Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeViL-X.
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Ez nem is az a termék, az a törölt rendelések között van... Ez csak egy másik példa volt arra, hogy már nem egy gubancot kell/kellett megoldanom
Ez a kép egy igen "csekély" késést szimbolizál, a másik amit legelsőnek megfogalmaztam az pedig a pénzem előkerítéséről szólt... De mindegyik folyamatban van és ez a lényeg... Köszönöm még egyszer a linket... Már az is nagyon sokat segített. Sőt, az segített igazán! 
-
DeViL-X.
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
ohhh köszönöm.. Már intézkedem is
Csak kicsit idegesítő, hogy nekem kell utána járni a pénzemnek... Se időm se türelmem nem szokott az ilyesmihez lenni.. Ezért szeretek neten is rendelni!! Na mindegy! Remélhetőleg értelmes válaszokkal szolgálnak... Lesz mit "motyogni". A többi terméknek amit rendeltem már majdnem
egy hete itt kellene lennie... pfffff Egy példa a képen... Nagyon köszönöm a segítséget még egyszer... -
DeViL-X.
tag
Sziasztok... Egy nagyon nagy guru tanácsát szeretném kérni.. Amazonról rendeltem már párszor, de ilyen "problémába" még nem futottam bele... Én Németben élek és a Német amazanról rendeltem egy terméket.. Majd kb 2 napra rá írt az áruház, hogy nem tudják szállítani a kért terméket és nem is tudnak után rendelni ezért kérik, hogy töröljem a rendelést.. Ez meg is történt.. Egy előre felhozott táblázat jelent meg, hogy "igénylem" a termék törlését... Csak hogy a pénzem azóta sem kaptam vissza, mert ugye azt abban a pillanatban lefogták mikor megrendeltem... ennem már több mint egy hete.. Írnom kell vagyis könyörögnöm kell a pénzemért vagy várjak még?

Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14 Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AMD Ryzen 7 Gamer! Ryzen 7 5700X / B550 Aorus Elite/RX 6600 XT 8GB OC / 500GB M.2 SSD+HDD /700W/LED
- Ryzen 5 Gamer! Ryzen 5 3400G PRO / 16GB DDR4 / Nvidia GTX 1660 Ti 6GB OC / SSD+HDD / 600W /RGB LED!
- 6.Gen i7-es Gamer! Core i7 6700 / 16GB DDR4 / Nvidia GTX 1660 Super! 6GB OC / SSD+HDD /600W/FULLRGB
- 9.Gen i7-es Gamer! Core i7 9700K / 16GB DDR4 /Nvidia RTX 2060 Super! 8GB OC /500GB SSD+HDD/600W/RGB
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez a kép egy igen "csekély" késést szimbolizál, a másik amit legelsőnek megfogalmaztam az pedig a pénzem előkerítéséről szólt... De mindegyik folyamatban van és ez a lényeg... Köszönöm még egyszer a linket... Már az is nagyon sokat segített. Sőt, az segített igazán!
Csak kicsit idegesítő, hogy nekem kell utána járni a pénzemnek... Se időm se türelmem nem szokott az ilyesmihez lenni.. Ezért szeretek neten is rendelni!! Na mindegy! Remélhetőleg értelmes válaszokkal szolgálnak... Lesz mit "motyogni". A többi terméknek amit rendeltem már majdnem