Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
Devid_81
üzenetére
Hát fogalmam sincs.
Ahhoz vmi új technológia kellene szerintem. Az Intel is csak 10 magig.ment a ring busszal.
Azt nem tudom, az AMD mit használ 8 mag összekötésére. A probléma ugye az, hogy milyen messze vannak egymástól, hány ugrásra, a magok. Ha meg sok az összeköttetés az meg nehéz, meg fogyasztás... mittomén.Adoredtvnek volt egy érdekes videója, valami butterfly, hogy mi a Legjobb topológia összekötni chipleteket aktív interposerrel.
Amit én lehetséges útnak látnék erre az a 3d tokozás. Nem tudom, megoldható-e azzal, hogy a vertikálisan egymás alatti magok kommunikálni tudjanak egymással.
Persze akkor meg a hőtermelés...A ccx-ben levő magok számának növelése előbb utóbb nyilván muszáj lesz, nem maradhat örökkön örökké a 8 mag/ ccx
Én mégis azt gondolom, hogy előbb az jön - 5nm-en -, hogy két 8magos CCX egy CCD-be.
De aztán ki tudja?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi