Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bucihost
    senior tag

Sziasztok!

Megpróbálkozok itt is, hátha valaki tud tanácsot adni.

Eddig Kiskunfélegyházán éltem és dolgoztam, de most úgy hozta a sors, hogy Debrecen közelébe költöztem (~35km).
    Kiskunfélegyházán a Dél-100 kft. (goods market, plus market) nagyker raktárában kezdtem "pályafutásom".
    2 hétig dolgoztam mint áru feltöltő, majd felajánlottak egy Áruforgalmi és Marketing asszisztens pozíciót, amelyet 1 évig csináltam. Utána felajánlottak egy elektronikus kereskedelmi vezetői pozíciót melyet 1,5 évig töltöttem be.

Feladatköröm volt:
    - Akciós újság elkészítésében való részvétel, napi szintű kapcsolattartás a partnerekkel, bejövő akciós megrendelések kezelése, termékbeérkezés nyomon követése stb.

- 20-25 fős csapat vezetése. Napi szintű kapcsolattartás a partnerekkel, Új partnerek keresése, szerződéskötés. Bejövő megrendelések kezelése, Az áru összeszedők munkájának felügyelete. Kiszállítások szervezésében való aktív részvétel, Webáruház felügyelete, karbantartása, szerkesztése, stb.

Anyagi fejlődésre nem volt lehetőségem ezért átmentem egy Péküzembe ahol Áruforgalmi adminisztrátor, majd később egy másik telephelyen Üzemi adminisztrátor és Informatikai munkatárs / manager lettem.

Feladatkör: Üzemi adminisztrációs feladatok elvégzése, szállítólevelek – megrendelések kezelése. Termeléshez szükséges alapanyagok / csomagolóanyagok rendelése.
    Termékek fotózása, katalógus készítése, Új termékekkel kapcsolatos promóciós körlevelek készítése, Multi cégeknek (pl Tesco, Auchan, stb) termékfotó promóciós anyagok készítése. stb.
    Alapvető informatikai hibák kiküszöbölése (pl. nyomtató, hálózati gondok, stb)

B kategóriás jogosítványom sajnos félbe szakadt anyagi problémák miatt, de a közeljövőben be szeretném fejezni.

Érettségim valamint emeletszintű okj-s informatikai rendszergazda végzettségem van. Sajnos szakmában nem sikerült eddig dolgoznom, Hobbi szinten kb 8-10 éve foglalkozom dedikált szerverekkel, vps-ekkel, azokon "hostingolok" windows / linux rendszereken. Szeretem csinálni, ha lene rá lehetőségem a tudásom is tovább fejleszteném, csak ez mind idő és pénz kérdése.

Itt debrecenben vagy környékén keresnék valami informatikai állást, de ahogy nézegetem vagy szakmai tapasztalatot kérnek, vagy angol és / vagy német nyelvtudást. Sajna egyikkel sem rendelkezem, igaz éltem németországban is, de már jó ideje nem használtam a nyelvet. Az angol is csak nagyon nagyon alap szinten megy.

A kérdésem az lenne, hogy tud valaki ajánlani itt a környéken olyan céget, ahol nyelv és szakmai tapasztalat nélkül is alkalmazni tudnának? Nagy elvárásom nincs, korrekt fizetés legyen és fejlődési lehetőség. Vagy ha esetleg ezt az informatikai vonalat nem "eröltetnétek" akkor merre induljak? Melyik cégnél érdeklődjek? Jelenleg jelentkeztem jó pár céghez, adminisztrátor, irodai munkatárs, asszisztens stb.. Hátha, egyenlőre nem sok sikerrel. Mert hát ugye leghamarabb a rokon testvérének a fiát veszik fel.... :)

Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerült. :R

Új hozzászólás Aktív témák