Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Van-e még?
- potyautas: Vizsga
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Sziasztok,
Rendeltem amazonról egy logitech egeret akciósan, meg is jött, viszont a bal egér gomb nem működik abszolút. Fizikailag kattog, csak nem reagál rá semmit, kipróbáltuk több gépen, de ez sajnos hibás.
Első amazonos rendelés, így még nincs tapasztalat vele, de mi ilyenkor a teendő? 0 napos egeret küldjem Logitech gariztatásra, ahol szétbarmolják és javítják a clickert, aztán karcosan visszakapom? Vagy ilyenkor még lehet Amazonnak jelezni, hogy köszi megjött, szép, de nem megy?
Opcióknál csak return and refund van, viszont nekem kéne az egér (30%al olcsóbban vettem), így a csere jobban érdekelne.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest