Új hozzászólás Aktív témák

• hattrickuser

aktív tag

válasz BlueAthlon #9899 üzenetére

A régi gépemen ilyen hibajelenséget nem tapasztaltam. Számtalan alkalommal előfordult, hogy elsődleges kijelzőn DSUB-on neteztem, az asszonynak másodlagos kiterjesztett HDMI-n lapostv-n pedig általában valami csöpögős-romantikus filmet elindítottam 720p/1080p-n, de nem volt gond sem a lejátszással, sem a firefoxal.

Ezen a gépen idáig még nem jutottam, elsődleges kijelzőn csak általam indított torrent meg persze a rendszer háttérben futtatott folyamatai (monitor is kikapcsolva), és másodlagos kiterjesztett képernyőre lejátszóprogram áthúzva és azon megtekintve a film. De a hiba már így is megfigyelhető.

Alapvetően az a baj, hogy az említett hibát kizárólag filmnézéssel tudom előidézni, így az ajánlott lehetséges megoldásokat csak hosszú idő alatt tudom letesztelni. Minden filmnél egy lehetséges opció, így a hiba feltárása el fog tartani egy darabig... A következő filmnél megpróbálkozom azzal, hogy BIOS-ba mindent visszaállítok alapértékre, és a lejátszó programban a dxva-t kikapcsolom.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés