Hirdetés
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nem harmadik féltől érkezik. Az Amazon saját, visszaküldött cuccait is meg lehet találni, ami nem harmadik féltől érkezik. Több ilyet rendeltem és eddig a "Like New", valóban fedezte a valóságot.

twofatcat: Igen, de én a használt cuccok közt szeretnék böngészni, keresni. Szóval nincs konkrét termék, hanem inkább csak kategória. Pl szeretnék mondjuk egy okosórát, de érdekelhet bármilyen márka, ha van jó ajánlat valamelyikre.
-
Sziasztok! Amazon.de oldalon van lehetőség használt cuccokra szűrni? Sokszor ki lehet fogni jó áron "like new" termékeket. De csak azok közt keresni nem lehet?
-
Sziasztok! A-Z amazon garit próbálom érvényesíteni (igen-igen Zowie FK2 kamu volt
) Egyből felajánlották a levásárolhatóságot.
A kérdés hogy vajon ha a levásárolható kupont nem fogadom el, akkor mikor kapok vissza utalást? Mert a leírást szerint a panaszom a sellernek továbbították, de nem értem miért. Hisz A-Z gari feltétele, hogy legalább 1x már megkerested az eladót. Nyilván így is tettem.
Ettől függetlenül tuti siker lenne a visszafizetés, ha a kupont nem fogadom el? -
Sziasztok!
Toltam egy refund kérelmet egy termékre amazon.co.uk-on, amit megrendeltem, mert hibás volt. Vissza is küldtem a kérésüknek megfelelően. Jött is infó, hogy megkapták a terméket és az XY értékú GBP-t 5-7 munkanap alatt áttolják a számlámra (termék értéke + valamennyit postára is). Na megjött a számlámra egy összeg (ÁRUVISSZAVÉT ELLENÉRTÉKE), de az EUR deviza és közel sincs az eredeti összeg, amit megítéltek rá. Egyszerűen nem értem.
Két részletbe tolják? -
-
Vajon USA-ból, mire ideér a cucc mennyi idő? Van valakinek tapasztalata?
-
13-án rendelt termékre azt írják, hogy a várható érkezés dec 29. Mennyire szokott pontos lenni? Ha jól láttam UK-ból küldik. eBay-ről ha UK-ból rendelek 1 hét alatt megvan. Persze most karácsonyi pörgésbe minden más nyílván... Track infó nincs sajna. DPD szokta hozni?
-
Sziasztok! Amazonon leadtam egy rendelést. Kijelöltem a már előzőleg megadott bankártyaadataimat. Most a my orders menüben szerepel, hogy shipping today. Akkor a fizetés feltételezem sikeres volt igaz? Csak mert nem kért semmilyen egyéb adatot (pl 3x ellenőrzőkód a kártya hátoldaláról). Viszont online bank-ban egyelőre nem látom mint terhelés.
Köszi!
SP!T
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Synology NAS
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy majd automatikusan levonják? köszi

Két részletbe tolják?