- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
válasz
Borokafa #14124 üzenetére
+1 oda
Ezt a topikot, meg a megjelent mostani írás topikját nézve, mindenki azon motorozik és vitatkozik, hogy milyen lesz játékban. Őszintén én teszek rá egy nagyadag kását. Itt tényleg mindenki csak játékra használja? Nézzük meg már más erényeit is programokban! mert az vitathatatlan az intelel szemben.
Nálam eddig is bizonyított még cad progikban is és még sorolhatnám a többit is. Nagyon remélem a lista még bővül is. Nekem ez a 10-15% megfelel nem is vártam többet, majd a carrizotól de attól sem várok sokat. A csalódás legalább kizárva. Lepjenek meg az sokkal jobb
De nem is veszek majd csak akkor ha 30k-35k lesz az ára, ennyit vagyok hajlandó érte adni.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Mobilinternet
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 4db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest