Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mozso26
senior tag
Sziasztok! Rendeltem az USÁ-bol egy BDU rövidnadrágot, de nagyon nagy lett. A kérdésem az lenne hogy ilyenkor a visszaküldést én fizetem? Csere egyáltalán lehetséges, vagy csak refund? A szállitó az amazon, az eladó harmadik fél. A chaten már beszéltem velük, de nem lettem okosabb, és állandóan a return centerbe irányitanak, de ott nem tudom hogy mit válasszak ki, mert nincs olyan opció hogy rossz méret, csak olyan hogy sérült, nem kell, nem én rendeltem, stb. Továbbá nincs nyomtatóm, hogy kinyomtathassam a visszaküldési cimkéket. Szóval valami segitség jól jönne. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Transcend 512GB M.2 SSD // 100% // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- Issey Miyake Nuit D'Issey
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest