- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Én inkább az athlonra, és annak árazására gondoltam. $70-80-90, mint az "új" 845. A csúcs apuk ára valóban vetekszik a visherákkal. De más piac, nem? Aput az vesz, aki nem feltétlen akar dgput. Az Athlon szerintem a közepes kártyák lowend cpuja, de ide az igp inkább csak pénzkidobás. Szerintem ha a csúcs BR $180 is lesz, akkor se lesz helyettesítő terméke a jelenlegi 8370-nek, ami a hasonló árszegmens cpu-ja
Ha igaz, akkor a zen nem is a mainstream i3-i5-i7 ellen megy, hanem az E széria által lefedett árszegmens ellenében. A mainstream termék majd a RR lesz, csak az még messze van. Most persze nincs más, de nem hiszem, hogy a summit ridge bemenne i5 alá.
Én 150-160mm2-ről szóló találgatást olvastam. Legnagyobb a 200mm2 volt. Ez alapján akár be is mehetne, csak a brand értéke miatt nem biztos, hogy érdemes. Igazából az a baj, hogy az i5 szinten egy hatmagos zen és a 8 magos vishera között már nem sok különbség lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kempingezés és sátrazás
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest