- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #9315 üzenetére
A történet majdnem annyira érdekes, mint a Magyar politika.
Nem csak hogy kamu, hanem... hát ilyen tech geekek, silicon gang csoportosulások és más kisebb-nagyobb elismertséggel és/vagy beavatottsággal rendelkező, de csak fórumokban és twitteren szivárogtat figura - akik maguk sem rendelkeznek azért 100%-os információ-megbízhatósággal - etette meg MLID-et.A tényleges motiváció mögötte számomra nem kristálytiszta. Valami olyasmit szűrtem le, hogy sokan megbízhatatlan kóklernek tekintik, nem leakernek. Ami persze nem meglepő, hiszen bizonyára tényleg nincs közvetlen hozzáférése az információkhoz, míg a fent nevezett egyének teljes anonimitásba burkolózva űzik az ipart.
Nyilván nem tudom, hogy az információk vonatkozásában kinek lehet igaza. Kepler_L2 az AT fórumban egyértelműen kijelentette, hogy SPEC-ben 40%-os előrelépést hoz a Zen5 mag a Zen4 maghoz képest. (itt azért a mag vs mag megjelölésének még lehet a későbbiekben jelentősége) Ezért a kijelentését megfeddték, hogy nem kellett volna elkotyogni. Ami arra utal, hogy a hálózatban mások indirekt módon megerősítik ezt az értéket.
Ugyanakkor persze egy +40%-os SPEC érték nem pont ugyanaz, mint ahogy az IPC-t számolni szokták. Tehát végső soron - ahogy korábban is említettem volt - kijöhet az, hogy a +40% SPEC érték egy kimagasló előrelépés, ami nem realizálódik minden alkalmazásban és egyszerre lehet igaz ez, és az MLID által jelzett 14-26%Az akcióból az legalább kiderült, hogy MLID nem maga kreálja a diákat, képeket, idézeteket, hanemn valóban források által átadott információkból dolgozik. A forrásokkal kapcsolatban persze talán lehetne elővigyázatosabb. (Laikusként én mondjuk pont annál a "beavatott" körnél igyekeztem volna megfuttatni a képet, hogy látták-e már, akik az akciót kitervelték.)
Mindenesetre a szóbanforgó kör rendkívül magabiztosan kitart a 32% ST és a 40% SPEC növekmény mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged