Hirdetés
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP!T
addikt
Nem harmadik féltől érkezik. Az Amazon saját, visszaküldött cuccait is meg lehet találni, ami nem harmadik féltől érkezik. Több ilyet rendeltem és eddig a "Like New", valóban fedezte a valóságot.

twofatcat: Igen, de én a használt cuccok közt szeretnék böngészni, keresni. Szóval nincs konkrét termék, hanem inkább csak kategória. Pl szeretnék mondjuk egy okosórát, de érdekelhet bármilyen márka, ha van jó ajánlat valamelyikre.
-
SP!T
addikt
Sziasztok! Amazon.de oldalon van lehetőség használt cuccokra szűrni? Sokszor ki lehet fogni jó áron "like new" termékeket. De csak azok közt keresni nem lehet?
-
SP!T
addikt
Sziasztok! A-Z amazon garit próbálom érvényesíteni (igen-igen Zowie FK2 kamu volt
) Egyből felajánlották a levásárolhatóságot.
A kérdés hogy vajon ha a levásárolható kupont nem fogadom el, akkor mikor kapok vissza utalást? Mert a leírást szerint a panaszom a sellernek továbbították, de nem értem miért. Hisz A-Z gari feltétele, hogy legalább 1x már megkerested az eladót. Nyilván így is tettem.
Ettől függetlenül tuti siker lenne a visszafizetés, ha a kupont nem fogadom el? -
SP!T
addikt
Sziasztok!
Toltam egy refund kérelmet egy termékre amazon.co.uk-on, amit megrendeltem, mert hibás volt. Vissza is küldtem a kérésüknek megfelelően. Jött is infó, hogy megkapták a terméket és az XY értékú GBP-t 5-7 munkanap alatt áttolják a számlámra (termék értéke + valamennyit postára is). Na megjött a számlámra egy összeg (ÁRUVISSZAVÉT ELLENÉRTÉKE), de az EUR deviza és közel sincs az eredeti összeg, amit megítéltek rá. Egyszerűen nem értem.
Két részletbe tolják? -
SP!T
addikt
Vajon USA-ból, mire ideér a cucc mennyi idő? Van valakinek tapasztalata?
-
SP!T
addikt
13-án rendelt termékre azt írják, hogy a várható érkezés dec 29. Mennyire szokott pontos lenni? Ha jól láttam UK-ból küldik. eBay-ről ha UK-ból rendelek 1 hét alatt megvan. Persze most karácsonyi pörgésbe minden más nyílván... Track infó nincs sajna. DPD szokta hozni?
-
SP!T
addikt
Sziasztok! Amazonon leadtam egy rendelést. Kijelöltem a már előzőleg megadott bankártyaadataimat. Most a my orders menüben szerepel, hogy shipping today. Akkor a fizetés feltételezem sikeres volt igaz? Csak mert nem kért semmilyen egyéb adatot (pl 3x ellenőrzőkód a kártya hátoldaláról). Viszont online bank-ban egyelőre nem látom mint terhelés.
Köszi!
SP!T
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Polk Audio Signa S4 Dolby Atmos Soundbar
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 24GB White GDDR6X (ALZA GARI!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy majd automatikusan levonják? köszi

Két részletbe tolják?