Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
na mikor lesz összeborulva sírós békülős AMD offtopikosok reunionja ? ?
-
törölt tag
válasz Jakuskacsa #5779 üzenetére
milyen egy hétig? még vagy másfél hőnapig mínusz lesz
amugy azt is tedd hozzá hogy a rakodás "hivatalosan" nem a sofőr feladata. mondjuk ez bunkóság amit mondasz hogy csinált a csávó. Én 10-ből 9x magamnak rakodok, vagy ott sürgők forgok, próbálok segíteni. nekem is érdekem, mert jobban haladunk.
-
törölt tag
válasz Jakuskacsa #5800 üzenetére
ja hogy LE én azt hittem FEL rakodtatok
-
törölt tag
válasz Malibutomi #5803 üzenetére
-
törölt tag
válasz Televan74 #6700 üzenetére
HÁHÁHÁHÁ
na mivan vizion, mi a kérdés? itt vagyok, várom a nagy egymás vállára borulva sírós offtopic reuniont
nem tudom mi volt a válás oka, mikor indult ez, de én ottani gyerek vagyok, ide nem szoktam beolvasni sem, csak mikor rámírsz a vicces képek topicba. de ha hiánycikk vagyok, ide is fröcsöghetek majd néha
-
törölt tag
hát szépekvagytok hogy kesereggyetek meg
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
amugy igen szívesen beótanálak gta online témában mert aki 1 óránál többet játszott vele, az tudja hogy bármelyik missiont, versenyt , bármit újra lehet játszani akárhányszor, akármilyen fokozaton . na de nem teszem.
szóval igen, újra lehet akármikor játszani, és mindig a host választhatja a nehézséget. versenyeknél ( auto, bicikli, motor, repülő, akármi) még több mindent is változtathat a host. deathmatcheknél is szinte bármit ( hány kill, milyen fegyver, hány csapat )
-
törölt tag
gyiku jáccik
-
törölt tag
Én mondtam ilyet ? nálunk összeszerelő üzemek vannak, németbe meg ford gyárak. mondjuk én jártam ford , opel, audi meg nemtom még milyen gyárakba németbe, meg magyarba is szállítottam. látni azért a különbséget.
ja meg hamburg azon részén ahol hajóra rakják a sok németbe gyártott amerikai fordot. az mondjuk nagy élmény volt. míg a szem ellát amerikai piacra szánt fordok olyan amit itthon nem látsz, de mégis németbe gyártják.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
mi lett gyikuval ?
-
törölt tag
akármikor írtam itt neki, velem mindig olyan volt mintha kötekedne. meg akárhol láttam, fura vbolt, generálta a feszkót. nem egy átlagos hozzászóló volt.
itt is azóta nem írtam mióta elkezdett nekem flegmán visszaszólogatni
amugy nem zavart, meg nem kívánom neki a bannt, de az embert semmiért nem rakják ki.
-
törölt tag
-
törölt tag
vagy egy éve nem írtam ide, pedig akkor megígértem hogy fogok
-
törölt tag
válasz ViZion #12549 üzenetére
ez is egyfajta életérzés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Külpolitika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.