Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Abszolút amatőr vagyok Amazon témában (első rendelésem lenne innen) és amúgy nem ez az első külföldi rendelésem, viszont most értetlenül állok egy rendelés előtt.
Konkrétan erről a cuccosról lenne szó, amire úgy találtam rá Amazon keresőjével, hogy direkt beraktam a pipát a " Ship to Hungary" rublikába, viszont rendelésnél meg megáll minden, mert állítólag nem szállítanak ide.Akkor most elvileg szállítanak (kereső szerint), gyakorlatilag meg mégse? Erre most nem igazán tudok gombot varrni.

Tudná valaki nekem ellenőrizni esetleg, hogy őnála engedi-e Mo-ra a rendelést?
Legvégső esetben abban is benne lennék, ha valaki (akinek engedi a rendelést) lebonyolítaná nekem a dolgot és elküldené postán. Persze nem ingyen kérném a kedvességet.
Vagy esetleg ha más, megbízható helyen tud valaki, szintén Anker micro usb kábeleket, annak is örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Samsung kuponkunyeráló
- Opel topik
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)Hibátlan Működésű,nagyon jó akku,NO SSD,NO TÖLTŐ
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- SAPPHIRE RX 9070 XT 16GB GDDR6 PULSE GAMING - Új, 2 év gari - Eladó!
- ThinkPad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest