Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
tegnap csatlakoztam a tarsasaghoz egy 5700 ref kartyaval. V64-et valtott(kifutott garbol, £30 koltsege volt csak a valtasnak), elegge szembetuno a "csendessege" a fele fogyasztasnak koszonhetoen
az 5700@xt power play table-el megeri vacakolni? mi a kozvelemeny?
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
1750/1040 PowerColor Ref. en ezt latom wattman-be amikor atkatttintom maualra.
padam87: amit itt csinalsz csalodottsagodban hogy nem megy a kartya, az mar a hangulatkeltes hatarait surolja. ertem en hogy rohadt kellemetlen a szitu, de a nagytobbsegnek problemamentesen mukodik a kartya.
isti-bizi nem bantasbol mondom, csak nagyon sok komment szol mar errol amikor eleg keves embert erint. tudom, menjek redditre majd ott meglatom.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
Ideje nem olvasom a topicot, de ma ezt talaltam redditen.
RX 5700 AIO ID-Cooling Frostflow 120VGA Water Cooling is amazing for $46Gondoltam bevallalok egyet a csapatert es megrendeltem eBayrol.
3mm tapados rezpadot is rendeltem, srac altal hasznalt 4mm rezlap beleert valamibe sajat allitasa szerint, de nem tiszta mibe.Irok majd hogy sikerult a project, wish me luck
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
Elvtarsak az o'cso' viz megjott mar egy ideje, de ma vegre beertek a rez memoria hutok is.
Nemreg beszereltem, kis korultekintessel es egy youtube video megnezese utan nem volt nehez, rezlapok aljan levo dupla ragaszto leszedesevel szivtam, mert nem tapadt elegge, tehat volt benne egy uri csavar.
Huto teljesitmeny, zajszint nagyon jonak tunik a refhez kepest persze. Csond van, 12cmes venti 60%on porog rajta statikusan es ezt produkalta kb 15 perc FFXV loop alatt.
Ha valaki utanam akarja csinalni:
-kell a VGA huto
-3db a 3mm rezlapbol amint szinten linkeltem (4mm mar necces masok szerint)Valamint keszulj fel ra hogy hosszaba kette kell vagni a rezlapot hogy legyen jo kis VRM hutesed, memoriakhoz is torni kell, de az nem nagy kunszt, ket fogoval meg egy csipetnyi erzessel siman ugy.
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
válasz gaspargeri #5112 üzenetére
altalanos szabaly: soha ne tedd fel a legujabb drivert(foleg ha eves frissites) az elso ket hetben.
vard meg amig a sok betateszter gondjait megoldjak.(#5087) Picco Azthittem az olcso hybrid vizhutesre tobb erdeklodo lesz.
-
Picco
addikt
Itt UK-be powercolortol sem bukik a gari, hacsak nincs valami serulesre utalo jel.
Sokkal jobban hut mint gondoltam, bar gondolom par even belul be fog dogleni mert rez lap+alu radi nem jo kombinacio ha jol tudom, majd meglatjuk.(#5121) gaborw elhiszed hogy ezzel nem feltetlenul a tobbseget gyarapitod?
Nekem is evente max 1szer van olyan hogy valami nem 100%, kap egy kor DDU-t es altalaban az megoldja. Mondjuk en nem is hasznalom a szoftveruk szolgaltatasainak nagy reszet, ha hasznalnam lehet tobb lenne a gebasz.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
Hybrid vizhutott RX 5700 24/7-es tuningon gondolkozom, nem tudom merre induljak pontosan.
Siman wattamn/afterburner, ppt vagy bios esetleg mas irany.A cel egy kis plusz teljesitmeny, de nem minden aron. 200w alatt szeretnem tartani a fogyasztasat terheles alatt.
-
Picco
addikt
válasz Alcsi69 #5221 üzenetére
5700 siman jo 1440p-re is, a te 1080 monitoroddal nem lesz baja.
amugy refet vennek en is es ra ID cooling frostflow GPU-jatekvizet, en ezt hasznalom es kuss van a gepben, GPU max 68 foking meg jatekok alatt.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
válasz Alcsi69 #5263 üzenetére
jo dolog a custom viz, csak nagyon maceras nameg nem eri meg. akkor inkabb vettel volna egy 2080 super-t es ugyanott lennel mint custom vizzel arban, csak az sokkal gyorsabb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Motoros topic
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- iPhone topik
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest