Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
petata
őstag
Hali!
Ha <2 hónapja rendeltem valamit Amazonról, de egy apró gyártási hiba hátráltat a használatában, illetve első használatkor kitört belőle egy igen fontos alkatrész, van rá esély, hogy visszaveszik, vagy így jártam?
Előre is köszi.
üdv.
Peti -
petata
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
és @YM
Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek. Érdekes, gondoltam megváltoztatom a 3. terméket valami hasonlóra (tripod), hátha egybeveszi majd az amazon a másik kettővel szállítást illetően. Valamivel drágább tripodot választottam, viszont valóban egyberakta, így a szállítási költség annyival csökkent, hogy expedited shippinget választottam inkább, így fillérre (fontra
) ugyanannyi lett végül, mint a sima szállítással lett volna az előző esetben. -
petata
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Még egy utolsó kérdés: Ahogy visszaolvastam, volt egy hasonló eset, amire épp te válaszoltál, de tutira akarok menni: Rámehetek a "Pay in GBP" opcióra, nem lesz semmi gebasz? Nagyon ajánlgatja a forintban történő vásárlást, de OTP árfolyamon 68 ezer forint lenne a rendelés szállítással, Amazonnál pedig mindez 75 ezer lenne. Nem mindegy azért.
Egyébként a 3 item közül kettőt az Amazon küld szállításra (ezeket egybe is rakta), ide 5-8 business dayt ír, ami szvsz korrekt, a másikhoz pedig "get it by July 8 to 22" a szöveg, ezeket szokták tartani? Feltételezem, inkább később, mint hamarabb kapom meg az adott intervallumban. Illetve, nyomon lehet valahogy követni a szállítást?
Előre is köszi, ismét.
-
-
petata
őstag
Sziasztok!
Utánanéztem, de mindenhol más infókat találok, tehát: amazon.co.uk-ről rendelnék pár cuccot, a kérdésem pedig, hogy itthonra mennyi a várható szállítási idő, minden egyes termék után levonnak-e szállítási költséget, illetve mire érdemes még figyelni, ha esetlegesen rászánom magam a vásárlásra?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Update 12.29. 13:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) ugyanannyi lett végül, mint a sima szállítással lett volna az előző esetben.