Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Llew
senior tag
Ha olasz amazonról rendelek valamit, akkor azt posta vagy valamelyik futár hozza ki itthon? Illetve kell még ott vmit fizetni a feltüntetett ár+szállítási díjnál?
-
Llew
senior tag
Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e, hogy az amazon már nem ad papír alapú számlát a csomagban? Az elmúlt 1-1,5 évben nem rendeltem tőlük, de régebben mindenhez, a legapróbb dologhoz is volt papír alapú számla a csomagban a termék mellett. Most rendeltem ~150 $ értékben az US amazonról, meg is jött rendben, de számla nem volt benne. Nem mintha életbe vágó lenne, de azért kíváncsi vagyok, hogy csak nekem maradt-e ki, véletlenül, vagy ez az új rendszer?
Illet az lenne a kérdés, hogy ez a 22 euro érték feletti vámolás, hogyan megy? Fizetésnél felszámolták az 27 % Áfa költségét a szállításon felül, a csomag viszont az eredeti bontatlan csomagolásban volt, nem látszik, hogy a vámnál felnyitották volna.
-
Llew
senior tag
válasz
Benji21th
üzenetére
Szia!
Érdekelne, hogy végül is belevágtál? Mi lett az eredmény? Össze jött?
Hasonlóval próbálkoznék most és amennyire én látom elég neki egy kamu amcsi cím (google maps segít), mert a hazai bankkártyát elfogadja a fizetéshez. A letöltés meg a fizetés után elvileg simán elindulna.
Szóval ezzel a trükközéssel szerintem csak a számlát bukom be, a játék bekerül az amazon fiókba letölthető máskor is, így elméletileg nem vesztek semmit.
Azonban jó lenne valami megerősítés, hogy tényleg jól gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest