- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Llew
senior tag
Ha olasz amazonról rendelek valamit, akkor azt posta vagy valamelyik futár hozza ki itthon? Illetve kell még ott vmit fizetni a feltüntetett ár+szállítási díjnál?
-
Llew
senior tag
Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e, hogy az amazon már nem ad papír alapú számlát a csomagban? Az elmúlt 1-1,5 évben nem rendeltem tőlük, de régebben mindenhez, a legapróbb dologhoz is volt papír alapú számla a csomagban a termék mellett. Most rendeltem ~150 $ értékben az US amazonról, meg is jött rendben, de számla nem volt benne. Nem mintha életbe vágó lenne, de azért kíváncsi vagyok, hogy csak nekem maradt-e ki, véletlenül, vagy ez az új rendszer?
Illet az lenne a kérdés, hogy ez a 22 euro érték feletti vámolás, hogyan megy? Fizetésnél felszámolták az 27 % Áfa költségét a szállításon felül, a csomag viszont az eredeti bontatlan csomagolásban volt, nem látszik, hogy a vámnál felnyitották volna.
-
Llew
senior tag
válasz
Benji21th
üzenetére
Szia!
Érdekelne, hogy végül is belevágtál? Mi lett az eredmény? Össze jött?
Hasonlóval próbálkoznék most és amennyire én látom elég neki egy kamu amcsi cím (google maps segít), mert a hazai bankkártyát elfogadja a fizetéshez. A letöltés meg a fizetés után elvileg simán elindulna.
Szóval ezzel a trükközéssel szerintem csak a számlát bukom be, a játék bekerül az amazon fiókba letölthető máskor is, így elméletileg nem vesztek semmit.
Azonban jó lenne valami megerősítés, hogy tényleg jól gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Spórolós topik
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Diablo IV
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs