Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Akkor ez mas mint a CC. Meg ennyit kerdeznek hoyg a prime video-t is lehet rajta futtatni side loadban? Es ha fut akkor le is jatszik filmeket? Nekunk van elofizetes es a teve primevideo klinsel es tableten megy. De itt is megerositettek es amazon forumon es support is megerositette hogy a Fire sticken nem megy a videolejatszas ha kulfoldon uzemel. (marmint UK-bol nezve)
Eladó: GTS450
-
törölt tag
válasz #27216896 #57 üzenetére
Ez mi?
Your recent eBay transaction may be from a compromised account
Hello la_szszt_gblpnxn,
You were recently involved in a transaction for the following item:
254148286975 - Amazon Fire TV Stick 4K with All-New Alexa Voice Remote - 2018 Version
We’re writing to let you know that an unauthorized third party may have accessed the seller’s account to list this item. The item has been removed from the site, and the transaction was cancelled. We ask that you take the following precautions:
- If you already paid for the item, you may be protected by eBay. Open a request with the Resolution Center and choose, "I bought an item. I haven't received it yet." You can access the Resolution Center by visiting:
http://resolutioncenter.ebay.com
- If the transaction doesn't qualify for eBay’s protection, it may be because your payment isn't claimed by the seller or has been reversed. You can request an update on the status of the transaction by contacting the payment service provider.
- If you haven't paid for your item, consider this transaction canceled and do not send payment.
At eBay, we take a number of steps to help ensure the security of your account. Learn more about protecting your account at:
http://pages.ebay.com/help/account/protecting.html
Thanks,
eBay
Please don't reply to this message. It was sent from an address that doesn't accept incoming email. -
ttamas
tag
válasz #27216896 #58 üzenetére
Ez a lényeg:
- If you already paid for the item, you may be protected by eBay. Open a request with the Resolution Center and choose, "I bought an item. I haven't received it yet." You can access the Resolution Center by visiting:
http://resolutioncenter.ebay.comAmúgy én már buktam refundot, tehát mérget arra se vegyél
-
dh66e
veterán
A múltkori amazonos akcióról lemaradtam,most nézem össze vissza árak vannak pl ebayen látom a fele kamu ahogy van.
Szerintetek ott is van akciózva vagy mind felejtős ne is nézzem.
Pl ez? -
L.L.
senior tag
Én berendeltem ezt, [link], már csak kíváncsiságból is, hogy mit küldenek, ha egyáltalán küldenek valamit. Ennyit elviselek, ha elbukom.
-
-
L.L.
senior tag
válasz tupacamaru #69 üzenetére
18,57 dollár. Most újra rakott fel, bár 2 pozitív, 1 negatív értékelése van már erre a termékre, de a negatív egy törölt rendelés miatt, így az nem releváns. A nyomkövetési szám amit tegnap adott, mai nappal már látszik a rendszerben, így valamit biztos elpostázott. Most már tényleg kíváncsi vagyok mit fogok kapni. Régen volt eladása, szintén nagyobb tételben, más termékre, azokra pozitív értékeléseket kapott. Mivel eBay védelem is van rá, így átverés esetén, talán a pénzem sem bukom.
[ Szerkesztve ]
-
tomigonzo
aktív tag
szvsz kar igy sz.rakodni, gyakran i lehet fogni kciosan, a 30-40 euro/dollaros ar nevetseges a teljesitmenyehez kepest,
ha meg meg annyit sem akarsz ra aldozni ott a kettes verzio tulkeppen folyamatosan akciozva 20-25 korul,csak megemlitem, hatha valakit erdekel, rottoltak a a stick 2t, es a temporary root (regi eljaras) lefut a 4k stickeke legutolso sw-n (itt meg nem tudom pontosan hogy -de gyanitom nem- azon ami most jott gyari frissiteskent),
-
matthews
aktív tag
Sziasztok!
Ajánlottak nekem egy Fire TV STick 4K HDR-t . Valaki már kérdezte, de azóta próbálta valaki, hogy a magyar HBO GO működik rajta vagy nem? Nekem csak arra kellene, hogy ne menjen közben a számítógépem, ugyanis most azt kilőve nézem a TV-n.
Köszönöm előre is a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
"No brain, no problem"
-
djnice
veterán
Újra 35 EUR a 4K stick: [link]
-
djnice
veterán
Regisztrálsz, kapsz egy egyedi ID-vel ellátott címet, majd azt adod meg az amazonos rendeléskor. Ha megérkezett, akkor írnak emailt és az oldalukon kitudod választani melyik postával kéred a továbbítást, számolnak egy árat, azt befizeted nekik, ők meg másnap küldik is tovább neked.
-
Ernesto78
aktív tag
sziasztok!
Én is nézelődöm prime videó szolgáltatással kapcsolatban, mert érdekel.
Ha jól olvastam eddig, akkor magyarországon csak VPN-nel lehet elérni, mert régiófüggő?
Mindenképpen fire stick-et kell vennem vagy van más megoldás nézni tv-n?
Lehet böngészőből is nézni?
Ha előfizetek, akkor elég a prime video-ra, ami 8.99?Nekem androidos tv-m van de gondlom erre nincs applikáció.
Köszi szépen.
-
-
Ernesto78
aktív tag
Vettem a bátorságot és előfizettem. Úgy tudtam megoldani a TV-re küldést, hogy a telefont tükrözöm a TV-re vagy a laptop Chrome böngészőjét átküldöm TV-re. Lehet nem is kell nekem Fire Stick.
-
-
Ernesto78
aktív tag
válasz tomigonzo #87 üzenetére
Nem tudom, hogy mire tudnám még használni az android tv mellett.
Mit tud még?@ttamas: egyelőre átmeneti megoldás a tükrözés, egyelőre a prime videó nem győzött meg hogy beleöljek még 15eFt-ot.
Nagyon sok sorozatot és filmet nem látok a listában amit máshol igen vagy ez a funkció csak az Amazon Prime előfizetéssel él? Nekem nem sok filmet dob fel a telón, azonban a laptopon valamivel többet.
Netflix jobbnak tűnik, igaz majdnem duplájába kerül. -
Ernesto78
aktív tag
Netfilxel kezdtem tavaly májusban és megvagyok vele elégedve. Szerencsére elég jól értem az angol, mert 8 évig wales-ben éltem. Bár egy darabig problémám volt a kanadai angolt megérteni, de hát szerencsére már nincs vele probléma. Az skót angol az meg más tészta :-)
Az HBO GO-t csak 3 hónapja fizettem elő és nekem tetszik.
Most erre Prime videóra figyeltem fel.
Még a Disney+ szolgáltatásra leszek kíváncsi ami novemberben indul.A legjobb benne, hogy nem kell más alternatívához nyúlni ha filmeket akarok nézni, igaz várni kell egy kicsit az új mozifilmekre, de sebaj.
[ Szerkesztve ]
-
tomigonzo
aktív tag
válasz Ernesto78 #91 üzenetére
Ott kezdjunk, hogy a tukrozest felejtsuk el, bohozat. Plane igy a 21. szazad derekan. Jo dolog ha gyorsan ki akarod dobalni a hetvegi kepket a csaladnak/haveroknak a tv re a nappaliban. Masra nem.
Alant leginkabb legalis tartalom fogyasztasi lehetosegekrol irtak/irtatok amik, az en elkepzelesemmel -a modern tartalom fogyasztasrol- sajnos a mai napig nem talalkoztak. Igy marad a szurke zonas, amiben tokeletes eszkoz ez a stick. Jelenleg ar/ertek aranyban verhetetlen (a FTV box 2m elhalalozasa utan.
-
Ernesto78
aktív tag
válasz tomigonzo #92 üzenetére
Igen egyetértek, hogy teljesen nem elégíti ki a tartalmakat úgy mint a virágboltos, de azért nekem ez már nagyon kezd szimpatikus lenni. Soha nem gondoltam, hogy előfizetnék ilyen jellegű szolgáltatásokra, de őszintén annyira meguntam a hagyományos tv-zést, ez csak egy jó pont.
Én is gondolkozom egy Fire TV sticken, de még azt hiszem várok vele. Most éppen egy Mi Box S-t nézek a családnak a másik tv-hez, mert csak én beszélem az angolt. -
tomigonzo
aktív tag
válasz Ernesto78 #93 üzenetére
Haat, nekem volt mi box m, nem az S hanem a sima 3s. Eletem egyik mellefogasa volt, nem ajanlom, probald be helyette a a 4k s sticket, nem egy nagy tetel.
technikaialg mindent tud, ami alapvetoen szukeges,sot!! mind a hw mind az sw (ez nem ondhato el a mi boxrol),
es tulkeppen minden szolgaltatas elerheto vele. -
Ernesto78
aktív tag
válasz tomigonzo #94 üzenetére
Az HBO GO miatt kellene a Mi Box, mert nálunk az édesanyám nehezen kezel ilyen kütyüket, így minél egyszerűbb annál jobb. Gondoltam kodi+pluginre, de nem tudom hogy Fire TV sticken megy-e és hogy mennyire nehéz kezelni. A fire TV képes átkapcsolne tv-t vagy a tv-n kell átkapcsolni a fire tv-re?
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest