Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- aquark: Zsebszámológépek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dronte
aktív tag
Sziasztok! Láttam már felmerült a Philips korábban. Anno rendeltem egy vasalót amazon.de-ről (Phillips-től, nem közvetlen amazon), ami bár működik, de a gőzgombja gallyra ment. Az amazon fiókban nem találtam jó megoldást, ha beviszem a bp-i Phillips szervizbe az amazon számlával, akkor vajon megjavítják garancián belül? 9 hónapos, szóval még bőven garanciás, 2 év van rá.
Amazon helpdesken annyit mondtak, hogy visszaküldeni tudom és visszatérítik az árát.. ami nekem kérdéses azért kérdéses, főleg hogy maga a gép azért működik

Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Gyúrósok ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P NVIDIA T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill ujjolv gar
- Xiaomi 14T 5G 256Gb Dual, kártya független, újszerű
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- 27% - ASUS Prime 850W 80 PLUS Gold ATX 3.1 Táp!
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest