Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
somnia
üzenetére
Ja igen, meg van 20 USD amazon gift cardom, de az eredeti kérdésben látszik is.
Amúgy most nézem, hogy még gift cardra is kell áfát fizetnem...lehúzó banda az amazon is.
Előbb ráteszi az áfát, aztán vonja le a 20$, véletlenül sem, 80 dollárból 20dollár, aztán arra a 60USD+szállításra az áfa.
-
BullZeye
veterán
válasz
somnia
üzenetére
Nem titkolom, csak nem tudtam, hogy van relevanciája.
Dynalink WiFi 6 AX3600 Router DL-WRX36Amerikai márka csak amazon.com-om találtam meg.
(#10241) warcat
Amazon rárakja az Áfát magától ahogy a kínaiaik is, azért egy pár csomagot rendeltem már kintről, csak Amazon.com maradt ki eddig.Azonnal OpenWRT-t teszek rá így a garancia 0 kilométeresen megszűnik így nem érint ez.
-
BullZeye
veterán
Amazon.com (us) ha 1 terméket teszek bele akkor rászámol 86 usd áfát, ha viszont mellé teszek egy másik terméket, akkor valamiért csak a másik termék áfáját számolja.
Ha így most megrendelem akkor mire számíthatok, szuper jól járok, vagy különbözetet esetleg a teljes tételre újra kell fizetnem?
szerk.
249 usd óra az egyik, ami ugye a 150 eurós vám limiten felül van, lehet, hogy ez piszkál be? Fura, hogy ha egyedül rendelném akkor 249+86 a szállítás meg tax fee. -
BullZeye
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Én azon vagyok igazán fennakadva, hogy miért nekem kell az egeret visszaküldenem, és miért nem Ők küldik a futárt érte ahogy a legtöbb cég?
Ha nem tetszene, és vissza akarom küldeni úgy érthető lenne, de így...posta túlterhelt és nem is olcsó, szóval így most szépen lehúznak még 1 egér árát, és lesz egy egér tartalékba, mert hogy 50°melegben 1 órát nem állok sorba az is biztos.És egy szóval nem kértem tőlük ilyet, csak tájékoztatást, hogy mivel zajlik (pont ezért, mert ban ismerősöm nagykerben)
-
BullZeye
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Pff sajnos túl gyorsak Amazonnál, írtam nekik, hogy milyen opciók vannak ilyenkor mire számítsak? Erre kérdés nélkül küldtek egy új egeret. Ami tök jó lenne, de ahogy nézem, nekem kell megszervezzem a régi egér visszaküldését, amit max 8,6euróig fizetnek. Szóval küldenek egy hibás egeret (ami nem baj, előfordul), de emiatt egy csomó plusz munkát a nyakamba sóznak kérdés nélkül, ha meg több a visszaküldés díja, akkor így jártam...
A vicc az egészben, hogy közben nagykerrel sikerült kicseréltetnem reggel az egeret, ők meg intézik a gariztatást, így már nincs szükségem az új egérre aminél tájékoztattak (nejem emailjén), hogy milyen jó hírük van, gyorsabban ideér az egér, mert azonnal fel tudták adni nekem tegnap este ...
Mivel a cégemhez rendeltem, így még azt se tudom megtenni, hogy nem veszem át, mert ott átveszik helyettem, szóval boldog vagyok.
Egyrészről tipp topp ez az Amazon, hogy gyorsan reagálnak, de ha elolvasnák amit ír az ember, nem droid módjára dolgoznának nagyon boldog lennék, szóval most lesz még1 egerem, amit ki kell fizetnem, vagy visszaküldenem potom 1 órás sorbaállással a postán kis ráfizetéssel.
-
BullZeye
veterán
Sziasztok,
Rendeltem amazonról egy logitech egeret akciósan, meg is jött, viszont a bal egér gomb nem működik abszolút. Fizikailag kattog, csak nem reagál rá semmit, kipróbáltuk több gépen, de ez sajnos hibás.
Első amazonos rendelés, így még nincs tapasztalat vele, de mi ilyenkor a teendő? 0 napos egeret küldjem Logitech gariztatásra, ahol szétbarmolják és javítják a clickert, aztán karcosan visszakapom? Vagy ilyenkor még lehet Amazonnak jelezni, hogy köszi megjött, szép, de nem megy?
Opcióknál csak return and refund van, viszont nekem kéne az egér (30%al olcsóbban vettem), így a csere jobban érdekelne.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 9. nap: We Were Here Together
- Vicces képek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest