Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopi120
tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok ha volt már, hajnal 3kor probálták meg levonni a vásárlás végösszegét a kártyámról, de sajnos limit feletti volt az összeg. Felemeltem a limitet, lehet tudni mikor próbálják újra, vagy megsürgethető a történet?
-
bostone
addikt
Sziasztok!
A német amazonról szeretnék rendelni.
Van lehetőség kedvezményre, mint első vásárlás? -
radi8tor
MODERÁTOR
Ilyen se volt még. Megérkezett 1 hónappal később a vártnál egy telefon töltő kábel, amit amazon.de oldalon vettem.
Április elején már vissza kértem az árát, mivel nem jött meg 2 hét után. Végül másfél hónap kellett neki szerintem Angliából, mert Royal Mail stempli van rajta.
A boríték úgy néz ki, mintha párszor megtaposták volna, lehet elkavarodott a postán és most találták meg. -
-
radi8tor
MODERÁTOR
Help / Need more help - Contact us
Itt próbáld meg kiválasztani a terméket. Ha nem tudod, akkor lehet általános témát választani és ott leírni a gondodat.
Viktor0610: nincs semmi buktató.
Ennyi lenne a vége:
Order Summary
Items: USD 89.99
Shipping & handling: USD 8.46
Total before tax: USD 98.45
Import Fees Deposit USD 26.58
Order total: USD 125.03 -
Régóta szemezek egy Pebble Steellel. Találtam is egyet jó áron, viszont itt gyanúsan olcsó. Mi lehet a buktató, ha van?
-
Sziasztok!
Toltam egy refund kérelmet egy termékre amazon.co.uk-on, amit megrendeltem, mert hibás volt. Vissza is küldtem a kérésüknek megfelelően. Jött is infó, hogy megkapták a terméket és az XY értékú GBP-t 5-7 munkanap alatt áttolják a számlámra (termék értéke + valamennyit postára is). Na megjött a számlámra egy összeg (ÁRUVISSZAVÉT ELLENÉRTÉKE), de az EUR deviza és közel sincs az eredeti összeg, amit megítéltek rá. Egyszerűen nem értem.
Két részletbe tolják?
-
anorche1
őstag
válasz
radi8tor #2436 üzenetére
Közben láttam hogy ezt már más is kérdezte a termékkel kapcsolatban, és igen, 2 év gyártói jár, és lehet még hozzá venni plusz egy évet 10fontért.Már csak ezt a használt dolgot nem értem. Most rendelnék először amazonról, és még nem mozgok otthonosan rajta. Hogy tudok róla képet kérni? Mert az pl. hogy "The item may come repackaged. Minor cosmetic imperfection on the top or sides of the item. All purchases eligible for Amazon customer service and a 30-day return policy." nem mond sokat az állapotáról.
Vagy inkább hagyjam a használtat, ne legyek fillérb****? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Oldman2 #2434 üzenetére
"Ships from and sold by Seifelden."
Szóval nem Amazon postázza ilyen drágán, hanem ez az eladó. A postaköltség Amazonnál fix, marketplace eladók tetszőlegesen bármit megadhatnak.
USA és egyéb oldalakon ne foglalkozz a free shippinggel, mivel az csak helyi postacímekre lehet érvényes.anorche1: nagy valószínűséggel gyártói garancia érvényes rá. Kérdés, hogy ezt miként tudod érvényesíteni. Egy üzenetet megérhet Amazon felé.
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Erre a telefonra mennyi garancia van? Mert a leírás nem tartalmazza? Gyári 2 év? Vagy csak valami amazonos 30 nap? És ha használtat veszem?
Meg nem nagyon értem, hogy itt miért olcsóbb 30fonttal, mint máshol? ebay.co.uk -ról 130font fölött van szállítással, a hivatalos oldalon 129font, itt meg csak 99.
-
Oldman2
nagyúr
Egy ilyet szerettem volna rendelni: 4GB (2X2GB) Memory RAM for Acer EMACHINES E525 - Laptop Memory Upgrade - Limited Lifetime Warranty.
Elvileg 29.16$ az ára, és Free Shipping a lakcímemre.
Gyakorlatilag ami megtakarítás a főoldalon kedvezményként látható (42.85$), azt az Amazon szépen felszámítja Shipping and handling költségként.
Csak a Standard Shipping opció választható, ami a kiválasztó képernyőn még +költség nélkül jelenik meg.
Order Summary
Items: USD 29.16 (8.400 HUF)
Shipping & handling: USD 42.00
Total before tax: USD 71.16
Estimated tax to be collected:* USD 0.00
Order total: USD 71.16 => (20.530 HUF)Ez így teljesen "normális"?
-
Dealer95
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? (priviben is jó)
Első amazonos rendelés lenne, de nem tudom, hogy a pk miatt végül megérné-e nekem.
Erről lenne szó: [link]
Több eladót is látok.
Pk-val Mo-ra mennyi lenne az ára ennek?Köszönöm!
-
zolee5016
őstag
sziasztok
Amazon.de ről szeretnék vásárolni.....Pesti,vagy környékbeli(Budaörs) tagot keresek, aki ebben segíteni tudna... -
Met
nagyúr
Sziasztok!
Az Amazon szokott adni születésnapra ajándék kártyát 415$ értékben?
Van egy eladó cuccom és ezt ajánlották fel cserébe. -
radi8tor
MODERÁTOR
Nem lehet PayPal-t használni, a bankkártya számodat kell megadni vásárlásnál.
Igen szállítják ide a billentyűzetet.
Szállítási sebességtől függően (lassabb) 165.78 vagy (expressz) 173.86 GBP lesz a végösszeg.
Ezeket csak akkor mutatja meg, ha végig kattogtatod egészen fizetésig. -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Lehet hogy szeretnék majd vásárolni, az amazon.co.uk-ról, mivel amilyen billentyűzetet szeretnék venni azt nem lehet kapni itthon.
Viszont még nem vásároltam külföldről, csak ebay-en, ott pedig pay-pal mastercard-al.
Itt az amazonon lehet pay-pal mastercard-al fizetni?
Ha nem akkor milyen más fizetési lehetőségek vannak még?
Szállítanak Magyarországra?
Ha igen kb mennyi a pk, vagy azt hol lehet megnézni pontosan hogy mennyi a pk?Ez lenne a szóban forgó billentyűzet.
A választ, segítséget előre is köszi!
-
Troyan001
tag
-
littledon
tag
Sziasztok!
amazon.uk-ról rendeltem 2 alkalommal és mindig minden rendben zajlott de tegnap levont 3300 Ft körüli összeget a számlámról úgy, hogy nem vásároltam semmit... mi történhetett?
(UK-ban élek jelenleg viszont otthoni otp-s számla van beállítva fizetéshez... a termékeket ide UK-ba kértem és mind a 2x sikeresen meg is érkeztek...) Valakinek valami ötlet?Előre is köszi.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Troyan001 #2409 üzenetére
Belgiumig milyen szolgáltató vitte? Ha jól sejtem, akkor egy szerződött fuvar cég, aki Belgiumban feladja majd neked EU-n belülről és akkor nem kell vámot fizetni rá.
Azért nem frissül azóta, mert valószínű nincs tracking EU-n belüli feladásról. Még simán megérkezhet a héten.Én lassan 2 hete várok Németországból egy kábelt...
-
Troyan001
tag
Ahoj,
Rendeltem könyvet amazon.com-ról, amerikából. Április 7-re írják hogy jön. Nem érdekel ha késik valamennyit, ami viszont kicsit aggaszt, hogy április 1-e óta Belgiumban van a cucc tracking szerint.
Departure to country of destination státuszban.
Lehet hogy innentől már átadták és nem fog látszódni többet a státusza a csomagnak, vagy megakadhatott vámon? Nem kaptam emilt, sms-t, postai csekket még.
Köszi
-
Goblin12
őstag
válasz
jozsi252 #2407 üzenetére
Üdv.
Garmin DriveSmart 60LMT-D pontosan őt vettem meg, amazon által árultat választottam ki, nem pedig valami másik boltot amazon által. Szóval az eladó direkt az amazon volt.
(#2406)radi8tor1: Uff az kellemetlen, de a lényeg, hogy megjött rendben.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Goblin12 #2405 üzenetére
Jaja, Amazonnal nincs gond. Egyes futárcégekkel annál inkább.
Nekem a múltkor egy Express küldeményemet lerendezett útközben UPS, aztán azt kamuzták, hogy a kézbesítési cím nem található. Pár nappal később kihozták a csomagot, akkor láttam hogy körbe volt ragasztva általuk, a doboz ki volt szakadva. Csoda, hogy nem tört el, ami benne volt (pont törékeny kerámiát rendeltem). -
Goblin12
őstag
Én vasárnap rendeltem az amazonról az új Garmin naviját, és ma kaptam a mailt, hogy már úton van a DHL-el.
Eddig összesen 56x rendeltem amazonról és minden tökéletesen zajlott, egyetlen online boltot se tudok mondani ami ennyire gyors és pontos és az áru is hibátlan.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Amazonon nincs PayPal fizetési lehetőség.
Ne aggódj biztonságos ez is, mellesleg Amazon találta fel a biztonságos Internetes fizetési rendszert sok éve.End-ru: miért sajnos? Eladók szemszögéből lehúzás PayPal. Vevőknek meg nem nyújtana extra védelmet mivel minden esetleges reklamáció Amazonon keresztül megy.
-
Surda-
őstag
Az létezik,hogy nem tudok paypallal fizetni?
Csak bankkártyák adatai kérdezi fizetéskor,sehol Paypal lehetőség.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- LEGO klub
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest