Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Nemet amazonon vettem egy termeket, virtualis kartyaval. Rautaltam a kartyara a penzt, majd vasarlas. Ez utan vettem eszre, hogy meg a regi kartyam adata volt megadva, ami ebben a honapban lejar... Gondoltam gyorsan atirom, mielott levonna, az ujra. Ez megtortent, de elsore nem fogadta el (rossz nevet irtam a kartya nevhez)
jott is a level, hogy nem jo fizetesi mod... mondom ok, akkor cancel order es megrendelem ujra, mar az uj kartyaval... Viszont ekkor jott a felismeres, hogy levonta a penzt a szamlamrol!!! (valoszinuleg meg a regi virtualis kartyaval) Persze a rendelesnel folyamatosan irta, hogy nem teljesult fizetes...
Toroltem a rendelest, ami rendben meg is tortent, Viszont ott azt irta, nem tortent meg fizetes... Most akkor hova tunt a penzem es visszakapom meg? Annyira nem volt keves (60e forint) szoval nem orulnek, ha eltunne valahol feluton...
Info meg, hogy kozben az amazonrol a regi kartyam toroltem, amikor hozzaadtam az ujat.
Illetve kozben az uj kartyaval rendben megvettem a termeket, egy uj rendelessel. (szukseg van ra minel hamarabb, ezert nem varhattam)
-
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Olyan infot kaptam nemreg, hogy az Amazon felhoszolgaltatasat (Amazon Cloud Drive) nem lehet igenybe venni, csak Nemet hitelkartyaval. Elvileg regisztralni meg engedi a magyart is, te a free trial lejarta utan mar fizetni nem lehet vele....
Tud errol valaki pontos infot adni? Jo lenne ha menne, mert a nemet 1000x gyorsabb a globalnal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- 160 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest