Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dawe966
    csendes tag

Nos, a tízujjas vakírás remekül megy először is, 10 perc alatt olyan 3000-3500 karakter között ütök. Másrészt az MS Office programok, főleg ugye Word, Excel, Access. A Power Point-ért annyira nem vagyok oda, de azzal is elboldogulok. Infón még Compozer-t csinálgattunk, de azt annyira nem komálom, egy ingyenes weblapszerkesztővel nincsenek gondjaim. Nos nekem idén lett érettségim, ugyanis 14 évesen kezdtem a középiskolát, műtét miatt egy évet halasztanom kellett anno de azt még általánosban. , abból volt "sima" előkészítős 9. és 10. osztály, majd megcsináltam az adatrögzítőt, ami volt 2 év, és most az érettségi, amit most végeztem el. Az meg ugye 4. Amiben gondolkodtam, az az, hogy elkezdjek valamilyen programozással kapcsolatos dolgot, vagy a nyelvvizsga, minimum középszinten, de inkább felsőn, az még majd kiderül, illetve ilyen adminisztrációs munkakörben való melón is gondolkodtam. Nekem ezek az opcióim, de hátha vannak még itt jó ötletek emellett is. Az angolt is csak azért nem tudtam megcsinálni, mert koleszos voltam a suliban, és nem igazán jutott semmire sem időm az érettségi mellett.Tehát röviden szólva megy az angol, gyorsan gépelek, értek az Office programokhoz, meg úgy általában a gépekhez is hardware és software szinten egyaránt. Bocsánat ha nem elég kielégítő választ adok/fogok adni, az z igazság, hogy már ragadnak a szemeim, de gondoltam még válaszolok mielőtt eltűnök az estére. :D

Új hozzászólás Aktív témák