Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT.hu témák
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
coleen
aktív tag
Nem tudom kedves gábbor, hogy kit tartasz alkalmatlannak, jelenleg a 3. diplomámat csinálom, 3 nyelvet beszélek, valamint jelenleg 5 megyében én felelek a cég értékesítéséért és képzem az új értékesítőket. Csak úgy éreztem, hogy a havi nettó 150-200-al nem igazán vagyok megelégedve és természetesen ezek után igent mondtam egy vezetői interjúra, mivel megkerestek. "Bódli" tanácsokat pedig azért kéregettem, mert kimondottan executive interjúban még nem volt részem. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest