Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: Zsebszámológépek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Sziasztok,
Rendeltem amazonról egy logitech egeret akciósan, meg is jött, viszont a bal egér gomb nem működik abszolút. Fizikailag kattog, csak nem reagál rá semmit, kipróbáltuk több gépen, de ez sajnos hibás.
Első amazonos rendelés, így még nincs tapasztalat vele, de mi ilyenkor a teendő? 0 napos egeret küldjem Logitech gariztatásra, ahol szétbarmolják és javítják a clickert, aztán karcosan visszakapom? Vagy ilyenkor még lehet Amazonnak jelezni, hogy köszi megjött, szép, de nem megy?
Opcióknál csak return and refund van, viszont nekem kéne az egér (30%al olcsóbban vettem), így a csere jobban érdekelne.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- iOS alkalmazások
- Foxpost
- Crimson Desert
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi Mesh System AC 1200 EU 4 db egyben eladó. 2027.05-ig Alza gari.
- ELADÓ KOMOLY KONFIG nem sürgős, nem alkudozós játszótér
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest