Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• lsc

nagyúr

válasz Habugi #62312 üzenetére

Egy ilyen [link] hűtőm van, egy Coolink Swif 120p ventivel hűtve. A házam egy zalman z3 plusz [link] . Az a gond hogy az előbb mellékelt /4 Ghz/ beállításokkal semmi gond nincs, csinálhatok bármit nem megy 50 fok fölé. Amint feljebb állítok valamit akkor rögtön "bizonytalan" lesz a lap, a betöltés sem az igazi, amint terhelem 2-3 perc után halott a dolog. Ha a hűtés lenne a gond szerintem 21-es szorzóval menni kellene a lapnak, az annyival nem több terhelés hogy gond legyen. Még annyi jutott eszembe hogy esetleg a ramot majd visszaveszem, nehogy azzal legyen gondom, de az a röhej hogy gyári 1866-os ramok, nem lehetne gond velük.
    Volt már amd-m és intelem is, de ennyire gyenge eresztésre nem is emlékszem.
    Top flow hűtésen gondolkodtam, de most az a gondom hogy vagy így hagyom ahogy van 0 Ft-ért, vagy nem tudom mit cseréljek, lapot, procit /8350-en gondolkodom/ vagy hűtést. Ha több mindent kellene már nem éri meg az egész, ha csak lapot az sem az igazi saberre pl. mert a lapom annyira lement árban hogy nem érné meg a csere /itt legondolkodtat az M5A99FX Pro R2.0 vagy az msi 970 krait, árban feljebb semmiképpen/, ha procit cserélnék 8350-re /az alatt szerintem nem érné meg pedig gondolkodtam 8320e-ben is/ akkor még mindig ott van hogy lehet nem azzal van a gond. Nem tudom mit csináljak, lehet holnap max ventivel megnézem a javasolt beállításokat.

Új hozzászólás Aktív témák