Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Ha ezt megrendelem, mennyi gari van ra, es hol lehet ervenyesiteni? [link]
-
anorche1
őstag
Még mindig nem bírok kiigazodni az amazonon.
Ez a nyereg honnan jön? -
anorche1
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére

Közben láttam hogy ezt már más is kérdezte a termékkel kapcsolatban, és igen, 2 év gyártói jár, és lehet még hozzá venni plusz egy évet 10fontért.Már csak ezt a használt dolgot nem értem. Most rendelnék először amazonról, és még nem mozgok otthonosan rajta. Hogy tudok róla képet kérni? Mert az pl. hogy "The item may come repackaged. Minor cosmetic imperfection on the top or sides of the item. All purchases eligible for Amazon customer service and a 30-day return policy." nem mond sokat az állapotáról.
Vagy inkább hagyjam a használtat, ne legyek fillérb****? -
anorche1
őstag
Sziasztok!
Erre a telefonra mennyi garancia van? Mert a leírás nem tartalmazza? Gyári 2 év? Vagy csak valami amazonos 30 nap? És ha használtat veszem?
Meg nem nagyon értem, hogy itt miért olcsóbb 30fonttal, mint máshol? ebay.co.uk -ról 130font fölött van szállítással, a hivatalos oldalon 129font, itt meg csak 99.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest