Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• arcsin

senior tag

válasz Mercutio_ #13355 üzenetére

Arról ne is beszéljünk, hogy most lesz ez a lakásfelújítási támogatás jövőre a min egy gyerekeseknek. Még kevesebb elérhető szaki lesz, még több pénzért :C
    Amúgy sok-sok hsz-szel ezelőtt a szakma alatt ilyen kétkezi szakmára gondoltam. De ez a kétkezi szakma lehet könnyedebb is.
    Vállalkozhat valaki. Készíthet chilit, termeszthet paprikát. Már elég modern (és olcsó) öntözőberendezések is vannak, nem akkora nyűg a kertészkedés sem mint 40 éve. Sok az ilyen mindenféle kézműves. Van aki házszám táblákat készít. kis faművesség. Ezekre is van igény...Persze mindenhez kell némi talpraesettség, facebook csoportban reklámozni (vegyélhazait csoport pld), weboldalt készíteni. Eljárni a portékákkal. Persze élvezettel érdemes csinálni, nem csak muszájból. Ötvösökre is tök nagy a kereslet szerintem. Mi is inkább annál csináltatjuk az esküvői gyűrűt, hogy egyedi legyen. Csak...ha valaki ennyire el van keseredve miért nem vág bele valamibe. Csak erre is gondoltam az alatt hogy annyi mindent lehet csinálni, másoknak jót, másoknak örömet szerezni, igényekre rámenni.

Új hozzászólás Aktív témák