Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
válasz MiklosSaS #137 üzenetére
Vega64-ről nem igazán éri meg rá váltani, különösen Nitro-ról Ref-re nem, vacak az a ref. hűtés.
Hozzávetőleges teljesítmény-viszonyok alapján megérheti, de akkor már ha tudsz várni 2-3 hetet, inkább egy Sapphire Nitro-t érdemes venned....[ Szerkesztve ]
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
DeckardCain
senior tag
válasz MiklosSaS #137 üzenetére
Nem tudom, mi a váltás oka, de szerintem nem nagyon éri meg cserélni.
A ref biztos hangosabb lesz. A "plusz" teljesítmény se olyan sok, szerintem.Én vega 56 pulse-ról gondolkodtam, hogy váltanék de úgy gondolom még onnan se éri meg. (Alulfeszelve 1600/925-on megy.)
Itt egy jó teszt. [link]
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #186 üzenetére
De SAS a checkoutot linkled bele potn ebbe a topicba ugyan ebbe estem bele,hogy nekem a checkout után 400 fölé megy az ára!!
Sapphire meg £428.99 including taxes
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #189 üzenetére
Úgy meg szívtam a múltkor én is! 8) majdnem berendeltem egyet és mikor mentem akkor HÁ... mi is az ott. aztán vártam vele . 8)
Envo_ : Érdekes szóval 400 font a ref és 430 a custom. Úh biztos eltérített ez a 30 font ,ha jó a hűtése. 400 fontál nem a 430 fog meggátolni. Amúgyis ,ha a XFX-re vagyok Én kíváni arról meg ne is beszéljünk ,hogy például itthon az RX 580-nál Sapphire 2 év garit add a PowerColor meg 12+24-t szóval lehet powerColort vennék,ha +1 év gari van azon is
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Walter_White
senior tag
válasz MiklosSaS #936 üzenetére
Jó ár ha nem jön még rá semmi pluszba, viszont Refet csak akkor vennék ha konkrét célom lenne vele, (Vizezés vagy uj hűtő amivel olcsobban jon ki mint a Custom.)
Amúgy refet nem vennék, most is megvan a Ref de egyszerüen nem kínzom a nyákot meg a VRM\GPU\MEM-et, azzal a hatalmas hőfokkal amit produkál. Merlin Hétfőt igérte hogy megérkezik a blokk rá, aztán pattintom is fel. -
MiklosSaS
nagyúr
válasz MiklosSaS #1058 üzenetére
Problema megoldva..165 Hz-es monitorom van, levettem 165-rol 160-ra es most mar rendben van.
Elso kulcsra, csak a venti vezerlesen emeltem. Majd a napokban jon a finomhangolas. Egyelore tetszik a kartya, hangos...de volt rengeteg referencia kartyam mindket oldalrol...nem felek toluk , a Vega 64 ref-tol nem hangosabb...saccra kb mint egy tuningolt referencia 780Ti/1080Ti ,,,szerintem ha valakit nem zavarja , teljesen hasznalhato.
Fonton , a ventin toltam ami a csovon kifert..csak egy tesztre. Most kicsit alulfeszelem aztan allitok egy "human-barat" venti gorbet
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Walter_White
senior tag
válasz MiklosSaS #1059 üzenetére
ha alulfeszeled, en ajanlom szedd le a Hitman 2-t, eddig a 1080Ti-t is es most az 5700XT-t is csak es kizarolag az fogta meg ha nem stabil a VGA. 3D Mark, PCMark, 1080P-4K Superposition semmit nem ert stabilitastesztre, sot meg az Ac origins se, se az odys. Jelenleg GPU 2080-on porog 1.15v-al a vram 1780 (890)
[ Szerkesztve ]
-
Mumee
őstag
válasz MiklosSaS #1262 üzenetére
145e-nél egy forinttal se adnék ki többet egyik 2ventis custom 5700XT-ért sem.
3 ventis talán megéri a 155e-et.Sajnos/nem sajnos ez az egész referencia félelem és custom őrület (magas árai MSRP-jükhöz mérten) azért van, mert a legtöbb reviewer még csak meg se mutatja mit tud az Undervolt, illetve mert sokan eleve lusták rá, hogy akár az 1 gombos Auto-Undervolt-ot is megnyomják Wattman-ban...
Evvan, a lustaságnak ára van lehet venni drágán custom-ot, ami nem is lesz istenigazán se halkabb se jobb.
-
Land
veterán
válasz MiklosSaS #1904 üzenetére
"Hõfokok 70-75 a GPU, 80-95 a hot spot, a többi 80 alatt."
Többeteknek van referencia kártyája. Ezek a hőmérsékleti számok mennyire veszélyesek? Tudom vannak dupla ventilátoros verziók is minimum 25.000 Ft felárral, de megéri a jobb hűtés ezt az árat?
Tehát a referencia kártyák tényleg elromolhatnak a hőtől vagy túl van ez lihegve és nem lesz bajuk?Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
ScomComputer
veterán
válasz MiklosSaS #2830 üzenetére
Nálam volt Pulse.....EZT produkálta....
-
-
Albigator
őstag
válasz MiklosSaS #4806 üzenetére
Hello! Csinálsz még egy mérést miközben megy a hwinfo is? Előtte reseteld, aztán mikor vége gyors csinàlj fotót..
Kösz.
Én is ezen gondolkodtam h egy XT-től nem olyan hú de jó eredmények ezek, ha egy simát is fel lehet húzni idáig..
Aztán lehet átveszem a jó áras sima és új 5700 Strixet és ugyanitt lehetek vele ha húzom..Ha új drivert rakok fel most, akkor ugye nem kell már DDU? Ugyebár clean install win volt és ment fel a mostani driverem..
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Lezli25
tag
válasz MiklosSaS #7271 üzenetére
Nem tudom hogy van e kedvem és időm nekem család és munka mellett. Az rendben hogy itt ott hiba lehet, de hogy ennire instabil legyen az egész az elég nagy baj. Lehet eladom inkább és veszek egy 2080-at. Ott biztos hogy jobb a helyzet driver fronton. Engem az RX hez csak is az ár és a pcie 4.0 vezetett, de máris bánom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest