Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Gerincsérv műtéti kezelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
smallmer
üzenetére
Meg tudod oldani, de nem lesz olcsó, mert ki kell fizetned egy évre a consolidation szolgáltatást (15.5€) , a beérkező csomagoknak van egy kezelési alapdíja (súlytól függ de ilyen 4-5 euró), továbbá meg kell venned a nagy dobozt is amibe egybepakolják (nem bontják fel a csomagokat, tehát terjedelmes doboz lesz) és a nagy GLS csomagnak meg lesz kb 18-19 eurós hazaküldési díja.
Tehát 15.5 € éves díj a szolgáltatásért
4.67€ csomagonként mailboxde díja ha 2 kg feletti
nagy doboz 2.27€-tól 4.35€-igés a végén még ott egy nagyobb GLS díj 14-20€ között a ládára
kb így számolhatsz, ez egy körben biztos nem lesz megérős, különösen ilyen kis értékű csomagoknál, én megvettem, de nagyobb akcióknál be szoktam vásárolni (családtagoknak is) és olyankor jól jön az összepakoltatás.
100, pár száz eurós tételeknél már megéri, de ott igazából már magában is.Neked, a te helyzetedben egyedül a nem szállítunk Mo.-ra kikerülése lesz elérhető, majd eldöntöd megéri-e.
Itt a mailboxde árlistája nincs titkolva semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- VLC Media Player
- Digitális jegyzetfüzettel készül a TCL
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Apple MacBook
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen házat vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi