- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0ski
aktív tag
Nálam most nagyon leszerepelt a (német) Amazon.
21-én rendeltem tőlük, kifizettem az extra szállítást hogy 11.29-re megérkezzen (a rendeléskor a termék nem volt raktáron, 23-at adtak meg beérkezésnek).
Egészen tegnap délutánig nem történt semmi, akkor zárolták a vételárat. Ma délelőtt beszéltem velük telefonon, hogy hogyan lesz ebből holnapi érkezés, e-mailben és telefonon is megerősítették, hogy minden gond nélkül.Miután megkaptam a csomagszámot, és hétfői dátum szerepelt mellette, felhívtam a magyar UPS-t, mert éreztem, hogy ebből nem lesz semmi.
Az ügyintéző majdnem kiröhögött, mikor megkérdeztem, hogy ugye ez tényleg nem fog hozzám holnapra megérkezni
Hogy dicsérjem is őket: miután újra beszéltünk telefonon, és elmondtam a problémát, gond nélkül refundolták az extra szállítási költséget, és a bonyodalmak miatt egy 5€ kedvezménykupont is adtak a következő vásárláshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Asztalos klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BMW topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Plazma TV topic
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest