Hirdetés
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Viszonylag sok növényt szeretnék, jó megvilágítással.
Na itt kb. el is engedheted a kész szetteket, pl. a linkelt 180 literes Eheim akvához 13,4W lámpa van, arra jó hogy lássál benne valamit kb. Ennek úgy az 5-10-szerese kell egy növényes akváriumhoz. Kb. 0,5-1W/liter-el lehet számolni LED világítás esetén.Lentebb leírtam hogy lehet viszonylag olcsón jó lámpát építeni házilag, azt ajánlom neked is. Esetleg még Amazonon a Lominie lámpáit lehet ajánlani ha gyári megoldás kell, azok elég jó ár/érték arányúak. Hátránya hogy ventilátoros hűtésű...
Kisebb
NagyobbSzett jó lámpával kb. csak az AquaEl Ultrascape, nem egy fényágyú de már használható világítással, és az arányai is jók az akvának. Van bútorral vagy bútor nélkül is.
Kell majd valami jobb külső szűrő (Pl. Oase Biomaster) - fűtés valószínű nem.
Kalózhajó, spongyabob, halálfej, búvár meg hasonló dolgok elsőre viccesnek tűnnek de szerintem halál igénytelenek, max. kisgyerek akváriumába raknék ilyeneket.
Berendezéssel kapcsolatban én MD fishtanks csatornáját szoktam ajánlani Youtube-on kezdőknek mint inspiráció, ő az aki nem művészkedik, általában budget megoldásokat használ és egyszerű, de szép akvákat épít, és tanulni is lehet tőle.
Sokan ott rontják el, hogy meglátják mennyibe kerül a fa meg a kő és alig tesznek valamit az akvába. Egy szép építésnél kb. a legdrágább dolog a "hardscape" (fa, kő, talaj) lesz.Ha megy a német, akkor a LiquidNature is tök jó, illetve a GreenAqua, ők Kelenföldön vannak
szóval el is lehet menni hozzájuk megcsodálni az akváriumokat meg kérni pár tanácsot, vagy legózni, próbálkozni a hardscape-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - MMO
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Napelem
- Mini-ITX
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- Nvidia Quadro FX570
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szóval el is lehet menni hozzájuk megcsodálni az akváriumokat meg kérni pár tanácsot, vagy legózni, próbálkozni a hardscape-el.
Silentfrog