Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Sziasztok
Kérdésem a következő lenne, lap asus a88x-plus proci egy 6800k. Biosban érdemes kikapcsolni az amd power now funkciót? és az apm master funkciót? a proci részen.
A másik problémám hogy a gpu-t nem veszi vissza hanem állandóan 844-en pörgeti legyen az kézi beállítás vagy a bios általi beállítás. Legfrissebb bios van rajta, gondoltam az majd segít, tuti valami beállítási problem mert volt hogy szépen visszavette magát, de nem tudom mi!.
Epu-t érdemes használni egyáltalán vagy nem? Az alaplapon van egy külön kapcsoló gpu boost néven, tudom hogy plussz kakaót ad manuálisan az integrált gpu-nak, de szerintem biosból is éppen eléggé meglehet zavarni. Használjam vagy nem?
Ennyi egyelőre új még a lap ismerkedem vele.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Gumi és felni topik
- OLED TV topic
- Vicces képek
- ZEN.com
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Keresek több darab DDR4 memóriát - 8 - 16 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest