Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Syl: UPS - te áldott!
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Nemet amazonon vettem egy termeket, virtualis kartyaval. Rautaltam a kartyara a penzt, majd vasarlas. Ez utan vettem eszre, hogy meg a regi kartyam adata volt megadva, ami ebben a honapban lejar... Gondoltam gyorsan atirom, mielott levonna, az ujra. Ez megtortent, de elsore nem fogadta el (rossz nevet irtam a kartya nevhez)
jott is a level, hogy nem jo fizetesi mod... mondom ok, akkor cancel order es megrendelem ujra, mar az uj kartyaval... Viszont ekkor jott a felismeres, hogy levonta a penzt a szamlamrol!!! (valoszinuleg meg a regi virtualis kartyaval) Persze a rendelesnel folyamatosan irta, hogy nem teljesult fizetes...
Toroltem a rendelest, ami rendben meg is tortent, Viszont ott azt irta, nem tortent meg fizetes... Most akkor hova tunt a penzem es visszakapom meg? Annyira nem volt keves (60e forint) szoval nem orulnek, ha eltunne valahol feluton...
Info meg, hogy kozben az amazonrol a regi kartyam toroltem, amikor hozzaadtam az ujat.
Illetve kozben az uj kartyaval rendben megvettem a termeket, egy uj rendelessel. (szukseg van ra minel hamarabb, ezert nem varhattam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Arany János - Kapcsos könyv
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest