- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Már mért ne lenne biztató? Ha neked az a cucc kell, annak a teljesítménye a megfelelő akkor azt kell venni!
Hol itt a gond? Nem muszáj Trinity-t venni.Főleg ha az nem fele meg neked. Ez egyértelmű.
Inkább annak kéne örülni, hogy van olyan ami megfelel és akkor azt kell venni.Én is évek óta nézek takarékos, de egyben magas teljesítményű PC alkatrészeket amik ráadásul olcsók is.
I7-I5-tel kezdtem én is valamikor 1-2 éve a kutakodást. Csak olyan brutálisan drága volt, hogy a megspórolt villanyszámlával 4-5 év alatt hozta volna vissza az árát, ráadásul a grafikai teljesítménye vetekedett egy netbookéval...(asszem i5 2500k volt a neve? Az energiatakarékos változat, de valami 50-60k volt csak a cpu)
Aztán két héttel ezelőtt csak poénból körbenéztem mi a helyzet. Rátaláltam a Trinity-re és meglepődtem, nem kicsit. Egy Trinity-s konfig ami nem alsó kategóriás cuccokból áll, kb 1-1,5 év alatt visszahozná az árát a villanyszámlában! Ráadásul olcsó is. És teljesítményben is bőven megfelel. Szóval na... én asszem megtaláltam ami nekem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged