Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Egy olyan problémával fordulok hozzátok, amivel már egy jó ideje szenvedek és nem tudok rá megoldást találni.
Hátha nektek van olyan ötletetek, amit még nem próbáltam és eredményre vezet.Tehát a szitu: végtelen mennyiségű cv küldés a profession-ön, randstad, stb. keresztül, de tényleg nagyon sok, alig 2-3%nyi interjúra hívás, de inkább még kevesebb. Több fejvadásszal is kapcsolatban voltam, akik kiközvetítettek, kb. 35%-ban lett belőlük sikeres interjú, a többinél el se jutottam az interjúig.
Múlt év februárja óta próbálok munkát találni bp-én. Az interjúknál nagyrészben én utasítom el az ajánlatot, mert többnyire az utcán végezném a fizuval, vagy éppen nullára jönnék ki, tehát totál kilátástalanság.
Arról nem is beszélve, hogy kuss a neved, és ne akarj fejlődni, stb. de ezen már úgy ahogy túlléptem és befogom a szám.Már fizettem karrier tanácsadónak is, hogy hozzuk rendbe a CV, meg adott nagyon sok hasznos tanácsot, praktikákat. Természetesen módosítom a cv-met az adott állásokhoz és nem ugyanazt a cv küldöm mindenhova.
Megoldásnak azt reméltem évekkel ezelőtt, hogy ha továbbképzem magam valamilyen formában, akkor javulni fog a helyzet, de úgy érzem, hogy romlott, nem is kicsivel.
Szereztem egy bölcsész diplomát egy angol egyetemen, folyékonyan beszélek angolul és németül.
Még haza is költöztem bp-re, hogy legyen hun lakcím, meg telszám, 5 hónap rémálom volt múlt évben és folyamatosan csak kudarc érzés, hogy mit csinálok ennyire rosszul.Végül feladtam és visszamentem a UK-ba, 3 hét alatt lett olyan munkám UK-ban, amire még interjúra se hívtak be bp-én!!!!!!!!!!
UK-ban aktiválom a munkakeresési szándékomat és özönlenek az állásajánlatok, az interjúk 70% sikeres és kapok is ajánlatot, ami nem az éhenhalásra elegendő, ez hunban szinte egyenlő volt a nullával. Ráadásul a UK munkáltató támogat abban, hogy most májusban elkezdjek egy online mesterképzést.Ne is kérdezzétek, hogy miért akarok ennyire visszaköltözni, tudom, hogy nem kéne, főleg nem most
Köszi mindenkinek az építő jellegű hozzászólást.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Path of Exile 2
- Házimozi belépő szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hobby elektronika
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest