitor RyZen
Kicsomagolod, elrakod vhova, elindít, optionsban run at startup, run minimized, show gadget.
A tray ikonra kattal jön egy ablak, ott az elemekre jobb kat, show in gadget - kirakja. Van rename is.
Gadget: átlátszóság, méret+pos zárolás, legyen HW név vagy ne, etc. -
Televan74
nagyúr
Hosszú évek után a Panasonic RP-HT161 elhalkult,vagyis csak monoba szól,de ott sem a teljes hangerejével. Kár érte, jó ügynök volt.

Mi legyen helyette? Ami olcsó,jó és kényelmes.

-
-
Nah, keresgéltem. Régóta - még sztem PhenomII óta- az Open HW Monitort használom. Valamikor 2016-ban volt az utolsó kiadása... FX-et is furán kezelte, a 9370-et hihetetlen frekiket írt, 6300-al jó volt. Ryzennel sem volt siker, sajna vagy ez, vagy az nem működött a legtöbb ilyen progiban.
Keresgéltem. Az OHM-et fejlesztik, csak baCCnak újat kiadni vmiért. Persze a forrás nyílt, letöltöd, elkészíted magadnak. Ehhez pár giga a complier, szal. skippeltem. Nem hiszem el, h nincs egy kész verzió valahol...
és igazam lett, van OpenHWmonitor Ryzen, ez mindent is tud.
Bódottá.
Lassan el kellene kezdeni meglesni, h hol a vége...
-
Beretvás
veterán
Na ebből a házból sem lesz semmi. Képeken megláttam ,hogy levan pattogva a festék itt ott, porfestés nem pattog le. Itt valami nem okés.

-
válasz
Beretvás
üzenetére
Eeegen, tudom, h ez felfelé van, igen, van BTX házuk is, nem fog ott se melegedni jobban. Mindenki ezt a kémény hatást isteníti, -vizes topikban anno ez sokszor előkerült-, pedig már egy kis venti is borítja az egészet. Van értelme, mert nálam pl. ez olyan 15×15 cm plusz hely lenne, most a kábelek miatt nincs a falnál és szarul is néz ki a sok kanóc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)