Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
matthews
aktív tag
Sziasztok!
Ajánlottak nekem egy Fire TV STick 4K HDR-t . Valaki már kérdezte, de azóta próbálta valaki, hogy a magyar HBO GO működik rajta vagy nem? Nekem csak arra kellene, hogy ne menjen közben a számítógépem, ugyanis most azt kilőve nézem a TV-n.
Köszönöm előre is a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
"No brain, no problem"
-
matthews
aktív tag
-
matthews
aktív tag
válasz lsebestyen #184 üzenetére
Szia!
Azt valamiért nem jeleníti meg a böngésző. De közben kutakodtam a gépen mert mintha letöltöttem volna már amikor először belinkelték és lám megvan. Azért köszönöm a választ!
Néztem, de ugye a németek nem szállítanak ide, a mailboxos megoldás meg még plusz lóvé. Meg most drága is a szerkezet, 60 makiért adják.
Üdv.[ Szerkesztve ]
"No brain, no problem"
-
matthews
aktív tag
Sziasztok! Akinek van Horizon Go-ja írja meg legyen szíves, hogy honnan szedte le és hogyan telepítette. Én kettőt találtam a mindenki által ismert oldalon, fel is sikerült rakni, de egyik sem megy tovább az ország kiválasztásánál, lefagy. Nem reagál. Köszönöm a segítséget előre is.
"No brain, no problem"
-
matthews
aktív tag
Tiszta vak vagyok... Kettővel előre se látok.... Szóval némi keresgéléssel találtam egy német oldalt amin egy srác azt írta, hogy légegérrel kellene kiválasztani a dolgokat. Ez megoldható ezzel a távirányítóval? Mintha valaki írt volna erről anno...
"No brain, no problem"
-
matthews
aktív tag
Hello fórumtársak!
Kapott már be valaki vírust a stickre...? Nekem nagyon úgy tűnik, hogy valamit beszedett. Bizonyos időközönként (rendszertelenül) felbukkan egy párbeszédablak ami kéri, hogy engedélyezzek értesítéseket vmi nem tudom minek, de ha "sokszor" rákattintok a block-ra, utána feljön egy rajzolt cicis hölgy, hogy keressek szexpartnert magamnak.. :-))
Valaki esetleg találkozott már ilyennel, és ha igen ismertek vmi irtóprogramot kifejezetten stickre?
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Üdv.[ Szerkesztve ]
"No brain, no problem"
-
-
matthews
aktív tag
Van egy fálj hbogoreb.apk vagy ilyesmi itt a fórumon belinkelve azt keresd meg töltsd le, majd tedd a telefonodra egy appstofire nevű androidos programmal (megvan a playstoreban) együtt amivel fel tudod rakni a stickre. Én így csináltam. Azóta megy rendesen.
"No brain, no problem"
-
matthews
aktív tag
Hali. Valaki nézze meg legyenszíves akinek van HBO GO-ja, hogy a Billions 5 évad 2 része lejátszható-e. Nálam az app azt írja hamarosan (tegnap jelent meg), de böngészőn meg mobilon elindul simán, csak a sticken nem. Feltettem az összes verziót (most a legújabb 5.11.6 van fenn) de egyikkel sem megy. Sőt ha átmegyek a 4 évadra, 5. el is tűnik. (!)
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
"No brain, no problem"
-
matthews
aktív tag
Nekem van mindkettő. A Box S-t most vettem meg használtan egy kollégámtól 11000-ért. Annyit megér 20-at sztem már nem. Amire nekünk kell (HBO GO, Spotify, Netflix) arra tökéletesen jó. Tud magyarul a hangfelismerője. Talán annyi még, hogy sokkal könnyebben lehet rá telepíteni az appokat, akár játékot is (pl. Horizon Go menü képe nem nyúlik mint a Sticken, viszont vmiért nem tehető ki kezdőképernyőre), meg a bluetooth kiegészítők is könnyen felismertethetőek, pl.: játékvezérlő, bill., egér. Ezeket csatlakoztattam. Igaz a Stickre csak egeret, de az lassú volt vmiért. A kadencicáról (:-))vagy miaszöszről nem tudok nyilatkozni, de ami képe van az nekünk tökéletes.
Ha gondolod kérdezz nyugodtan... Hátha tudok rá válaszolni.
Ja és hogy ne legyek teljesen off, én mindkettőt tudom ajánlani. Nekem bejöttek.[ Szerkesztve ]
"No brain, no problem"
-
matthews
aktív tag
Nem tudom a KODI miért nem jó? Én vmi hGO Eu nevű beépített add-ont találtam amit beleraktam (mert ugyanis láma vagyok a KODIhoz ) és igaz, hogy témára lebontva listázva hozza a filmeket (tehát nincs látványos menü mint a MI Box S-en van és ezen volt régen) de megteszi, mert lejátssza gond nélkül a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
"No brain, no problem"
-
matthews
aktív tag
Lehet kérni linket ahol megtalálható a módosított verzió vagy jól olvasom, hogy nekem kell variálni az apk-t?
Köszi előre is..."No brain, no problem"
-
matthews
aktív tag
válasz csabibacsi #1972 üzenetére
Én próbáltam, de csak egy android tv-s verziót találtam, ami felment, az is török nyelvű és telefonszámmal lehet csak bejelentkezni, e-maillel nem.
(böngészőben nem próbáltam, lehet úgy menne...)[ Szerkesztve ]
"No brain, no problem"
-
matthews
aktív tag
Firetársak!
Van egy Fire Tv 4K-m régebbi verzió. Az Amazon Videora volt egy előfizetésem amit megszüntettem, most a lányom előfizetett rá, de nem tudok kilépni az appból, hogy be tudjon jelentkezni az ő amazonos fiókjával. Nem ajánlja fel csak a teljes kijelentkezést az eszközről. Hogyan tudnám ezt orvosolni?
Köszönöm a válaszokat! Ja és bocs a lámaságért.....[ Szerkesztve ]
"No brain, no problem"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- BMW topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- Nintendo Switch