- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bacsis: Gyere el a 11. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-01-30 19:36 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sarasota123
aktív tag
Üdv! Ps4-et szeretnék rendelni lehetőleg black friday alkalmával hogy ne kelljen 110K kiadni érte
. Valaki itt vagy privátban le tudná irni melyik oldalról lenne érdemes amazon .com vagy uk? És a fizetés milyen formában zajlik mert tudtommal nincs paypal és azért félnék kiadni a cvc kódom szóval mennyire megbizható ? Köszi a segítséget előre is!!!A világ egyik legnagyobb internetes kereskedelmi cége, nem véletlenül. Igen, megbízható és cvc kódot amúgy sem kérnek már egy ideje.
Egyébként meg meglepődnék ha olcsóbban jutnál hozzá PS4-hez amazonon keresztül.
A .com-ról vámmal és szállítással együtt szinte biztos vagyok benne, hogy nem jönnél ki jobban, ha egyáltalán szállítanak ide PS4-et. -
sarasota123
aktív tag
Sziasztok!
Ha 35 dollárért veszek valamit az Amazonról és" FREE Shipping " akkor ez Magyarországra nem vonatkozik? Pl.: http://www.amazon.com/gp/cart/view.html/ref=nav_cart
/és még valami/
köszönöm!Magyarországra semmilyen esetben sem szállít ingyenesen az amazon, ezt valaki felírhatná már a topic fejlécébe vagy valami

-
sarasota123
aktív tag
Még nem látom a banknál, de a 9 rugó is durva.
Mindegy, munkához kell, világ életemben usa billel dolgoztam. Nem tudtam rábeszélni a magyar importőröket, hogy hozzanak be két-három billentyűzetet, 3x árat is fizetek érte. Nem értem az egészet, csak nekem van ilyenre szükségem? Az itt élő/melózó amcsik, angolok magyar klavin nyomják?durva? hát elég világosan oda van írva, hogy mi mennyi, szállítási költség, kezelési költség, forgalmi adó, stb.
az meg, hogy azt mondod 12ezret vett le, közben meg fogalmad sincs, az miért jó? na mindegy

-
sarasota123
aktív tag
-
sarasota123
aktív tag
-
sarasota123
aktív tag
Nekem meg egyre furcsább ez az amaon. Vasárnap megrendeltem a terméket, hétfőn jött az üzi, hogy úton van (USA-ból rendeltem) és várhatóan november közepére érkezik, erre tegnap megérkezett Franciaországból, úgy, hogy még több cucc is volt a csomagban, mint amit rendeltem, de a pénzt azóta se emelték le a számláról.

akkor ott valamit nagyon elb*sztak

-
sarasota123
aktív tag
Ilyenkor nem emelik le, csak zárolják, ez azt hiszem bankfüggő, kb 10 munkanap. Elvileg a netbankodban látni is kéne zárolt összegként.
-
sarasota123
aktív tag
-
sarasota123
aktív tag
-
sarasota123
aktív tag
Magyarországra nem szállít az amazon ingyenesen, és mindig kell vámot fizetni. Ezt a terméket amúgy sem szállítják egyáltalán Magyarországra.
-
sarasota123
aktív tag
-
sarasota123
aktív tag
termék függő, ha külső beszállítótól szerzi be az amazon kicsit több idő, ha saját raktár, kicsit kevesebb. a pénzt egyébként mindaddig csak zárolják a számládon amíg a szállítás ténylegesen el nem indul.
-
sarasota123
aktív tag
-
sarasota123
aktív tag
Order Summary
Items: $14.99
Shipping & handling: $7.49
Total before tax: $22.48
Estimated tax to be collected: $0.00
Total: $22.48 -
sarasota123
aktív tag
-
sarasota123
aktív tag
Sziasztok tudnátok nekem abba segíteni hogy kinéztem egy tokot az ipod classicomhoz:
[link]
Viszont MO-ra nem szállít, és még az eladónak se tudok irni hogy tegyen már kivételt. Ilyen esetbe mit tudok tenni? Sajnos máshol nem nagyon találtam normális tokot max horror árba. Ez a Snugg meg teljesen jó lenne árba is még ha rászámolna 10dollár postát akkor se 15-18 ezer mint a többi tok.nem tudom, miért mondod, hogy nem szállít Magyarországra, szállít.
de 6-7 fontos szállítási költséggel számolj. -
sarasota123
aktív tag
Sziasztok!!
Venni szeretnék egy játékot az amazon.com-ról.
Engem az érdekelne, hogy úgy működik ott is ,mint a stemen?
Tehát megveszem,letöltöm és az valahol az amazon tárhelyén megmarad,tahát bármikor újra letölthetem?
A mentéseket felhőben tárolja? Frissítéseket,ha van a játékhoz, vagy lesz,akkor minden gond nélkül telepíti, egyáltalán keres hozzá frissítéseket?Tehát ugyan úgy működik,mint a steam?
Köszi!!
attól tartok, hogy ezek a kérdések tárgytalanok, feltéve ha nem USA-beli lakos vagy. de javítsatok ki, ha nem így van.
Note: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address.
-
sarasota123
aktív tag
Sziasztok!
Ha rendelek cpu-t az Amazonról, akkor a garanciát hogyan adnak?
Erről van valakinek tapasztalata? Úgy látom hogy free shipping, akkor biztosan marad ez az ár amerikából?Amúgy ezt néztem ki:
[link]free shipping kizárólag USA-ra vonatkozik. ezenkívül rájön még a vám is. durván 440 dollárodba kerülne összesen.
-
sarasota123
aktív tag
Üdv!
Ugyan eBayről már elég sokat rendeltem, de Amazonról még sosem.
Kérdésem az lenne, hogy azt hogyan tudom megnézni, hogy melyik eladó szállít ide hozzánk?
Pl.[Innen].Valaki esetleg kisegítene hogy valamelyik 4 dolláros vagy 1 cent+postás könyv el tudna jutni? Aki hozzáértőbb

Köszöntem!
Üdv.Zoli
szerintem az a legegyszerűbb, ha regisztrálsz, hozzáadod a címed, és miután betetted a kosárba és csekkolnál a fizetéshez úgyis kiírja, ha nem szállítható.
egyébként megnéztem, a legfelső eladó (jenson_online_inc) szállít Magyarországra, de 8 dollár a szállítás, csomagolás, tehát összesen $12 lesz nagyjából.
-
sarasota123
aktív tag
-
sarasota123
aktív tag
-
sarasota123
aktív tag
-
sarasota123
aktív tag
szia, elég sok mindentől függ. egyrészt, hogy melyik amazonról rendeled. (.com .de .uk)
másrészt, hogy milyen szállítási módot választasz/választhatsz.az a legegyszerűbb, ha regisztrálsz, végigmész a rendelési folyamaton és a végén úgyis kiírja, hogy mennyi lenne a végösszeg szállítással együtt, illetve mire várható az érkezés.
-
sarasota123
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Első rendelésem lenne amazon-ról. Kinéztem ezt a cipőt, és az ár mellett írja hogy ingyen posta. Ez Mo-ra is vonatkozik? Vámon megfogják? Felmerülhetnek plusz költségek?
Ez a cipő: [link]Előre is köszönöm a segítséget!

szia, hát erre még rájön kb 50 dollár shipping & handling sajnos

-
sarasota123
aktív tag
Sziasztok!
Vásároltam kb 1 hónapja egy WD Mypassport-ot a német amazon-ról.
Az eladó a WD volt, és amazonon kersztül bonyolódott a szállítás. Azt hiszem ez a legjobb eset.
Viszont bad sector-os lett a meghajtó.
A gariztatás ilyenkor az amazonon keresztül történik, vagy a WD-t kell nyaggatni ezügyben?Előre is köszönöm a válaszolat!
ha jól tudom 1 éven belül az amazon intéz mindenféle garis ügyet, utána ha van gyártói gari a termékre akkor a gyártót kell keresni. szóval most szerintem amazonnal vedd fel a kapcsolatot, van live chat-jük, ott biztos segítenek

-
sarasota123
aktív tag
-
sarasota123
aktív tag
-
sarasota123
aktív tag
-
sarasota123
aktív tag
posta vagy futár? postánál nem szokott nyomonkövetés lenni, futárnál viszont elvileg tudod követni városról városra, hogy hol jár, mikor kezdik meg hozzád a kiszállítást stb.
ha posta viszi, akkor hagynak egy értesítőt, ha futár akkor is értesítőt szoktak hagyni, aztán átveheted a telephelyükön, esetleg megpróbálják még egyszer kiszállítani, de amúgy előtte fel szoktak hívni, hogy otthon vagy-e.
az expected delivery dátumok meg tapasztalataim alapján reálisak

-
sarasota123
aktív tag
-
sarasota123
aktív tag
Sajna mielőtt kiírná a szállítási díjjal együtti végösszeget előtte kéri a bankkártya adatokat, addig nem enged tovább, ezért is kérdezem itt, hogy rendelt-e már valaki a brit amazon-tól zenei CD-ket, mert weboldalon a Delivery rates-nél Magyarországra elvileg minden CD után 1,79GBP fizetendő, tehát ha mondjuk 26 CD-t rendelnék akkor 26x1,79=46,54GBP(cca. 17000Ft) lenne, amit egy kicsit sokallok, hiszen elvileg mi is EU tagok vagyunk, de elnézve, hogy Lengyelországba pl. ennek a harmadáért szállítanak azért elég szomorú.
szia, na megnéztem neked, valóban 1.79 GBP lemezenként, végigmentem a rendelésen (egyébként attól, hogy kéri a kártya adatokat még nem jelenti azt, hogy leveszi a pénzt, utána még jön egy összegzés, ott kell csak megnyomni a 'place your order' gombot), először beraktam 4 lemezt, megnéztem a végösszeget, aztán hozzáadtam még egyet, és pontosan 1.79 GBP-vel lett több. Sajnos ennyi az annyi.
-
sarasota123
aktív tag
amazon.co.uk oldalról való rendelésnél van valami felső(max) limitje a postaköltségnek, vagy ha 15 zenei CD-t rendelek akkor 15 x 1.79 GBP?
Mert e szerint az árlista szerint nem teljesen világos:Amazon.co.uk Standard Delivery - Europe 3 (GBP)
és mitől függ, hogy Per Item vagy Per Delivery árat alkalmazzák?
menj végig a rendelésen, és a legvégén meglátod mennyibe kerülne, az a legbiztosabb.
-
sarasota123
aktív tag
-
sarasota123
aktív tag
Sziasztok!
Olvasom, hogy csomóan rendeltek terméket az amazon.com-ról (USA), és megkapták. Én viszont több terméket is akartam rendelni egymástól függetlenül, de ha magyar címet adok meg, mindig azt kapom, hogy nem szállítják. Se normál, se gift. Az pontosan mitől függ, hogy mit tudok ide rendelni és mit nem?
-
sarasota123
aktív tag
szia, én szoktam. általában egy hét alatt ér ide, persze, ha van raktáron a termék. a posta szokta hozni, de természetesen választhatsz más módot is, pl DHL, csak az jóval drágább. jól gondolod, sajnos itthonra nem ingyenes a kiszállítás, de a fizetés előtt kiírja, hogy mennyibe fog kerülni, meg azt is, hogy nagyjából mire várható a csomag feladása és érkezése.
-
sarasota123
aktív tag
a 'Your orders' pont alatt tudod cancelezni
-
sarasota123
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e, hogy az amazon már nem ad papír alapú számlát a csomagban? Az elmúlt 1-1,5 évben nem rendeltem tőlük, de régebben mindenhez, a legapróbb dologhoz is volt papír alapú számla a csomagban a termék mellett. Most rendeltem ~150 $ értékben az US amazonról, meg is jött rendben, de számla nem volt benne. Nem mintha életbe vágó lenne, de azért kíváncsi vagyok, hogy csak nekem maradt-e ki, véletlenül, vagy ez az új rendszer?
Illet az lenne a kérdés, hogy ez a 22 euro érték feletti vámolás, hogyan megy? Fizetésnél felszámolták az 27 % Áfa költségét a szállításon felül, a csomag viszont az eredeti bontatlan csomagolásban volt, nem látszik, hogy a vámnál felnyitották volna.
én is mindig kapok papír számlát, esetleg nem lehet, hogy bejelölted a gift option-t a rendelésnél? mert akkor direket nem küldenek, hogy ha valakinek ajándékba küldöd, ne lássa az árát stb.
-
sarasota123
aktív tag
Bocs kozbe elfeledkeztem errol a helyrol.
Ugye USA-bol rendeltem.
Rendelesnel Amazon latta, hogy Mo-ra rendelek es automatikusan felszamoltak nekem a VAM-ot es az AFA-t es a csomag ugy erkezett DHL-el, hogy be volt pipalva rajta, hogy a felado allja az esetleges AFA/VAM koltsegeket.(Ezt maga a DHL ugyfelszolgalatos csaj mondta.)
Ha esetleg tobbet kene fizetni, mint amit az Amazon kiszamolt neked az elejen akkor azt a koltseget benyeli.Tehat, ha kozvetlen Amazontol rendelsz (nem az Amazonrol egy 'kulsos' eladotol) akkor nincs mas dolgod a csomaggal, mint kifizetni amit az Amazon kiszamol neked es mikor kihozza a DHL-es futar oda adni neki a kitoltott papirkadat, hogy elismered, hogy ugyesen elvamoltak neked a csomagot. (Enelkul oda se adja neked a csomagot a futar.)
@halaszer:
Ha paypal-al fizettel akkor ott van lehetoseg visszakerni a penzed, hogy nem kaptad meg amiert fizettel.
Regebben volt mar szerencsem ilyenhez, de regen volt ugyhogy emlekezetbol: Feladsz valami ticketet amiben reszletesen elsirod mi bajod es, hogy refund-ot akarsz. Eladonak lehetosege van reagalni ra stb, de el lehet jutni odaig, hogy paypal visszautalja a penzed es leboxoljak ok az eladoval.
Szerintem elso korbe mindenkepp probald meg a Live Chat-es help-et Amazonon. Tuti van tapasztalatuk es keszsegesen segitenek mindenben, ahogy a tapasztaltam.
miota lehet amazonon paypal-al fizetni ?

-
sarasota123
aktív tag
-
sarasota123
aktív tag
-
sarasota123
aktív tag
-
sarasota123
aktív tag
nem kell külön reg, mindegyikhez ugyanaz működik.
a cipőnél meg ott van, hogy "Verkauf und Versand durch Amazon. "
-
sarasota123
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék értékesíteni az amazon.de-n és az amazon.com-on.
Viszont általam meghirdetett terméket- nem már listázottat.
Vonalkódom visznot nincsen a termékhez, melyet a termék meghirdetésekor az amazon kér és nem enged továbbblépni.
Segítségeteket az ügyben előre is köszönöm!Üdvözlettel:
mattikSzerintem oket keresd meg ezzel kapcsolatban, az a biztos.
-
sarasota123
aktív tag
-
sarasota123
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget/tanácsot/útmutatást szeretnék kérni.
Még szeptemberben (szeptember 5-én) rendeltünk az amazon.co.uk-ról egy hangkártyát (átszámítva 29K HUF-ba került). A rendelés folyamata rendben ment (bár több lett a végösszeg, mint amit eredetileg kiírt, de sebaj). Az ár ki lett fizetve, teljesült a kifizetés. A problémám viszont csak egy apróság: még mindig nem érkezett meg.
A csomag státusza a honlapon továbbra is: "dispatched".Már eltelt majd 2 hónap. Szerintem ez már sok idő.
Kérem a hozzáértő közönséget, hogy segítsen, mit lehet ilyenkor tenni, azon kívül, hogy levelet írni a csomag felől érdeklődve (megtörtént 2 héttel ezelőtt, de válasz arra sem jött).Esetleg elkerült valami a figyelmemet? Esetleg megállt a határon, és arra vár, hogy fizessek ki vámot, stb-t? De akkor miért nem kapok értesítést? Hol lehet érdeklődni? Mit lehet csinálni?
Előre köszönöm a segítségeteket!
Üdv.
szia, van az oldalukon live chat support. help/contact us menüpont alatt megtalálod.
nekem is volt már ilyen, sajnos ha sima nemzetközi postával jön a cucc, és nem nyomonkövetős futárral stb. akkor előfordul, hogy csak úgy szó nélkül eltűnik. én ezt jeleztem a chat supporton és másnap küldték az újat, a másik esetben pedig perceken belül jóváírták a pénzt amit kifizettem érte.
-
sarasota123
aktív tag
Igen, tenyleg megjon, de ha vegigmesz a rendeles folyamatan latni fogod, h raknak ra szallitasi koltseget meg vamot is, osszesen olyan 70 dollar plusszal szamolnod kell.
-
sarasota123
aktív tag
ezredszerre kerdezik ezt, es meg mindig ugyanaz a valasz:
vegig kell menni a rendelesi folyamaton
(add to basket -> proceed to checkout -> cimed megadasa/kivalasztasa -> fizetesi mod -> vegleges megerosites)ekozben kiderul, hogy szallitjak-e, a cim megadasa utan, a vegen pedig osszegzi, hogy mennyibe kerul maga a cucc, mennyi a szallitas, mennyi a vegosszeg.
egyebkent az arucikkeknel alapbol mindig csak az alaparat tuntetik fel, a szallitast nem tartalmazza.
-
sarasota123
aktív tag
végigmész a rendelési folyamaton a végleges megerősítésig, és ott összegezni fogja, hogy mennyibe kerül stb.
-
sarasota123
aktív tag
We are sorry...
We could not process your order. The sale of MP3 Downloads is currently only available to US customers. Please refer to the terms of use of the MP3 store to determine the geographical restrictions.We apologize for any inconvenience this may have caused you.
ez van

(azért ez szar, megvenni akarja az ember a zenét, és ezt sem lehet...)
L
hát tudom, hogy konkurencia de akkor próbáld almáék zeneboltját

-
sarasota123
aktív tag
kösz Sara!
azt mondod le is tudom tölteni? nem szeretnék mindig a felhőbe zenélni, nem szólva arról, h nem lógok folyamatosan a neten és akkor is hallgatnám, (mp3 lejátszóról nem is beszélve)
L.
Stream your music on Kindle Fire, Android, iPhone and other devices or download your music for offline playback.
ezzel "reklámozzák" a cloud playert, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy igen, le is lehet tölteni és offline hallgatni

-
sarasota123
aktív tag
Sziasztok!
elég sokat olvasgattam, de nem láttam, valaki használta már az amazont zene vásárlásra mp3 formában?
hogy megy vajon, megadja a linket fizetés után és letölt kész? vagy van vmi csel benne? fájlt kapok vagy streamet ahol csak hallgathatom, de nem lesz az enyém?ki tudja skacok?
üdv: L.
amazon cloud playerrel tudod lejátszani a megvásárolt számokat, amit le tudsz tölteni a telefonodra, gépedre, tabletedre.
-
sarasota123
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék rendelni az amazon.co.uk -ról egy könyvet (Jessica Alba: The honest life), ami most 11.55 fontba kerül, ha elmegyek egészen a Dispatch-ig, a Checkout-nál 12.13 fontot ír, és felajánl két lehetőséget a szállításra (Standard vagy Priority Express). Ez az ár már tartalmazza a szállítási költséget is?(Egyébként beregisztráltam a 30 napos ingyenes Prime-ra, ez nem tudom mennyiben befolyásolja)
Előre is köszönöm a válaszokat!
igen, tartalmazza, de elvileg ott oldalt látod is, le van írva, hogy mennyi az ár meg mennyi a shipping meg mennyi a végösszeg.
-
sarasota123
aktív tag
-
sarasota123
aktív tag
sziasztok, nem bizti, h szabad itt ilyet de azert megprobalom:
az amazon.de , tehat a nemet amazonon van kb 200 euronyi gift voucher egyenlegem, viszont en jelenleg nem rendelnek onnan semmit, ha valaki szeretne rendelni, esetleg szolhat es jutanyos aron felhasznalhato az egyenlegem
privben megbeszeljuk, udv -
sarasota123
aktív tag
Ez engem is érdekelne.
Szerintem sehol nem látod, csak úgy jöhetsz rá ha elmész addig a pontig a rendeléssel amíg a szállítást kell beállítani.Engem még az is érdekelne, hogy az amazon.de-nél miért ilyen magasak a szállítási költségek? Egy széket akarok venni és 70+ EUR a szállítási költség míg az amazon.co.uk-en ugyanezt a széket 20 GBP-ért megrendelhetem.
A vicc viszont az, hogy a végösszeg (HUF-ra átszámítva) mindkét oldalon ugyanannyi lesz.
Szóval ez mi?elvileg amik itt vannak, azokat szállítják mindenhova

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- GYÖNYÖRŰ MacBook Pro 14" M2 Pro 16 GB - 512 GB GAR ÉS jótállás!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Lenovo Legion Pro 5 - 16IRX10 - i9 14900HX - RTX 5070 - 32GB - 1TB
- 2000GB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar GEN V!!! SK Hynix 2048GB PCB01 kb. 14GB/s / 12GB/s
- Lenovo Thinkcentre M710Q MINI PC,i3-7100T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4860, 91% AKKSI
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz 32GB 1TB Quadro T550 4GB FHD
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Valaki itt vagy privátban le tudná irni melyik oldalról lenne érdemes amazon .com vagy uk? És a fizetés milyen formában zajlik mert tudtommal nincs paypal és azért félnék kiadni a cvc kódom szóval mennyire megbizható ? Köszi a segítséget előre is!!!

max rendelsz ketszer kettot, szerintem ugy megoldhato.