Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
smallmer
üzenetére
Meg tudod oldani, de nem lesz olcsó, mert ki kell fizetned egy évre a consolidation szolgáltatást (15.5€) , a beérkező csomagoknak van egy kezelési alapdíja (súlytól függ de ilyen 4-5 euró), továbbá meg kell venned a nagy dobozt is amibe egybepakolják (nem bontják fel a csomagokat, tehát terjedelmes doboz lesz) és a nagy GLS csomagnak meg lesz kb 18-19 eurós hazaküldési díja.
Tehát 15.5 € éves díj a szolgáltatásért
4.67€ csomagonként mailboxde díja ha 2 kg feletti
nagy doboz 2.27€-tól 4.35€-igés a végén még ott egy nagyobb GLS díj 14-20€ között a ládára
kb így számolhatsz, ez egy körben biztos nem lesz megérős, különösen ilyen kis értékű csomagoknál, én megvettem, de nagyobb akcióknál be szoktam vásárolni (családtagoknak is) és olyankor jól jön az összepakoltatás.
100, pár száz eurós tételeknél már megéri, de ott igazából már magában is.Neked, a te helyzetedben egyedül a nem szállítunk Mo.-ra kikerülése lesz elérhető, majd eldöntöd megéri-e.
Itt a mailboxde árlistája nincs titkolva semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Túraautó topik
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung kuponkunyeráló
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elfelejtettem a film címét
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 . 64Gb 77% akksival . A1 függő (Osztrák)
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Eladó Konfig I5 8500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX1660 Super 6GB!
- 8GB DDR4 SoDimm modulok / több darab / 7500 Ft / OLVASS!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest