Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
válasz Vesporigo #11563 üzenetére
Én még nagyon régen kértem grafológiai elemzést. Sosem kaptam meg, csak a hitegetés ment, aztán már az sem. Akkoriban nem tudtam, hogy simán repülhet érte egy rendőrségi feljelentés csalás miatt, ugyanis előre ki volt fizetve és az akkori büntetőérték körül volt az összeg.
CV elemzésért sosem fizettem, egyik remote portálnak volt egy ingyenes szolgáltatása, onnan elég jó elemzést kaptam. Azóta átszabták az egész oldalt, lehet már nem él az ajánlat. Ja és én nemzetközi szinten gondolkodom. Eszem ágában sincs még egyszer Magyarországon dolgozni, ahol kb. egy cég sem támogatja a távoli vagy más országban lévő irodából való munkavégzést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest