Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
blakey
titán
Jól állítottad be? Nálam van Atmos Kodi alatt is.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Enyém sem int. verzió, de az mindegy, mert mindkettő ua., csak a távon lévő 2 gomb az eltérés. Maven féle Kodi van fent, ha már van Fire OS-hez optimalizált verzió akkor érdemes azt használni, Dolby Vision, Blu-ray menü, stb. Plex alatt nem tudom, azt nem nagyon használom, gyakorlatilag mindenre a Kodit használom.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Én sem tudom, soha nem volt ilyen hibám. Downloader-el telepítek szinte mindent.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
A kodi 7.1-re állítva ugyanez, csak a True HD 6 csatornás DD+ lesz. - + a DD is DD+ lesz, DD+-t jelez, ha 7.1-re van állítva, 2.0-ára állítva a jó. A sima Stick-el kapcsolatban olvastam, hogy másképp működik. Amúgy az AAC 2.0 is DD+ 2.0 lesz.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Az lehet, nem próbáltam, mert a Maven jól működik, van PIP és Blu-ray menü kezelés is.
-
spiky03
veterán
Köszi az infókat.
És akkor az erősítőd ki is írja, hogy hány aktív hangfal van az adott hangformátumnál?
pl 5.1 vagy 7.1?Szerintem én is a simát rakom majd fel, mert nincs szükségem a DV-re meg ilyenekre.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
gyűrű
Topikgazda
Kíváncsi leszek majd mik a tapasztalatok. Először Ne a dovi omegával nézd meg légyszi, mert az konvertálja a profil 7-t profil 8-ra. Tehát nem derül ki hogy azt tudja e alapból. Illetve a másik fontos pont a dts-hd /dts-x, hogy azt hogyan küldi ki. Mert ha pcmben akkor elveszik a metadata.
-
mikrofon
veterán
Igazából az adb-vel elakadtam kicsit. Én a telefonomra letöltött Remote ADB shell alkalmazást használtam idáig. Az viszont nem ismeri a push parancsot. Laptopról meg nem tudtam a parancssorból adb kapcsolatot létesíteni, mert nem találja az eszközt az adb devices parancs beírása után...
[ Szerkesztve ]
-
mikrofon
veterán
Köszönöm!
Tényleg megy. Így már lejátszás a Cube 3rd gen a legújabban firmware-vel plusz a legújabb Kodi v21 Omega nightly-vel az alábbiakat:
Dolby TrueHD
Dolby TrueHD Atmos
DTS-HD
DTS-HD MA
DTS-XVagyis hogy nem csak hogy lejátsza hanem ebben a formátumban tovább küldi a hangot így a soundbar felismeri és azonosítja is ezeket a formátumokat!
kicsit teszteltem még és ha ilyen jól megy akkor el is adom a duneHD Homatics box-omat. Annyira örülök!
Köszönöm mindenkinek a segítségét!
[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
Topikgazda
Én külső kodit telepítettem, és fontos volt az is hogy elérhető legyen a data mappája.
Ha nem kap jogokat akkor nem látja a tárhelyet sem.
De a fő problémám az volt hogy reboot után eltűnt a kodiból a kodi iecpacker beállítás.
Nekem a többi app már ment adb nélkül is, a downloader appot nem használom.[ Szerkesztve ]
-
mikrofon
veterán
-
mikrofon
veterán
Nah megjött az új 4k max gen.2.
De sajnos nálam nincs ott a gyerek kapcsoló az új felhasználó létrehozásánál, mint az általad linkelt képen.
Azt gondoltam, hogy a felhasználói fiókom, vagy előfizetésem miatt. Ezért létrehoztam egy teljesen új amazon fiókot de azzal sincs ilyen lehetőség.
Megnéznéd, hogy nálad mi a firmware verziója és megnéznéd, hogy még mindig van-e a kid kapcsoló?@gyűrű nálad van ilyen kid kapcsoló ha új profilt hozol létre??
[ Szerkesztve ]
-
mikrofon
veterán
-
mikrofon
veterán
Ez nekem is van. Ez a Prime Video alkalmazáshoz tartozik. Ott be is tudok jelentkezni vele és gyerek tartson is le. De sajnos maga a készülékhez nem tudok gyerek fiókot adni.
Még egy dolog kérdéses, hogy ha ezen az oldalon [link] kiválasztod a 4k max gen2-det, akkor ha átkattintasz a preferences fülre akkor a Country/Region Settings-nél mi van beállítva?
-
Hyena
senior tag
A megoldas az apk mirrorrol kell letolteni az alabbi valtozatot ez mukodik jol, a hiba a 14es valtozatot erinti egyeseknel. (nekem pl megy az egyik eszkozomon , az egyik baratomnal ugyanolyanon nem megy)
com.apple.atve.amazon.appletv_13.5.2-135200_minAPI21(armeabi-v7a)(nodpi)_apkmirror.com.apk
harley-davidson-nyiregyhaza.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest