- Banyasz papa: segitség kérés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
> Hol olvastál ilyet hogy "feltehetőleg " és hogy Mlid gyártotta őket?
Úgy fogalmaztál, hogy "a kiszivárgott vagy kreált chartok"
Én ezt úgy értelmeztem, hogy szerinted az MLiD által megjelentett anyag vagy kiszivárgott, vagy - mivel hogy most épp az ő hitelességéről beszélünk - , ő maga kreálta őket.Ha arra gondoltál, hogy az általa megjelentetett anyag valótlan, de nem ő maga, hanem egy harmadik személy készítette szándékos félrevezetés, dezinformáció céljából. Hát az lehetséges. Ha jól emlékszem, AdoredTV is akkor hagyta abba, amikor azt érzékelte, hogy szándékosan dezinformálták. Ez nehéz ügy. Én úgy vélem, hogy a lehetőségeihez mérten igyekszik ügyelni a szavahihetőségére és ennek megfelelően ellenőrizni az információkat. De olyan soha nem lesz, hogy valaki ennyivel a megjelenés előtt biztos információkat jelentessen meg. Ilyen akár több éves roadmapek közreadása és fél évvel a megjelenés előtti adatbányászat szerintem más műfaj.
Én elfogadom, hogy szerinted előbbi kóklerság és abban igazat adok, hogy nem ritka a tévedés. Nem kell mindent bucira levenni. De ebben az epizódban szerintem épphogy nem a 30%-kal való közönség-izgatás, hanem inkább az elvárások hűtése történt.
A kritika megfogalmazásának jobb helye lett volna RDNA3 esetén, ahol valóban nagy melléfogások történtek.
A chips&cheese kritikájára reagálnék még:
Az Intel szerint a Golden Cove a Cypress Cove-hoz képest átlagosan 19% IPC növekedést eredményezett. A C&C szerint az MLiD által megjelentett slide alapján (már amennyiben hihetünk annak) az AMD a Zen5-be nagyjából ugyanazokat a mag méretének növekedését eredményező hatékonytalan és pazarló megoldásokat fogja beépíteni. Azt nem tudom, hogy ez egyébként hitelességet növelő vagy épp csökkentő tényező. Mindenesetre ha valóban csak ez fog történni, akkor számomra nem tűnik irreális elvárásnak a 10-15%, bizonyos esetekben pedig esetleg az ennél is nagyobb mértékű IPC növekdés.@hokuszpk
Én inkább enyhe órajel csökkenésre számítok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest