- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Aktív témák
-
mariacchi
csendes tag
üdv mindenkinek
edition10 tisztelet fórumtársam kismértékben visszaélt a jóindulatommal és a bizalmammmal
hibáztam hogy előre postáztam neki egy 160gb patat vinyot meg egy videokártnyát egy 478 alaplapért cserébe
az általam elpostázott 2 termék január 12 megérkezett hozzá át is vette majd igérte postafordultával küldi a lapot
sajna nem történt meg a mai napig utolso privátjaimra nem válaszol
"
Új Válasz Törlés 2011-01-15 22:46:13
edition10
(újonc)
szia ne haragudj de időm sem volt rá de hétfőn okvetlen feladom!
Adok veszek! Jelenleg asztali-PCket árulok és 1 TFT monitort mindezeket nagyon olcsón! Ja és 1 Toshiba notit alkatrésznek!!!
mariacchi privát üzenete edition10 számára
Új Törlés 2011-01-16 12:11:31mariacchi
(lelkes újonc)
szia
rendben várom majd akkor
elvileg keddre itt is lehetHa az ember magányra vágyik, akkor nem az egyedüllét, hanem csak a megfelelő ember közelsége kell neki!
Új Törlés 2011-01-25 15:17:49mariacchi
(lelkes újonc)
szia
érdeklődnék az alaplap után van reális esélye hogy elküldöd?
mert ha nincs akkor csak annyit hogy nem mert akkor megteszem a megfelelő lépéseket ami egy rendőrségi feljelentést takar hisz szabálysértés büntette amit elkövettél(változtak a rendőrségi elbirálások ami annyit tesz egy nyalóka miatt is jutalmat kaphat az ember)
5000 ft felett van az érték de én utánamegyek ha gondolod illetve az itteni vezetőségnek is bemásolom a nevet cimet illetve a levelezést
én megbiztam benned de lehet rosszul tettem?
2 napod lenne még a tranzakciora annyi idő alatt a posta ideér amennyiben nem akkor foganatositom a feljelentést
Ha az ember magányra vágyik, akkor nem az egyedüllét, hanem csak a megfelelő ember közelsége kell neki!
edition10 privát üzenete mariacchi számára
Új Válasz Törlés 2011-01-25 17:55:50edition10
(újonc)
szia basszus elfelejtettem ne haragudj!!!
nem kell feljelentés szónincs a csalásról!
holnap becsomizom és megy a postára!
Adok veszek! Jelenleg asztali-PCket árulok és 1 TFT monitort mindezeket nagyon olcsón! Ja és 1 Toshiba notit alkatrésznek!!!
Új Törlés 2011-01-25 20:02:41mariacchi
(lelkes újonc)
oks rendben uram vadul várom
bocs a kellemetlen hangulatu levél miatt de ugy gondoltam ennyi idő csak elég lesszvárom a csomagot
Ha az ember magányra vágyik, akkor nem az egyedüllét, hanem csak a megfelelő ember közelsége kell neki!
Új Törlés 2011-01-31 10:38:29mariacchi
(lelkes újonc)
szia
továbbra sem érkezett alaplap hogyan tovább?
Új Törlés 2011-01-31 17:42:27mariacchi
(lelkes újonc)
ezek szerint mégiscsak becsaptál?
na nem baj de legalább válaszolhattál volna hogy miért nem küldöd
nekem igy ugrott 1 vinyo meg 1 videokártya meg 1200 ft
te tudod ennyit érne a becsületed?
ha igen akkor nem vagy ember de ma még várok hogy visszairj de holnaptol nem igazán lessz olyan topic ahol ne bukkana föl a neved cimeddel együtt hogy milyen ember is vagy
sajnálom türelmes voltam és még bunkónak sem lehet nevezni hisz nem bántottalak
Ha az ember magányra vágyik, akkor nem az egyedüllét, hanem csak a megfelelő ember közelsége kell neki!"kis izelitő róla
egy irdatlan nagy büntit kérnék neki ne tudjon hirdetni nem kell az ilyen ember ide
mondjuk elbactam én is de egy csere során valakinek biznia kell a másikban erre ráfaragtam
természetesen a rendőrségi feljelentés is megy a mai napon neve cime rendelkezésemre áll a feladásról a nyugta megvan az hogy átvette beismerte
-
kertsa
senior tag
Szia!
Szeretnék kérni egy fekete pontot bishopx2-nek.
2010 októberében vettem tőle egy alaplapot 23e forintért, ami 9 napig üzemelt. Mondta, hogy küldjem vissza neki garanciába, 2-3 hét és vagy megjavítják, vagy kapok egy újat. 3 hét után addig eljutott a dolog, hogy javítás alatt van és nemsokára küldik neki vissza. "Legyek türelemmel!" Majd 2 héttel később közölte, hogy egyéb problémái akadtak, és nem tudja az alaplapot visszaküldeni, hanem vagy pénzt küldi vissza, vagy mást tudok rendeli tőle 23e forint értékben. Már 2011 februárt írunk, és még mindig csak ígérget. Kicsit szánalmasnak tartom.
Csütörtökön megteszem a feljelentést, amihez semmi kedvem, nem hiányzik az ezzel járó huzavona.
De már nem látok más megoldást. Szerencsére van név, cím, telefonszám, számlaszám.
Nem csak a 23e ft-ról van szó. Ne gondolja, hogy büntetlenül megkárosíthat bárkit.
Ennyit ér a becsülete? Még ennyit sem...
Javasolnám, már ha lehet ilyet, hogy ne tudjon többet hirdetni itt a fórumon. ezzel megelőzve azt, hogy másnak hosszú kellemetlen hónapokat okozzon.
Köszönöm.
-
((UFO))
tag
Sziasztok Sike007 el lebeszéltünk egy telefon eladást persze jegeltem neki "mert neki nagyon kell" ő vissza lépet de én elestem 3 potenciális vevőtől is!Részemről megszűnt a "jegelés"
-
C64
őstag
válasz
AirBooms #13795 üzenetére
Ha ez tényleg mind igaz, bár kötve hiszem és most már nagyon unom a kamu dumát, akkor miért tetetted félre, ha tudtad, hogy családi gondjaid vannak? Ja persze, már értem, azért nem, mert akkor még minden rendben volt köztetek... Folytatódik a sztori...
Ugyanilyen olcsó dumával rázztál le az előző alkalmakkor is. De sajnáltasd csak magad nyugodtan, biztos sokan vannak akik beveszik ezt az olcsó dumát és megesik rajtad a szívük!
Szerintem egyszerűen csak meggondoltad magad, de nem volt bőr a képeden ahhoz, hogy megmondd az igazat!Mellesleg egy férfit kizárjon a felesége a házból... terhesen... és a férj nem tesz semmit, hogy a házba bejusson... nagyon gyenge...!
-
3RROR
aktív tag
Kérnék egy feketét kriss.90 kollégának.
Sztori:
Megbeszéljük hogy 6-kor találkozunk a helyszínen.6:15 még sehol sincs.3/4 órája várok rá (a -10 fokban)hogy esetleg van olyan magyar ember aki nem késik hanem még hamarabb is jön...Erre hazamegyek mert már nem érzem kezem,lábam.Ő azt állítja hogy már ott volt 6:10-kor de nem látott senkit.Szerintem el se jött
-
AirBooms
addikt
Köszönöm az elismerést, igazán ez volt a legkevesebb az elmúlt napokban.
A 38 piroshoz ez jól jött - meg ahhoz, hogy az öthónapos terhes párom kirakott a lakásból, nem férek hozzá a számtógépemhez, napok óta telefonon netezek. Aznap, amikor rtad, hogy akkor hpogy adom el az általam meghirdetett cuccokat, azt válaszoltam Most épp sehogy. Abban a pillanatban ott ültem a lépcsőházunkban, s a már nem tudom hányadik megbeszélt alkalomra vártam, hogy végre eljöjjön, s kiadja az értékeimet.
Aznap éjjel Pesten, a kocsiban aludtam, amit előtte összetörtek. Lelopták a négy disztárcsát, reggelre pedig lemerült az akksi. Egy taxis 4 rugóért bikázta be.
Igen, mindezért még egy fekete is jár nekem, ha kérhetek, akkor inkább mindjárt hármat. Még csak esélyem sem volt lemondani a hirdetést, meg bármikenk is bármilyen igéretet teljesteni. Szorri. Nem tőled, a többiektől... -
C64
őstag
Hatalmas fekete pontot érdemel AirBooms fórumtársunk!!
A sztory a következő:
Már harmadjára csinálja meg velem a kedves Úriember, hogy félretetesz valamit, majd pár nappal később lemondja különböző családi okora hivatkozva.
Én nem zárom kétségbe a történetei hitelességét, viszont annyit elvárok, hogy aki vásárolni akar tőlem, főleg ha egy több éves aktív tagról van szó, hogy legyen magában biztos, és ne igérgessen, illetve hitegessen feleslegesen, ha nem tudja teljesíteni a megállapodást, főleg, ha azt előzőleg ő ajánlotta fel alkunak!!!Erről ennyit!
-
papajoe007
tag
Most olvasom,hogy fekete pontot kaptam!Ez nem szép barátom,mikor utaltam volna a maradék pénzt,akkor derült ki,hogy a készülék le van tiltva,össze vissza beszéltél,majdnem feljelentett miattad az az illetö,akinek eladtam,mert én sem tudtam hogy le van tiltva,gondolom azután került letiltásra,miután eladtam!!Szerintem te nagyobb feketepontot érdemelnél!
Üdvapajoe007
-
válasz
Isten_embere #13788 üzenetére
Részletesebben, mert így kb semmit nem ér.
-
Isten_embere
csendes tag
Ujjabb fekete pont a xmxnorbi tagnak mert engem meg átvágott tegnapi nap folyamán routerrel
-
Vada
tag
Hali !
Fekete pontot kérnék *bizi bazár* [link] nevü usernek. 2 IBM config-om árával tartozik és 2 db 17" crt árával. Volt találkozóm a sráccal ezelött a biznisz elött vásárolt tőlem. 2. alkalommal az apjával találkoztam aki pont pesten járt aznap és egyszerűbb volt vele elvitetni a cuccot dorogra vagy esztergom-ba már nem emléxem pontosan , és abba maradtunk elutalja a pénzt. Nos így majd 6-7 hónap után se érkezett meg a pénz , nem volt egetverő tétel 25.000 Ft . Beszéltem apjával telefonon , mert a srác nem vette fel nekem apja is ígérgetett hogy beszél vele és ha a srác nem utalja el a hétvégéig majd ő rendezi , nos addig jutottunk hogy az apja se vette már fel nekem hetek után a telefont. Picit idegesített a dolog , szebb napon lehet ellátogatok hozzájuk. Vigyázni vele simlis fazon.
-
david233
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon sokat lehet találkozni olyan eladással vagy üzlettel amely egyszerűen egy sima cserére épül. Én is ilyenben vettem részt, és sajnos megjártam ezzel. A csere jó dolog hiszen, nem kell ráfizetni, és valamivel másabb mint egy készpénzes, vagy átutalásos vásárlás.
Én nem írtam ugyan semmilyen papírt a cserét illetően, mert végig bennem volt a bizalom, és tudtam azt hogy amit kiadok a kezem közül az jó, és megbízható. Csak ez másképp volt a másik oldalról.Megosztanám veletek ami történt, és tényleg jobb ha vigyáztok roland p1 nick nevű sráccal, mert megbízhatósága = a nullával. Korrektnek tűnt azonban, más a valóság.
Röviden arról h mi is történt: Decemberben meghirdettem itt az asztali PC-met, hogy vagy készpénzért vagy esetleg csere laptopra címmel eladhassam. Nos roland p1 ajánlata elég jól hangzott, hiszen egy normál méretű laptopról volt szó. Megadta a paramétereit a gépnek, dual core-os processzor stb. Mikor a csere megtörtént valóban nem néztem át töviről hegyire a gépet hiszen egy laptop, most minek bontsam szét áramköri elemekre, hiszen működik és jó. Ennyivel megtörtént a csere viszont azt megjegyzem h az asztali gépem meg lett nézne egy pc boltban Füzesabonyban. Nem vittem be a laptopot hiszen nem gondoltam h ennyi minden van vele. ( Most jogos lenne a kritika de egy vidéki városban kicsit másabb a helyzet ilyen téren, tapasztaltam amikor megnézte a gépemet az eladó aki elvileg szakértő is egyben, és nézett mint vak a moziban h mi minden van a gépben, és stb. És mondtam neki olyat is ami új volt és nem tudott választ adni mert még nem is hallott róla ez volt a videokártya: {a videokártya paramétereit nem ismerte rajta, új volt neki a Geforce GT220-as kártya
}, szóval ilyen helyen inkább nem bíznék meg az eladóban). De ezt most nem akarom kifejteni mert hosszú lenne. De folytatva az előzőt: A problémák akkor kezdtek jelentkezni mikor iskolába vittem magammal és furcsa módon kezelte a wifi-t. Ezt először iskolai problémának tudtam be, de mondta a srác h win 7-el nem próbálta még. Mondtam neki jó felrakom az xp-t. Meg is tettem, a hiba ugyan ez. Na és akkor kezdtem ideges lenni h mi lehet, miért nem megy a dolog. Le akartam szedni az alsó burkolatának azt a részét, ahol ugye a wifi kártya is található. Az első meglepő dolog az volt h hiányoztak a csavarok.
Itt már kezdett gyanus lenni a dolog, újra telefon, és mondta a srcá h kifújatta belül, és h biztos nem rakták vissza acsavarokat. Mondom oké, az még a kisebb baj, mert azt lehet bele venni/pótolni. Levettem az alsó burkolatot, és lám mi van a gépben egy nagy halom kosz, és először úgy tűnt mintha sáros/homokos lenne belül.
Itt már nagyon megijedtem, ismét telefon, a srác meg jött azzal hogy ő nem tud ilyenről. Bevittem egy laptopokkal foglalkozó üzletbe h nézzenek bele ( itt megjegyzem nem nyúltam még semmihez). Megnézték és mondták h ez beázott. Ismét telefonálok, mondom a srácnak h nagy a baj, és h cseréljük vissza. Mondom neki h mi van, erre ő: csináljak neki fotót róla. Megtettem elküldtem. Ő bevitte egy üzletbe a képeket, és azt mondták neki h ez a beázás természetes, mert ennyi pára kerül a gépbe normál esetben... ( de zöld foltok, meg ilyen cukorhoz hasonló darabok kerüljenek bele hát érdekes).... A csere vissza, továbbra sem, és még nekem esett azzal h belenyúltam és h tudok -e róla mutatni papírt, vagy garanciát h belenyúltam. Mondtam neki elmegyek, és megíratom. Megtettem elkészült róla a szakvélemény, na és innenstről kezdve csak a hitegetés és az igérgetés jött, majd most ott tartunk h az ígért wifi kártyát sem vette meg nekem. ( totál cukros volt a hátlapja) Ezt onnan tudom hogy már teljesen szét lett szedve a gép és kiderült hogy ráborult a billentyűzetre kávé amelyet előszőr kólának véltek, és ugye ez szépen belefolyt a gépbe. Akit érdekel tudok képet küldeni róla. Sikerült a hibákat orvosolni olyan szinten, hogy ki lett takarítva, és most ott tartok hogy sokkal jobb állapotban van a laptop belseje mint ezelőtt.
Mivel átvertek és megkárosítottak így már sajnos nem tudok mit tenni mert nem írtam róla papírt. De az asztali PC-m sokkal többet ért mint a laptop. Amelybeől még a hazudott dual core processzor is hamis adat volt, ugyanis egy sima AMD SEMPRON 3600+ -os 2.0 GHz-es processzor van benne.Sok lehetőségem nincs, szerintem megpróbálom itt eladni alkatrésznek, hátha esetleg tudja valaki egyben hasznosítani. Működni működik még használható ( de csak irodai alkalmazásra meg netezésre alkalmas), de így simán nem lenne korrekt eladni.
A másik lehetőségem: beviszem a bontóba ahol már érdeklődtem és olyan 25-30 e ft-ot ajánlottak érte.Szóval így jártam
, remélem átlátható amit írtam, egy a lényeg h vigyázz ha roland p1 -el üzletelsz!!!!!!!!!!
üdv
David
Röviden ennyi
-
DeNi91
tag
Üdv.!
Szeretnék egy csalót bejelenteni! A neve Kuzma Ákos Róbert és [Ranagol] néven van a prohardveren. Vettem tőle egy Call of Duty World at War PC játékot, amit 3000Ft-ért szerettem volna megvenni. Megbeszéltük a dolgot, és elküldtem még aznap a pénzt a számlájára. Vissza is jelzett, hogy még aznap megkapta és postázza is. Sajnos itt követtem el a hibát, mert ki van írva, hogy ne utaljunk pénzt, de már vettem így innen és nem volt gond, nem gondoltam volna, hogy most lesz. Szóval azóta különböző kifogásokkal nem küldött semmit sem, egy héten kb. egyszer tud válaszolni mert sokat dolgozik stb., akkor is csak kifogásokat küld és ígérgeti, hogy ekkor és ekkor feladja, meg, hogy aznap reggel feladta és már egy hete megint nem hozott semmit a postás. Harmadik hete csak ígérget össze vissza de nincs eredménye. A telefont nem veszi fel, emailekre ritkán, ha egyáltalán válaszol, és akkor is csak újabb ígéreteket tesz. Meguntam, szeretnék végre tenni valamit.
Eleinte nem tűnt csalónak, rendesen válaszolt stb, csak azóta mióta megkapta a pénzt, csak újabb kifogásokkal nem küldi el a dvd-t.
Ha esetleg valaki üzletelni akarna vele, ne tegye!
Itt a dvd hirdetése: [link]Kerüljétek el!
Üdv.
-
Zohan
senior tag
Sziasztok
fekete pontot javaslok bkorga forumtársnak..
Megyegyeztünk egy árban nagy nehezen. mivel most pesten nem jár ezért mondtam neki h posta ha részéről jó akkor annyival többet előre utalok tehát a megbeszélt keméyn 2,5k+post nos kb 500-700 grammos a cucc amit vettem volna.. és meg akart győzni hogy a posta költség olyan 1500 körül van nem is értem hogyan még ajánlottan sem kértem, ergó hülyének nézett.. és talált ki minden félét hogy nem fér bele a legnagyobb méretű bubis boritékba és blabla bla, sokkal egyszerűbb lett volna inkább azt mondania, korrekten, hogy inkább mégsem adja el ezen az áron hanem vár vele..
tényleges kár nem ért.. de az idő pénz alapon most nincsenek normális ventijeim a gépembe innen üzleteltünk volna..szóval mindenkit óva intek bkorga forumozótól..
-
szucsi19
tag
Sziasztok.
Segítségeteket kérném egy balul sikerült üzlettel kapcsolatban miskolciero fórumtársnak ezen hirdetéséről lenne szó.
Mint olvasható hibátlannak hirdette a lapot, viszont hozzám már görbe-sérült processzor érintkezőkkel, és megégett memóriaslottal került. Képeket is küldött róluk, elég rossz felbontásban. Viszont ha tudja az ember hogy mit keressen meg is találja rajtuk az álltalam említett hibákat. Tehát már nála is sérült volt, képekkel bizonyíthatóan. Ha szükség van rá elküldöm a képeket is, de a linkelt hirdetésben benne is van, ahozzászólásoknál.
Egyenlőre figyelmeztet-tetni szeretném, hogy kártalanítson, ha nem akkor feketepontot...stb, de ezt már ti jobban tudjátok.
Köszönöm. -
s-men
tag
Szeretnék fekete pontot kérni hege911 kollegánk.
Megkárosított engem 3200 Ft-tal.
Rendeltem tőle egy ventilátor szabályzót amit nem küldött el nekem, illetve a megkeresésemre már nem reagál egy ideje. -
FuckeR19
senior tag
Sajnos én is csalóba futottam.
A kolléga Dávid Db néven fut az oldalon.
December 5.-én felvettem vele a kapcsolatot privátban mert láttam hogy hirdet bontatlan HP 22-es patront. Engem cserével érdekelt a dolog, de sikerült megegyeznünk.
A megbeszélések szerint Ő küldi nekem a bontatlan patront és 1K-t én pedig küldök neki egy zsír új PC távirányítót. A pénz a csomagban kellett volna megkapnom. Újoncról van szó de ettől eltekintve nem kötöttem ki hogy csak akkor küldöm a cuccot ha megkapom a patront. Ez is lett a baj... Én megbeszéltek szerint postáztam neki a cuccot, Ő is küldte a patront de ott kezdődtek a gondok hogy amikor kibontottam a levelet egy csomagolás nélküli tintában úszó patron tárult elém. Itt hozzátenném hogy még a küldés előtt rákérdeztem külön hogy tényleg bontatlan-e a patron, de a kedves fórumtárs megnyugtatott hogy természetesen.
Amikor ezt jeleztem neki (dec. 17) megnyugtatott hogy ezt orvosolni fogjuk. Állítása szerint küldés előtt bontotta ki a patront és nyomtatott vele pár oldalt hogy megbizonyosodjon abban hogy a bontatlan cucc nincs-e beszáradva Persze az 1K sem volt a csomagban de azt rózsaszín csekkel akarta befizetni állítása szerint. Végülis arra jutottunk hogy küldi a pénzt és küld egy patron töltő szettből maradt tintákat hogy legalább pótolni tudjam az elfolyt tintát. Ezek után vártam hátha valami csoda következtében megérkeznek a cuccok de semmi. 30.-án írtam neki hogy ez így nem műsor amire elméletileg a testvére válaszolt mert a "Sanyi" külföldön van. 3.-án érkezik haza akkor intézi dolgokat. Nagy nehezen sikerült az 1K-t kicsikarni belőle de a tintát még mindig várom....
Itt nem azon van a hangsúly hogy eget rengető összeggel húztak le, de ezt nem tartom korrektnek. Már a csomag kibontása után küldenem kellett volna ezt az értékelést de én nyitott voltam a helyzet megoldására. Ha egy ekkora tételen is átveri a fórumtársát mi történhet egy nagyobb összeg esetén?!
Egy hatalmas fekete pontot azért megér a tette...terméket már nem tudom linkelni mert leszedte.
-
Mero1980
csendes tag
nagy fekete pontot szeretnék kérni a következő felhasználónak moonboykop ezt a cuccot 9800gt küldtem neki utánvéttel persze előtte 3szor is megkérdeztem tuti átveszi e azt mondta igen nyugodtan küldjem neki a kártyát 1 hete küldtem közben irtam neki hogy már átvette e azt moondta még nem mert nem ért rá mert dolgozott és hétvégén megy be érte később irtam neki volt e bent azt irta igen már nála a kártya most rakja bele a gépbe ma reggel pedig jött a postás és hozta vissza a kártyát irtam neki igaz kicsit durván de ezek után szerintem érthető
és még azt irja vissza hogy ő átvette ott van nála nem tehet róla hogy a pénzt nem kaptam meg én hiába irok neki hogy a kártya már vissza jött hozzám ami a feladással együtt 3 ezrembe került azt mondja hogy a kártyám nem is jó nem is működik csak kérdem én honnam tudja mivel átsem vette a posta többszöri felszólitására és ráadásul még olyanokat is ir vissza hogy nem azt a kártyát küldtem neki meg hasonlók szóval teljesen hülyének akar nézni meg hogy a zotac helyett 1 sapphire küldtem na kérdem én megint honnan szedi mivel átsem vette össze vissza hazudozik a kártyát kibontottam a csomagból és abban az állapotban volt a csomagolás is ahogy postára adtam -
Bloodrayne2
tag
Sziasztok!
Van egy csaló tekivagy nevű tagunk aki N95 8GB-os telót adott el nekem és azt mondta hogy szoftverezés közben a pc lefagyott és ennyi,utána néztem egy kicsit és kiderült hogy alaplap hibásan árulta és nem is frissítés közben halt meg,ezrét szerretném ha fektte onttal jutalmaznátok vagy kizárással, am az előző felhasznnáló neve cannabis83, az már kivan tiltva.
Üdv: Bloodrayne2 -
Naigen
aktív tag
PHtornya -nak kérnék egy méretes feketét, az alábbiért:
Az alábbi linken anno az szerepelt, hogy használatlan dobozos lejátszó eladó. Nos, a múlt héten meg is vetten 4000 jó magyar forintért. Kipróbálni nem tudtam, mert az eladó azt mondta nem volt ideje feltölteni, de természetesen, ha bármi gond van vele visszaveszi a PH-n szokásos 1 hét próbagarit vállalva. Mivel 2 perc volt a buszom indulásáig, doboz be a hátizsákba, go haza.
Itthon előveszem, dugnám rá tölteni, látom ám, hogy 4 csavarból 2 is hiányzik. Mondom sebaj, majd pótolom. Igen ám, de a töltést sem veszi a jószág...
Felhívom az embert, mondom mi a pálya, azt mondja talán csak nagyon le van merülve, próbáljam hosszabb időre rádugni, mert ő reggel még tudta tölteni.
Nos, 4-5 óra töltéssel sem sikerült működésre bírni. (több kébellel is próbáltam, hátha)
Ez után hívom az embert, nem kapcsolható, írok pm-et, nincs válasz. Aztán jön egy válasz, ami számomra értelmezhetetlen. Azt írja elkelt már a cucc, mondom neki, én nem megvenni akarom, hanem vissza a pénzem, amit azért a szarért fizettem, amit ő "használatlan"-ként aposztrofált. Ez után még pár telefon, hol kinyomja, hol nem veszi fel.
Konklúzió: Sikerült megvennem PHtornya becsületét 4k-ért.A pm váltások:
[Kimoderálva]
A privát üzenetek, mint a nevük is mutatja, magánlevelezésnek minősülnek. Ezért a másik fél hozzájárulása nélkül még részletekben sem tehetőek nyilvánossá.
[ Módosította: RoyalFlush ]
-
Cateyes
csendes tag
válasz
KingDesign #13766 üzenetére
Hát igen sajnos..
Amúgy már vissza sem ír plusz még ő volt felháborodva hogy szóvá tettem a dolgot! Szerintem ahogy írta már letiltotta a privát üzeneteimet!
-
bufflak
csendes tag
válasz
Peter Kiss #13768 üzenetére
Hát most kétségbeestem, ugyanis pont most akartam neki postázni...na most akkor nem tom mi legyen...
-
Bagira01
veterán
válasz
tjokai #13769 üzenetére
Tényleges anyagi kár esetén jár csak a "feketepont", viszont a vevő/eladó hozzáállására még lehet negatív kritikát tenni, attól függetlenül, hogy kapna a listába bejegyzést. Ezzel mást figyelmeztetve, hogy ne lepődjön meg ha esetleg az történik amit már valaki leírt az illetővel kapcsolatban.
-
tjokai
senior tag
válasz
Peter Kiss #13768 üzenetére
megjegyzés: negatív értékelés anyagi kár/veszteség estén járna, de a kollégának 1 fillér vesztesége nem származott ebből, így nem tartom teljesen jogosnak a döntését!Ha utalt volna előre és úgy nem postázok akkor teljes mértékig érthető a reklamáció, de ez nem így történt!
Én is jártam már így számtalan esetben, azonban egy negatív értékelést nem adtam emiatt, mivel anyagi károm nem származott belőle!
-
Peter Kiss
őstag
tjokai-nak kérnék egy nagatív bejegyzést. 2011-01-19 16:28:58-kor írt vissza, hogy másnap postázza az E51-et, utánvétben egyeztünk meg. Ehhez képest nem kaptam semmit, privátra nem válaszol, a hirdetést nem érvénytelenítette, hanem legalább kétszer meg is változtatta (csere akármire, árból engedett egy ezrest, ilyesmi). Ilyennel nem tudok mit kezdeni, itt valami csúnyaság van.
-
Bagira01
veterán
Negatív bejegyzést tennék pumba0021 nevű illetőnek. Két procit vettem volna tőle kb 2 hete, megegyeztünk az árban minden ok, mire a vásárlás előtti nap ő megírja, hogy drágábban eladja őket, mikor direkt rákérdeztem, hogy 100% okés-e az üzlet. Aztán nagy nehezen sikerült másik 2 prociba megegyezni 2-3 napot mondott rájuk, de 2 hete nem írt. D Nem tud egyenes választ adni, sumákol, direkt húzni akar az üzeneteivel(ma írt), hogy én álljak el a vételtől. Szánalmas gerinctelen alak, érdemes vele vigyázni
Tényleges anyagi kár nem ért, de az idő pénz alapon meg lettem károsítva.
-
Cateyes
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos nekem is ide kell írnom [don dante] nevű eladótól vásároltam meg ezt a konzolt [Xbox]
Futárszolgálattal utánvétesen elküldte nekem amit át is vettem. Az átvétel után összeraktam hogy kipróbáljam de a probléma itt kezdődik, a konzolt beüzemeltem és már nyitottam is ki a lemeztálcát ami ki is nyílt benne egy lemezzel amit ugye kivettem és visszacsuktam majd ezután többet nem nyílt ki.
Ezután én azonnal jeleztem neki a problémát erre azt írta "nála hibátlan volt"Közben én már több xbox szervizzel is egyeztettem a probléma miatt akiktől mind ugyan azt a választ kaptam hogy ez tipikus xbox meghajtó hiba hogy lemez nélkül nem nyílik és hogy működik is a meghajtó rendesen egészen addig amíg üres állapotba nem kerül mert akkor nem nyílik ki a tálca!
Továbbá azt is elmondták hogy rövid időn belül tönkre fog menni a meghajtója mert ez már annak az előjele...
Én el is vittem egy szervizeshez aki meg is mutatta a dolgot tehát mechanikusan kinyitotta tett bele egy lemezt és működik is a meghajtó rendesen egészen addig amíg üres állapotba nem kerül. Így az eladó is azért hagyta benne a lemezt hogy kinyíljon!!Hozzáteszem lemezzel sem mindig nyílik ki!!
Szóval eléggé kellemetlen a dolog mert kétszer is megkérdeztem tőle hogy biztosan teljesen hibátlan-e a konzol. Így sajnos vehetek bele új meghajtót ami 11000Ft!!!
Persze megkértem az illetőt hogy rendezze nekem a dolgot de nem volt hajlandó kifogást kifogás követett pl: " miért nem menten el érte személyesen" , "nála semmi baja nem volt" , "nem vállalt rá garanciát" vagy hogy pitiáner a hiba és hogy javíttassam meg mert úgyis alkudtam így szerinte belefér az árába!
Továbbá még két adalék a dologhoz azt írta a gép 2007-es kiadás ami valójában 2006-os ami azért xboxnál sokat számít.
Illetve az akkus joy aminek az akkuja egyáltalán nem jó csak ha állandóan töltőn van úgy lehet csak használni!!
Jah és az utolsó üzenete ez volt számomra ebből is látszik hogy milyen alak szó szerint idézem: "Na csá gyö-k é ke le vagy tíltva csö-ve-s"!! Nem minősítem az illetőt.....
Végezetül így egy FEKETE pontot kérnék az illetőnek a fent leírtak miatt!!!
-
Arrow
tag
Most már én is meguntam a vergődésedet. A legutóbbi két hozzászólásodat már nem cáfolom bekezdésről bekezdésre, aki elolvassa az eddigieket, annak már így is lesz kialakult véleménye. Egy dolgot viszont kiemelek, mert az szemenszedett hazugság, nemhogy nem ajánlottad fel, hogy visszaveszed (a vásárlás napján este amikor telefonon beszélttünk), de ettől mereven elzárkóztál! Nekiálltál volna keménykedni a telefonban, amíg le nem állítottalak, hogy kapjál már a fejedhez, nem vagyok se a haverod, se a cimbid, hanem egy üzleti partner, aki felé garanciát vállaltál.
Most hogy immár többszörösen bizonyítottad mennyire inkorrekt ember is vagy, amiért -joggal- megkaptad a negatív értékelésed, én befejeztem a veled való kommunikációt. Remélem aki a jövőben veled ( CJ3 - hogy adjon találatot erre a hozzászólásra is a kereső..) üzletelni akar, rákeres ebben a topicban, miért van az a negatív értékelésed, és alaposan átgondolja, érdemes-e veled kezdenie. -
taaz
tag
Egy FEKET PONTOT kérnék balazs98 "Bajtay Balázs bicskei lakos-nak.
Röviden tömören : Árultam egy bontani valo notit. Ö jelentkezet rá, rendes voltam beszámitottam nagyon drágán 3e forintért egy ös maxtor 60gb vinyot. A többi kb. Én még pluszba adtam neki egy töltöt is a géphez, h egy szava ne legyen h milyen jol járt.
Apukája jött el a gépért a megbeszélt idöben, megtörtént a bolt.
Én otthon döbbentem rá hogy a vinyo teljesen sz*r. Bad volt rendesen , kondicio 0% formázni már nem nagyon lehetett.
Na jo sebaj , hivom a csókát és mondom neki a bánatom. Ö erre annyit mond h nem tehet róla, nem tudja h mit csináljon, eddig nem volt az üzletekkel semmi gond amit ö rendezett... stb. Fejemhez vágta még h a töltöhöz nem adtam 220v-os tápkábelt . Mondtam neki h ingyen adtam a töltött. Na mindegy.
Felajánlottam neki h töltse fel a telomat 1500ft-al, ö csak habogott nekem.
Eddig vártam, és most zártam le ténylegesen ezt az üzletett. Privikre nem válaszol.... már annyira nem is érdekel.
Nem ajánlom az emberkét. -
zack
nagyúr
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy felajánlottam azt is, ha beszámítja a fóliát egy bumperba, akkor március környékén veszek tőle 4-5k-ért egy komplett fehér karbon szettet elő-hátlap és oldalsó csíkkal. Illetve alakulhatott volna jól is az üzlet, és akkor nem elviszek vevőket tőle, hanem jó szájízzel még hozok egy párat neki. Természetesen ezt is említettem. Ha nem, nem. Van elég eladó portéka a válságban, és minden eladó örül, ha valakit magához tud csábítani annyira áll a kereskedelem ill. ezen belül a vételi szándék.
-
zack
nagyúr
válasz
garaba15 #13758 üzenetére
Véleményem szerint óriásit ferdítesz. Több éve itt vagyok mint aktív tag, lehet nincs 38 piros pöttyöm, de nem kuncsorogtam érte sosem. Aki akart az adott, de volt olyan, aki elgédett volt, de nem adott. Nem vagyok kereskedő, és nem érdekel a rengeteg piros pöttyöd se, mert ezek szerint ez sem jelent semmit. Elég szomorú, és itt megint az bizonyosodik be, hogy újonc, újonc, és újonc...3 év alatt 19 szakmai hsz. Dícséretes.
Persze ha csak hirdetsz, nem kötelező fórumozni, de ha fórumoznál tudtad volna mi a SIM kivágott és a kivágatlan matrica között különbség, amiről elsőre fingod se volt, miért drágább az egyik, mint a másik, amit először 1,5k-ért hirdettél, majd a kivágott hirtelen 1,8k lett mondván nem tudtad. Ezeket te magad mondtad.
Lentebb 1-2 mondatodra azért majd idefosok egy választ, nem úszod meg. Tisztában vagyok vele, hogy azt hiszed direkt elkúrtam és a bumper kell. Igazából tök mindegy mit gondolsz, és mivel érvelsz, hogy csűröd-csavarod a szitut, hogy minnél jobban gyere ki belőle, te mint végtelenül korrekt vevő. Írhatsz 20 oldalt is, a lényegen nem változtat.1. Kaptam egy hibás terméket, amit elismertél te is hogy hibás.
2. Innentől kezdve nekem vannak jogaim, még ha ez neked nem is tetszik.
3. Azt kértem tőled adj helyette másik fóliát amit nem te lyukasztasz ki. Pusztán ennyi kérésem volt, nem több.
3. Ha ezt nem tudod megtenni, akkor a Bumperbe való beszámítás véleményem szerint részemről egy gesztus, hogy ne kelljen visszaadnod a pénzt.
4. Miután ezt is megtagadtad, jogosan követelem az 1800ft-ot, természetesen a hibás terméket visszaszolgáltatva.33 éves vagyok, de könnyen elképzelhető, hogy a 16-17 éves korod kevés ahhoz, hogy tisztában legyél, felfogd, ill. utána nézz, hibás temék esetén milyen jogai vannak a vásárlónak. Mert erről fingod sincs. A többi amit a teleregényedbe leírtál, üres rizsa, és ez a lényeg amit a fenti 4 pontban említettem mint tényeket.
Most pedig akkor jöjjön az aminek jönni kell, szétcincálom az irományod minden egyes betüjét, mert a sok fórumozó az évek folyamán nem ilyennek ismert meg, és mert oly jól esik a sok baromságra és valótlanságra válaszolni. A te a legjobb védekezésnek a támadást választottad, helytelenül. A korrektség nem kor függő, de pár évet élned kell ahhoz még, hogy felfogd, 1800ft-ért feleslegesen szívod magad, pláne úgy, hogy nekem van igazam (jogilag is). Az az óriási blamázs, hogy nem emlékszel, vagy nem akarsz emlékezni mi és hogy történt valójában, de ettől még ugye nem lesz igazad.
""A történet ott kezdődött, hogy ledegradáló hangnemben kaptam egy privát üzenetet, hogy "én nem nézem a hírdetésem topikját?!". Nos nem esett jól, de nem vettem magamra, udvariasan válaszoltam. Bár a hírdetésben világosan szerepel, hogy privát üzenetben érdeklődjenek a kedves érdeklődők".
Valójában nem láttam a pü.-ben keresést, elkerülte a figyelmemet. Van Ilyen. A kérdés pü-ben így hangzott, amiben semmi sértő nincs: "Szia! A hirdetésed topikját szoktad nézni?"
A továbbiakban közölted hogy 1500ft, és u.a. az anyaga mint a hátlapnak. 1800ft lett, és azért bizonytalankodtam a személyes találkozón, mert nem u.a. az anyaga és a szine mint a hátlapi fóliának. Az hogy jóval fényesebb az egy dolog. Még linket is dobtam hogy nézd meg tényleg az e, amire azt mondtad ilyen a tied is. Nem ilyen volt."Elkezdődött hát az üzletelés. Megbeszéltük hát mire is van szüksége a kedves vevőnek. Utána jártam a terméknek, ésszóltam neki, hogy igen, betudom szerezni azt amire szüksége van."
Utánajártál? Be tudod szerezni? Nekem azt mondtad van egy csomó raktáron, és a kutya nem viszi őket.
"A kedves vevő azonban a távolságra hivatkozva megkért rakjuk át a rákövetkező hétre. A jóindulatból felajánlottam neki, hogyha a hétvégén járok felé más ügyből kifolyólag, aminek megvolt az esélye, akkor keresni fogom.Erre tulajdonképpen közölte velem, hogy Ő itt és itt lakik és akkor vigyem oda neki. Ettől azért kicsit tátva maradt a szám. Sajnos rajtam kívül álló okból nem úgy alakult a hétvégém, így nem kerestem. Erre szombat este kapom a kérdőre vonó SMS-t, hogy "akkor már nem megyek, ugye"
Motorral mentem volna, rossz idő volt, és kértem talizzunk a 13.ker.-ben. Azt mondtad valószínű szombaton lesz arra dolgod és csörögni fogsz. Persze, hogy este küldtem egy sms-t amire nem kaptam választ. Hmmm. Mennyi lett volna a válasz sms? 20-25ft? Ráadásul láttam hogy be vagy jelentkezve PH-n, közvetlen az sms-t követően is. Erre írtam neked ha nincs 20ft-od írni egy sms-t akkor küldj egy pü-t, hogy a szombat nem fog összejönni, mert nem jársz arra. Tegyük át jövő hétre. Akkor is mondtam. Most is mondom. Ennyi volt a problémám, hogy egy pü-t is nehezedre esett küldeni, teljesen jogos volt a felháborodásom, ezért is küldtem részben sms-t és nem pü-t mert azt mindenki szinte azonnal látja.
"Kiegyeztünk tehát, hogy bemegyek Astóriáig. Idő közben, gondoltam örülne neki, szóltam, hogy más színben is betudom szerezni a terméket, döntse el melyik legyen. Azonban döntésképtelen volt, a megbeszélt találkozó előtti napon felhívtam, hogy akkor melyiket választja, de továbbra is képtelen volt döntést hozni, a "hát, lehet, talán" volt nagyjábol a válasz"
A megbeszélt találkozó előtti napon tényleg felhívtál, de az volt az érzésem azt se tudtad ki vagyok, én hoztam közelebb a dolgot, hogy feketét kértem nem szürkét (más szinről szó sem volt), és az Astoriat beszéltük meg, stb. Utána azzal védekeztél erről nem volt szó, pedig akkor is mondtam, lövésed nem volt kivel beszélsz, volt egy számod, amihez nem tudtad ki tartozik és mit beszéltünk meg. Miután túlléptem ezen is, azt mondtad ilyet is tudsz. Mondtam ha megoldható, hozd el a szürkét is és majd döntök a helyszínen. Majd közölted a tali előtt pár órával, hogy nem lesz szürke, mert azt neked meg kell venni, és ha nem mondom biztosra, akkor nem veszed meg, mivel a kutyának se kellenek a fóliáid, és nem akarod hogy rajtad maradjon. Nagy "biznisz man" vagy. 1000ft tételbe nem ruházol be, amikor előtte te ajánlottad fel, ill. rábólintottál hogy akkor elhozod mind a kettőt.
"Sajnos mivel nem kapkodják a terméket, nem engedhettem meg magamnak, hogy eleget tegyek annak a kérésének, miszerint vigyek mindkettőből és majd a helyszínen dönt. Így végül az eredetileg kívánt színben vittem neki"
Az előzőekben válaszoltam erre is, de akkor most hogy is volt ez a "döntésképtelenség"? Kissé ellentmondást érzek. Feketét kértem, azt mondtad van szürke is, mondtam hozd el azt is, és döntök, te rábólintottál, majd meggondoltad magad, amire még mondtam is a telefonban hogy nem érdekes, úgyis a feketét akartam.
"a telefonján lévő tapéta, hogy szét volt vagdosva cikk-cakkosra a vakunál. Kérdésemre azt válaszolta, hogy kivolt ott vágva, csak ő még jobban kivágta"
Igazából semmi közöd nem volt hozzá, ezért nem kaptál megfelelő választ. iPhone topikba be van téve a "szétnyirbált" fólia, amire a többiek is mondták egész jó lett. Miért volt a "hack"? Mert a vakuból lefogott amiről személyesen győződtem meg. Kidobni nem akarom, de az eladó felajánlotta miután látta a képet hogy kicseréli nekem mert van olyan fóliája ami gyárilag jobban kivágott. Nem én szóltam neki, ő ajánlotta fel. Hát igen. Vannak normális és korrekt emberek is. Te nem vagy az.
"Fél árban odaadtam volna neki, de tovább alkudozott volna, így ebben végül nem született megegyezés"
A hirdetésedben szereplő fekete használt, oldalán karcos bumpert akartad eladni nekem, amit 4,5k-ért hirdetsz. Ha félárban adtad volna, az 2300ft. Én 3,5k-ért akartam vinni, ezt is csak azért mert nem így készültem, összesen 4k volt nálam, és közértbe kellett mennem hazafelé. De ehhez megint semmi közöd se volt. 3,5k-ért nem adtad amit eredetileg 4k-ért kínáltál fel nekem. Akkor milyen fél árról vakerolsz itt ossze-vissza? Ja! Hogy az új árához képest? A használt és az új termék közötti különbséggel képben vagy? Ezek után nem hiszem. De még az új árral sem vagy tisztában mert 30 dollár mióta 9k? Nekem ez 6k környéke bárhogy is számolom. Tehát az ehhez képest fele ár sem stimmel.
"Még aznap késő este edzésről hazaérve látom, hogy 8 körül van tőle egy nem fogadott hívásom. Gondoltam inkább már nem zavarom 10 óra körül, írtam neki privát üzenetet, hogy látom keresett. A fekete pont osztásnál itt is tágított, hiszen még aznap ráírtam PH-n amíg ő azt állította, hogy neki kellett másnap keresnie..."
Nem"tágított" hanem "ferdített".
Látom az üzletelés mellett a fogalmazás sem erős oldalad. Tényleg rám írtál, de ennek semmi jelentősége. Nem akartam ezzel ferdíteni, pusztán csak rosszul emlékeztem. Ennyi. Nem befolyásoló az ügy szempontából.
"Nos elkezdett veszekedni, hogy mi az, hogy nem cserélem ki mind a három részét, aminek amúgy semmi köze egymáshoz"
Először is nem volt szó "3 részről". Te azt mondtad nekem hogy cseréled, de a jövő hét vége legyen. Erre később visszaírtam, ha nem gond, inkább számítsuk be a Bumperbe. Majd jött a válasz, hogy ez nem lehetséges, és különben is a fóliából csak a hibás részt fogod cserélni. Semmi közük egymáshoz? 1 matrica csíkon kaptam a matrica bumpert, és így is lehet megvásárolni üzletben is. Nem külön-külön. A gondom itt is azzal volt, hogy majd te kilyukasztod nekem. Köszi. Rendes dolog tőled, de én ki akartam hagyni ezt a részét, nem ezért adtam érte pénzt hogy majd te lyukasztgasd. De inkább azzal törődj, hogy ne hibás terméket árulj, vagy ha már becsúszik akkor szó nélkül orvosold, nem pedig még te szabsz feltételeket mint a nagyságos "döbrögi úr".
"Kicsit az az érzésem, hogy a vevő az egész vásárlást megbánta és így próbált meg jól kijönni belőle, hogy beszámíttatja egy bumperbe az általa használhatatlanná tett terméket"
Ha nem tetszett volna a fólia, nem kértem volna másikat, ami gyárilag lyukasztott, hanem egyből kértem volna a pénzt vissza.
Az hogy te ezt feltételezed, önmagába véve sértő, mert te nem "feltételezhetsz" ha hibás terméket adsz el amit gariztatni akarnak. Akkor feltételezhetnél bármit is, ha felrakás közben a gyárilag tökéletes termék elszakad a bénaságomnak köszönhetően, és ezért akarom gariztatni. Te is írtad, ezt csak 1x lehet felrakni, és bizony az utsó rész utolsó 2cm szakaszánál derült ki a gyári lyukasztás hiánya. Lefejteni nem akartam, ott a telefonon kellett megoldanom, és bár tudtam rá lyukat csinálni, a félig felrakott fóliával ez nem volt egyszerű, így a próbálkozásokat elszakadás követte.A többi baromságra bővebben reagálni se akarok, hogy a 15.45-öt utsó pill. átrakattad 16h-ra, és 16.25-kor érkeztél.
Végezetül pedig egy kis oktatás tinédzsereknek:
Ha a termék bizonyíthatóan azért szakadt el, mert hibás volt, már pedig ezt elismerted (mi több mondtad is hogy jelzed a forrásodnak a hibát), akkor szó nélkül pénz vissza egy "bocsi"-t hozzáfűzve. Én még jófej is voltam, hogy azt mondtam, számítsuk be a bumperba, miután kiderült, nem csak az enyém nincs ott kivágva, hanem a nálad levő összes példány is hibás.
Úgy gondolom nem görgetem tovább a témát, a fekete pont jár, teljesen jogosan, és nem vonom vissza.
A véleményem rólad pedig annyi (indulatoktól mentesen), hogy apuci-anyuci szeme fénye vagy, akinek apuci adott egy kis pénzt, hogy a suli mellett kezdjem magával valamit a gyerek, és beletanuljon a kereskedelembe. A gond ezzel csak annyi ha eladó vagy, nem csak a hasznot kell elrakni, hanem a problémás áruval is tudni kell mit kezdeni...apuci ezt nem mondta? Hiba volt.
-
garaba15
tag
ERRE a FEKETE pont igénylésre reagálnék!
Üdv Mindenkinek!
Nos szeretném, ha mindenki megismerné a valós történetet, amiben nincsenek elfordított, hamis állítások, mint kedves zack kollégánk történetében.
Elsősorban a megbízhatóságot vonnám kérdőre, hiszen zack kolléga arra a rengeteg pozitív értékelésre hivatkozik üzleteivel kapcsolatban. Nos gondoltam megnézem mit is jelent ez: rangja "PH! addikt", de meglepetten bámultam a képernyőt, amikor megláttam a kurta 8 piros pontját, ellenben az én "lelkes újonc" rangommal, akinek jelen pillanatban van 38 piros pontja. De ez természetesen nem jelent semmit.
A történet ott kezdődött, hogy ledegradáló hangnemben kaptam egy privát üzenetet, hogy "én nem nézem a hírdetésem topikját?!". Nos nem esett jól, de nem vettem magamra, udvariasan válaszoltam. Bár a hírdetésben világosan szerepel, hogy privát üzenetben érdeklődjenek a kedves érdeklődők.
Elkezdődött hát az üzletelés. Megbeszéltük hát mire is van szüksége a kedves vevőnek. Utána jártam a terméknek, ésszóltam neki, hogy igen, betudom szerezni azt amire szüksége van. Kérdésére válaszolva mondtam, hogy a 16.kerületben vagyok elérhető, de felajánlottam neki, hogy akár az Örs Vezér terére is kiviszem. Ez nekem 6 kerületnyi mozgást jelent, de ha a 14. kerületet vesszük alapul akkor is két kerületet, ami lássuk be egy 1800Ft-os terméknél igen nagy rugalmasságot jelent, főként, hogy BKV-t kell használjak, amihez bérletem nincs, hiszen nem használok a mindennapokban tömegközlekedési eszközt. (félre értés végett autót sem.) A kedves vevő azonban a távolságra hivatkozva megkért rakjuk át a rákövetkező hétre. A jóindulatból felajánlottam neki, hogyha a hétvégén járok felé más ügyből kifolyólag, aminek megvolt az esélye, akkor keresni fogom. Erre tulajdonképpen közölte velem, hogy Ő itt és itt lakik és akkor vigyem oda neki. Ettől azért kicsit tátva maradt a szám. Sajnos rajtam kívül álló okból nem úgy alakult a hétvégém, így nem kerestem. Erre szombat este kapom a kérdőre vonó SMS-t, hogy "akkor már nem megyek, ugye?!" Másnap megrökönyödve nézem a hírdetésemben díszelgő megjegyzést, amiben találhatunk káromkodást és bántó megjegyzéseket amivel az én megbízhatóságomat bírálta, illetve szellemi képességeimet vonta kérdőre. Mondanom sem kell, itt szakadt el a cérna, amikor világosan tájékoztattam, hogy akkor keresem, ha felé járok, amúgy marad a jövő hét. Hosszas levelezés után félreértésként könyveltük el és még én hunyászkodtam meg: elnézést kértem tőle az el nem követett incidensért.
Kiegyeztünk tehát, hogy bemegyek Astóriáig. Idő közben, gondoltam örülne neki, szóltam, hogy más színben is betudom szerezni a terméket, döntse el melyik legyen. Azonban döntésképtelen volt, a megbeszélt találkozó előtti napon felhívtam, hogy akkor melyiket választja, de továbbra is képtelen volt döntést hozni, a "hát, lehet, talán" volt nagyjábol a válasz. Sajnos mivel nem kapkodják a terméket, nem engedhettem meg magamnak, hogy eleget tegyek annak a kérésének, miszerint vigyek mindkettőből és majd a helyszínen dönt. Így végül az eredetileg kívánt színben vittem neki.
Nos a találkozó valóban nem sikerült a legjobban, ez az én rovásomra írható. Módosítottunk egy órával előtte fél órányit. Ez azért volt, mert édesapámnak arra akadt dolga autóval és így megspórolhattam volna min. 600Ft-nyi vonaljegyet. Ami igen jelentős a termék 1800Ft-os vételárához képest. Nos valóban a módosított időponthoz képest késtem 15percet, de nem a zack által állított 25percet.
De végre ott álltunk szemtől szembe. Elkezdődött az üzletelés. Kedves zack elkezdte kritizálni a terméket, hogy "hát ez nem is szénszálas matrica..." Amit 1800Ft-ért nem is tudom, hogy hihetett annak és lobogtatni kezdte iPhone-ját, hogy nézzem meg, ilyen a szénszálas matrica, ami a hátán van a telefonnak. Sajnos elkellett keserítsem, hiszen nagy tévedésben volt és elővettem én is a magam szifonját, amin ugyanilyen "szénszálas tapéta" volt. Elmagyaráztam neki, hogy ezeknek távolról sincs semmi köze a szénszálhoz... Erre nem tudott igazán mit mondani... A két felület közt, (az ő hátlap tapétája-vásárlásra felkínált oldalsó csík) csupán annyi különbség volt, hogy az új picit fényesebb volt. (a levél további kap majd szerepet: elborzadva vettem észre, hogy a telefonján lévő tapéta, hogy szét volt vagdosva cikk-cakkosra a vakunál. Kérdésemre azt válaszolta, hogy kivolt ott vágva, csak ő még jobban kivágta...) Nos megbarátkozott a termékkel és felkeltette az érdeklődését a telefonomon lévő bumper is. Fél árban odaadtam volna neki, de tovább alkudozott volna, így ebben végül nem született megegyezés, de felajánlottam neki, hogy gondolkodjon, és ha nem használja fel az oldal csíkot akkor beleszámítom egy új bumperbe, amit kedvezménnyel megkapott volna. (meg kell jegyezzem a bumperen való vacilálással egy 20percet töltött el, ami alatt én is szétfagytam, és rajtam még motoros overál sem volt...) Így megállapodva elváltak útjaink. Mindez e-hét péntek délután történt. Még aznap késő este edzésről hazaérve látom, hogy 8 körül van tőle egy nem fogadott hívásom. Gondoltam inkább már nem zavarom 10 óra körül, írtam neki privát üzenetet, hogy látom keresett. A fekete pont osztásnál itt is tágított, hiszen még aznap ráírtam PH-n amíg ő azt állította, hogy neki kellett másnap keresnie...
Jött a kifogás, hogy hibás a termék. Valóban hiányzott, egy apró lyuk egy második mikrofonnak. Hát Ő ezt nagy okosan megpróbálta orvosolni, úgy hogy leszedte a már felragasztott matricát és elkezdte körömvágó ollóval szétszabdalni (ide jön a korábbi hivatkozásom...) hát és nagy meglepetésünkre nem sikerült, elvágta az egész matricát. Nos közöltem vele, hogy ezt kár volt, hiszen egy kis kreatívitást eszközölve egy rajzszög alkalmasabb eszköz lett lett volna, mivel az rövid és vastag, így nem tud kárt tenni a mikrofonban (barátnőmet megkérdeztem, ő mit tett volna az adott helyzetben, ő egy tűt alkalmazott volna...) Ez volt a harmadik tágítása zack kollégának, miszerint én egy szöget és kalapácsot ajánlottam. Ezt félre téve mindenféle bírálást megelőzve felajánlottam neki, hogy a három részből álló termék ezen részét kicserélem egy speckó lyukasztóval orvosolt példányra (nem pedig az általa állított sufnituningoltra...) Ezt abszolút rugalmas megoldásnak tartom, hiszen ha valamit boltban megveszek ls rossz, akkor nem próbálom meg megjavítani és ha nem sikerül, elszúrom és rinyálok a boltban, hogy ez hibás volt...
Nos elkezdett veszekedni, hogy mi az, hogy nem cserélem ki mind a három részét, aminek amúgy semmi köze egymáshoz. "De nem is!", neki ez nem kell, ő visszaadja és számoljam bele egy bumperbe, vagy adjam vissza az árát. Ezt akár meg is tettem volna, ha nem gányolja szét a fóliát, bár akkor sem tudtam volna vele már mit kezdeni, hiszen ezek egyszer helyezhetőek fel normálisan.Én megpróbáltam kompromisszumos megoldást találni a problémára, hiszen az elégedett vevő a legfontosabb, de falba ütköztem.
Kicsit az az érzésem, hogy a vevő az egész vásárlást megbánta és így próbált meg jól kijönni belőle, hogy beszámíttatja egy bumperbe az általa használhatatlanná tett terméket.
Nos elég elkeserítő, hogy ilyen hosszú levelet kellett írjak, hogy fényt derítsek a teljes igazságra. A fekete pontot remélem nem kapom meg igazságtalanul, én inkább zack kollégának adnék az igazság többszöri elferdítése végett, de ezt nem kérem a vezetőségtől, viszont azt igen, hogy privát üzenetben tájékoztassanak engem, hogy valóban helytelen volt-e magatartásom. És azt is megköszönném, hogyha eltávolítanák a lebecsmérlő hozzászólást a hírdetésemből, márha az én igazam érvényesül.
Köszönettel és Üdvözlettel: Robi
-
CJ3
senior tag
A parkolót meg te választottad mert sógor koma ott dolgozik én megkérdeztem hova vigyem az alaplapot te azt mondtad oda a parkolóba ha az üzletben dolgozik annyi eszed is lehetett volna hogy beinvitálj hogy ott bonyolitsuk le az üzletet!!
(37 apróhirdetés)
Ennyi a piros pont akkorha nem tudnál olvasni sem akkor mert
ahogy pozitiv nincs ugy negativ sincs szoval az ugyanugy azt jelenti h megbizható.A másik meg ez nem a vatera hogy értékelni kell az üzlettársadat nem előirás!!!
És itt be is fejeztem veled ha valami nem tetszik eljösz és megbeszéljükÉs igen 2 en csináltuk a gépet és raktuk is össze még neki irtam délután hogy jöjjön el hozzám és csináljuk meg és akkor még az az alaplap ment a gépbe.....
De oké a javaslatodat el fogják fogadni ne félj csak huzz már a ................!
-
CJ3
senior tag
Jó hogy nem tudtam mi a baja működőképes a lap ugy adtam át és az amiről beszélsz hogy nem volt rajta az a z alaplapi lemez.
Csak a gépházbol lett kivéve majd minden leszerelése után antistatikus zacsiban landolt majd az alaplap dobozában a tartozékokkal!!!
És ahogy a hirdetésben szerepelt igen tökéletes állapot ugy is volt.De annyira kocka vagy hogy az már fáj, amúgy na tudod mit megvan a fekete pont örülhetsz aztán mostmár szálj le rólam lécives!!! Nyirkos idő ki ez?
Felidegesit
Azért csináltattad meg mert neked ilyen alaplap kellett felajánlottam hogy visszaveszem akkor mit aggodsz amugy meg nem fogok olyat eladni ami nem müködik ill DavideX lapját kaptam én és vele szereltük össze az ujat is és ismétlem működött!!!
De ne is haragudj ha kiveszek egy processort nem állok le nagyitóval nézegetni hogy mi van meg, és mi nincs érted? Főleg hogy sosem volt ilyen probléma és ezt senki nem tudja hogy mikor eshetett ki vagy mikor tünt el az a valami.. Most cseréltem processort is érdekes pedig 2x kellett ki be tenni és nem tört le semmi ez hogy lehet? Nem Conan a barbár vagyok.
Jah és érdekes eladtam a procimat a ramomat meg vannak vele elégedve a tulajok csak te feltűnősködsz itt!!!
-
eketomy
senior tag
Sziasztok!
Mindenkinek felhívnám a figyelmét t.zolika nevű emberkére! Senki ne üzleteljen vele semmilyen körülmények között! Ill. kérnék egy nagy-nagy fekete pontot is neki, ha lehetne 100 db-ot akkor 100-at minimum.
Erről az üzletről van szó: --> [link]
Ugyanis több mint 6év PH jelenlét után ami alatt sosem vertek még át, úgy néz ki most behúztak a csőbe!
Ami a lényeg: nem volt a srác pécsen hétfőn, azt mondta hogy szerdán már pécsen lesz, de a laptopot nem volt hajlandó tartani csak ha adok foglalót(mivel sürgősen kellett neki a pénz, erre hivatkozott) én meg hülye voltam s az öccsén keresztül adtam neki a laptopra 10.000Ft foglalót még hétfőn!Na eljött a szerda amikorra megbeszéltünk egy találkát(ekkorra elméletileg már hazaért), nem jött el a megbeszélt helyszínre, telón nem tudtam elérni, csak az öccsét aki hebegett habogott ill. azzal nyugtatott, hogy ha hazaér akkor mindenképp visszahívnak!
Nem hívtak de írt a hülye gyerek pm-et hogy szombaton délután 5kor mindenképp hívni fog és mehet a biznisz (ismét 5órára beszéltük meg), na azóta várom a hívását! ráadásul azt se tudom hogy hívják, meg azt sem hogy néz ki, mert akkor összeveretném, de áhhh!
Szal mindenki vigyázzon vele, ill. ha lehet akkor szeretném kérni a bannolását az oldalról!Előre is köszönöm!
-
Arrow
tag
válasz
DavideX #13751 üzenetére
Emiatt én is megdicsértem magam, de a hirdetés alapján "tökéletes" állapotut árult. A másik, du 5-kor egy bolt parkolójában párás-nyirkos időben nem álltam neki kibontogatni. Mivel átlátszó az eredeti csomagolás teteje, látszott, hogy az van benne amiről beszéltünk.
Esetleg te voltál aki szétszedte neki a gépet? Vagy aki elkisérte..? -
művész
csendes tag
Akkor mi van ha valakimexicanraven alpárian viselkedik???
erre tudtok megoldást? vagy csak az újoncokal szúrnak ki erre fele?azért észre vehetné magát az ilyen féle alpári vadparaszt..
tag
'a szarjaidért '
ezért már ilyenkor az újoncokat felfüggesztik..
ezzel a veressel mi lessz?? -
Arrow
tag
Ez már a vita topicba kellene menjen.. Mind1. Vegyük sorra.
A lap lehet működött mielőtt szétszedted, hozzám már a leírt állapotban jutott el. Amikor telefonon beszéltünk azt sem fogtad fel mi van letörve, így nem igazán tudom elhinni, hogy te szétszedés után átnézted a foglalatot. A dobozába pedig foglalatvédő nélkül csomagoltad be, pedig volt ilyened, az is ott volt a dobozba bedobva.
Hazudni nem én hazudok, idéztem amit pü-ben írtál, a teljes levelezésünk megvan. Egy moderátor, akinek joga van hozzáférni megnézheti a teljes veled folytatott levelezésemet. Sőt, meg is kérném erre, igazolandó az állításomat! Az hogy kinek mit és milyen célra veszek, az hogyan kapcsolódik ahhoz, hogy te tökéletesként egy működésképtelen lapot adtál el?
Nem kívánlak tönkre tenni. Ezzel a hozzáállással megteszed azt te magad. (a sok bizniszed kapcsán hol vannak a pozitív értékelések..?) Egyébként leírtam, nem az a 3e Ft a lényeg, hanem az elv. Mindenki láthatja, ha tőled vásáról, mennyit ér a szavad, főleg ha garanciális kérdésekről van szó.
A személyeskedéssel nem sokra mész. Engem nem érdekel, de szerintem a hardveraprón mást sem az üzlettarsa külleme, itt nem sexpartnert keresnek az emberek, ami itt lényeges az üzleti partner hozzáállása, korrektsége. Na ez utóbbi problémás esetedben.
-
zack
nagyúr
Elég sokszor üzleteltem már az évek folyamán itt a PH-n, de talán most futottam bele először egy nem túl korrekt eladóba. Az eddigi tapasztalataim pozitívak voltak, de a mostani eset is az elméletemet igazolja, miszerint az újoncokkal jobb vigyázni. A korrektségemet mi sem bizonyítja jobban, hogy fekete pötty nélküli vagyok, és az eddigi üzletfeleim egytől-egyig elégedettek voltak velem, amit természetesen pirossal jutalmaztak.
A szóban forgó tétel 1800ft, és óriási pleff az eladónak, hogy ezért bevállal egy ordas nagy fekete pontot. Az eladó neve garaba15, a szóban forgó hirdetése pedig Gyári Apple iPhone 4 Bumperek! sok szín! tényleg gyári... AKCIÓ!!
A történet:iPhone 4-hez rendeltem tőle karbon mintás bumper matrica csíkot. Pü-ben érdeklődtem a részletek felöl, hogy SIM kivágott e, mert ezekből 2 fajta van, SIM kivágott, és olyan is van aminél nincs kivágva a SIM kártya betöltőnyílása. Ez ugye azért fontos, mert a karbonos 3M matricát nagyon nehéz vágni, ha esetleg rosszat kér az ember. 1500ft árat kaptam pü-ben, majd a miután mondtam, hogy SIM kivágott kellene, hirtelen 1800ft lett. Ennyi természetesen még belefér, bár aki ezzel foglalkozik, elvárnám, hogy tudja mit árul és mennyiért, és ne azt mondja, hogy nem tudta melyik és miért drágább, de akkor valószínűleg azért van árkülönbség, mert az egyik fajta SIM kivágott.
A találkozóra eleve 25p késéssel érkezett ami már eleve nem tetszett, mivel addig a 0 fokban fagyoskodtam. 10-15 perc még elmegy, de ezen felül viszont minimum elvárnám hogy rém csörögjön az eladó, hogy késik. Ez nem történt meg, bár amikor odaért, mondta hogy "bocsi" amit ilyenkor már kevéskének érzek. Hozta a kért portékát, de volt nála még egy használt eredeti Apple bumper is, amit felkínált 4k-ért. 3,5k-ért elhoztam volna inkább azt, de nem engedett az árból, így maradt a karbon mintás matrica 1,8k-ért. Mondta melyik végétől kezdjem el a felrakást (bekapcs. gomb), és én így is tettem itthon. Majd az utolsó harmad (3 részből álló fólia) felrakásánál észrevettem hogy a segéd mikrofon kimeneti nyílásánál nincs kivágva a fólia, tehát a termék hibás. Ezt azért is furcsállottam, mert az előző matricám ami 800ft volt, ki volt vágva ott is. Nem volt mit tenni, megoldást kellett találnom. Ezért nem akartam visszavinni, mivel a fólia 2/3 része már rajta volt a telefonon, így megpróbáltam lukat csinálni a fóliára. Természetesen ez nehezen ment, mivel már ennek a darabnak is a nagy része a telefonon volt. Lényeg a lényeg, a jack bemenetnél ahol lehellet vékony a fólia, elaszakadt, és a luk sem akkora lett amekkorát szerettem volna. Gondoltam nincs mit tenni felhívom az eladót, hogy kérjek egy cserét, mert bár elaszakadt, de azért, mert a termék hibás volt. Telefonban megerősítette, hogy igen, a termék tényleg hibás, és nincs kivágva a segédmikrofon nyílása, és majd jövő hét végén cseréli. Ma ismét hívtam, mert eszembe jutott egy megoldás,de mivel nem vette fel pü-ben tájékoztattam, hogy szeretném a garit, ha egy mód van rá és megoldható. Azt írtam, hagyjuk a matricát (mivel egyik sincs kivágva, tehát az összes hibás), és viszek tőle egy bumpert a matrica árát pedig levonjuk belőle. Ezt a megoldást elvetette, mi több a fóliát is már csak úgy akarta cserélni, hogy azt az 1/3 részt ami sérült, és majd ő kilukassza nekem, mert milyen béna vagyok, miért nem lukasztottam ki szöggel, vagy speciális lukasztógéppel. Mondtam, hogy köszönöm, de nekem gányolt fólia nem kell cserébe, és kérek egy olyat ami gyárilag nem hibás, ahol kell ott ki van vágva, ill. továbbra is áll a bumper ajánlatom, és a különbözet kifizetése. Azt is hozzátettem, ha a gyárilag nem hibás matrica és a bumper sem megoldható, akkor legyen a pénz vissza, és majd veszek mástól matricát ill. bumpert. Természetesen evidens, hogy a matricát a telefonomról visszaadtam volna neki, és majd maximum ő kidobja, ha úgy gondolja. Ez így korrekt. Természetesen ez sem tetszett neki, és hogy csak úgy tudja orvosolni, ha a hibás részt cseréli, úgy, hogy majd ő "sufnituninggal" csinál oda egy lukat mert én béna vagyok. Lehet hogy béna vagyok, ill. vannak nálam ügyesebbek, de nem azért adtam ki közel 2k-t egy matricáért, hogy nekem kelljen haasználhatóvá tennem célszerszámok hiányában, egy szöggel és egy kalapáccsal. Mert ez utóbbit is az eladó ajánlotta. Milyen rendes.Mindezt úgy, hogy az ominózus matrica már fent volt a telefonon, és ott kellett kitalálnom rá valami megoldást.
Mi a szubjektív konklúzióm? Oltári pleff, hogy valaki 1800ft értékű terméknél ennyire rugalmatlan legyen, és bevállalja, hogy sok százan megismerik, mennyire vevőbarát egy eladó, nem mellesleg egy szép nagy fekete ponttal. Továbbra is azt állítom (tisztelet a kivételnek), hogy csak olyan embertől fogok vásárolni, akinek pozitív a kialakított presztizse, és nem utolsósorban régi a tag, és magas ranggú is egyben. Ebben a kombinációban eddig még nem csalódtam.
Végezetül pedig örülök hogy egy igen csekély összeget buktam egy inkorrekt eladó miatt, mert ez lehetett volna jóval több is, de azért egy ordas nagy fekete pötty mindenképpen kijár neki. -
vinibali
őstag
válasz
sziada5925 #13747 üzenetére
az igazat megvallva, ez a pénz nem hiszem, hogy valaha is visszakapom. én erről letettem már. ennyi pénzzel senki sem foglalkozik, mmint aki hivatlos szerv. csak annyit mondott volna, hogy át akarlak verni adjál már 6450 forintot, hát esküszöm szívesebben utaltam volna át. aztán meg privizek vele és még Ő van felháborodva, hogy feljelent fenyegetésért(2év) és még rádob egy rágalmazást, ja és még hitelrontásért is. az ember egyből évekkel dobálózik... és azt hajtogatja, hogy ő odaírta: nem vállal semmilyen következményért felelősséget(vagy hasonló), csak a hirdetésben hol írt ki, hogy ez egy kamston? szerintem csatolmányként írok egy levelet a pécsi ügyészségre, hogyha az 6450forintom egyedül nem elegendő, de csak gyűlik és egy bizonyos összeg felett komolyabban veszik majd. mindenesetre kicsivel több becsületet elvárhattam volna, azt hiszem...
-
sziada5925
aktív tag
válasz
vinibali #13746 üzenetére
Nem lakom messze tőle, összehozhatok vele valamit
Egyébként egy jó tanács: több ilyen emberrel üzleteltem, aki ennyire analfabéta (kölcséggel, pósta..) ezek mind sz@rt árulnak! Kb 4x volt ilyennel gondom, ebből kétszer én fizettem rá. -tisztelet a kivételnek, mert van akinek nem megy a helyesírás és jóindulatú-.
Szóval velük csak óvatosan. -
vinibali
őstag
válasz
dahyder #12937 üzenetére
üdv!
Üdv mindenkinek!
Vizler Attila érdekes módon csak az e-mail címemre írta meg a számlaszámát: "Na helló Számla: 11773425-02087067 OTP Vizler Attila 6450ft a pósta kölcséggel együtt. Kérném pósta cíned ahová küldhetem pendrivot"
ennyit fizettem egy kínai hamisítvány sz@rért, 2682 püspökhatvan. rákóczi utca 3-ból érkezett a csomag. bejelentkezget, de válaszolni persze nem tud...
az email címe: bubuka0267@gmail.com. nem voltam gyanakvó mert árul mást is 136napja tag. esetleg valakinek lenne kedve lemenni és szájbab@szni? pendrive
ment pm -
CJ3
senior tag
Én szintén tudom bizonyitani hogy az a lap működőképesen lett szétszedve!!! Mert akkor hirdettem meg mikor az a lap még a gépemben volt! De majd itt igazolja akivel szétszedtem
A másik arra irtam hogy
'Nem követeltem rajta, hanem javasoltam. Erre olyan szemtelen választ kaptam, hogy ha meg tudtam ezt azt vásárolni "akkor 3000Ft csak nem vág földhöz nem?"Elösször is ne hazudozz ne másitsd meg amit irtam!!!
Amikor a lapot üzletelltük ott dicsekedtél hogy a sógorodnak 5000 ért rendeltél már ehhez a laphoz valamilyen kábelt hogy neki az 5.1 ről vagy miről menjen a gép mjad én erre irtam hogy ha azt meg tudtad rendelni akkor a javitás már nem vág földhöz ha ilyen bőségben szenvedsz.
Amúgy nem egy két üzletet bonyolitottam már szóval a te kutyaugatásod nem fog engem tönkre tenni. És ajánlom figyelmedbe ezt inkább ezzel foglalkozzXD Hasznos lehet a számodra
[link] -
Tomate
veterán
válasz
Tomate #13742 üzenetére
A fogyatékos gyökér (enemy19) itt pózol facebookon. Ráadásul nem is titkolja, hogy egy patkány...
-
Tomate
veterán
enemy19 sajnos megkárosította egyik rokonomat "szerény" 40.000Ft-al. El lett neki utalva a pénz még tavaly és azóta semmi nem történt. Láttam, hogy mást is átvert már. Sajnos ezúttal Ő (bár nem érdemli meg a nagybetűt ez a féreg) húzza a rövidebbet és meg lesz fogva. Akiket még átvert azoknak írok privátot és megpróbáljuk az Ő káraikat is rendezni. Van, hogy egy darabig megy ez az átb*szás, de ha egy ilyen féreg rossz emberbe botlik sajnos megüti magát. Remélem olvassa a patkány ezeket a sorokat. Elnézést az indulatos hozzászólásért, de azért vannak határok amiket az emberünk durván átlépett és kihozott a sodromból. Csak ennyit akartam köszönöm! Privátok repülnek az illetékeseknek.
-
orkester
őstag
Ph! megbízhatósági oldal idáig frissítve!
-
kolosszus87
senior tag
válasz
kolosszus87 #13739 üzenetére
http://prohardver.hu/tag/zsirosi.html
-
kolosszus87
senior tag
A zsirosi nevű felhasználót( Tóth Zoltán, Dabas, Nárcisz utca 12) kerüljétek messzire, szeleburdi, felelőtlen tizenéves suhanc. Videokártyát küldtem neki utánvéttel aminek így 1700Ft-omba került a feladása, a csomag oda is ért. Állítása szerint nem volt otthon, csak a testvére, de persze vele nem közölte, hogy csomagot vár és az visszaküldte hozzám. Tehát buktam 1700Ft-ot és körbeutaztattam a videokarit. Persze utána nyomta, hogy küldjem megint, de nekem ezek után már nincs kedvem, mondtam neki utaljon aztán majd elküldöm, de úgy nem akarja. Egyszóval: Nem ajánlom senkinek!
-
bikebutcher
csendes tag
szeretnék kérni darkman1995 kollégának egy fekete pontot.
xbox joy-t kerestem pchez,lefixáltunk egy üzletet, 3 napja késett a csomag amikor ráírtam hogy mi a helyzet, erre kiderült hogy nem adta fel, mert kevésnek tartja a vételárat és a "különben sem jó pc-hez" választ kaptam.
ha kicsit korrektebb a hozzáállása nincs semmi gond, de így számos más vételtől estem el amég rá vártam.
-
Pete87
tag
Csaló az acc... [Hírdetése] (Ámbár, nemtudom mi célja lehet ezzel, vagy h mi értelme van...)
Nem jött el a találkozóra és nem is keresett... ezután egyből lezárta a hírdetését, és azóta sem jelentkezik! Ez még nem is lenne probléma, de...
Ekkor elkezdtem kutatni utána, és találtam még pár hírdetés, ahol kis kérdezgetés után kiderült, h ugyanezt csinálta... :\ [link] [link]...természetesen, nemtudom, h összesen még hány ilyen eset volt részéről, de sztem 3 ugyanolyan hü(j)ére vett ember is már SOKnak számít!!!
-
dante05
csendes tag
Nem hittem, hogy fogok ide írni, de ez is megtörtént. jesztakenci kollégával lebeszéltük, hogy megveszi a hirdetett VGA-mat. Bejön Miskolcra személyes átvétel, mondom az jó lesz. Kártyát beviszem, ő meg sehol, se privi, se telefon mondom f@sz@. Eltelik 2 nap szól priviben, hogy kell a kártya postázzam neki, mert sokat túlórázik. Mondom OK. Postára adom megkapja. Örül, hogy jó kártya meg minden. Másnap hív, hogy mégsem jó a kártya vegyem vissza, ha korrekt üzletember vagyok. Kérdem mi a probléma? "Felmegy 126 fokra a VRM, meg fagy tőle a gép, és néha el sem indul." Mondom a VRM-ek mindig magasabb hőmérsékleten járnak, de jobban is bírják a hőt, mert erre lettek tervezve, teljesen más impulzusokat kell elviselniük, tehát ez nem lehet probléma, ház szellőzés táp marad. Ház szellőzés elvileg rendeben, táp meg mondja, hogy vett egy "combos" tápot HKC 580W, mondom megvan a probléma. Mondja az kizárt vegyem vissza a kártyát. Én pedig visszavettem, mert korrektnek tartom magam, azóta is szépen meg a gépemben.
Feketét nem akarok neki csak egy figyelmeztetést, mert 1 hetet töltöttem gép nélkül, és a kártyát sem tudtam eladni, meg a sok vesződés, magyarázkodás, de pénzzel nem vágott át. Úgyhogy aki neki akar eladni valami erősebb VGA-t az kérdezze meg, hogy jelenleg milyen tápja van. -
Arrow
tag
Másik történet:
Személyes átvétellel vásároltam CJ3-tól egy Abit AW9-D MAX alaplap. -ot, (a lényeg, a hirdetésből idézve: "Abit AW9-D MAX lap eladó tökéletes állapot". A vásárlást megelőző levélváltásokban a garanciára vonatkozó kérdésemre pedig ezt írta: "Garanciát természetesen vállalok mert jó lap ha nem lövöd el a beszerelésnél vagyvalami tehát ha tényleg a lappal lenne valami de mivel ugy vettem ki a gépből hogy jo volt" Az alaplapért 9e Ft-ot fizettem.
Otthon kicsomagolás után szembesültem vele, hogy a processzorfoglalatban sérült, hiányos az egyik pin. (foglalatvédő nélkül volt becsomagolva..) Telefonon még aznap este jeleztem neki, hogy a foglalat sérült. Hajlandóságot nem mutatott a visszavételre (erősködött, hogy az nála tökéletesen működött, ezért minden aggodalmam ellenére kipróbáltuk, cpu meguszta, de folyamatosan lefagyott boot-olás közben), ráadásul én is éppen ilyen lapot kerestem, így abban maradtunk, hogy megnézetem, ha lehetséges kijavíttatom erre szakosodott mesteremberrel. Ő is ezt támogatta, még linket is küldött ilyen javító emberekről. A javítás megtörtént, a lapot végül Bundata javította (1 törött, és két hajlott pin-t javított a foglalatban) A javítás költsége pk-ekkel 6eFt volt. Jeleztem az eladónak, hogy korrekt eljárásnak tartanám, ha a javítás költségének felét ő prezentálná. Nem követeltem rajta, hanem javasoltam. Erre olyan szemtelen választ kaptam, hogy ha meg tudtam ezt azt vásárolni "akkor 3000Ft csak nem vág földhöz nem?"
Szóval a fentiek alapján egy fekete pontot javaslok neki, inkorrekt üzleti magatartás miatt. -
Arrow
tag
Egy fekete pontot kérnék Mr-dark részére. 2010-11-23 - 24 több levélváltaás során megegyeztünk, hogy megvásárolom az általa hirdetett ASRock 4CoreDual-SATA2 Alaplap. -ot, postai utánvételes megoldásban egyeztünk meg, illetve kértem mielőbb tegye postára, sürgősen szükség volna rá. 2010-11-24 -én azt írta: "holnap tudom feladni". 2010-11-26 -án érdeklődtem, arra, még aznap azt válaszolta: "Ne haragudj tegnap nem jutottam géphez. Ma tudtam feladni." Tehát ekkor már azt állított, hogy postára adta. 2010-11-30-án jeleztem neki, hogy nem érkezett meg az alaplap, küldje már el a csomag feladóvevényét scannelve. Nem kaptam választ. A hirdetés közben lejárt v. törölte. 2010-12-01-én újra érdeklődtem, válasz arra sem érkezett. Alaplap természetesen azóta sem.
-
tolts.hu
őstag
Nagy fekete pont szuperZ-nek!
Egy Sony Ericsson Vivaz-t kínált cserébe az E75-ösömért: [link]
A telefont azóta eladta, vagy érvénytelenítette a hirdetést:
[link]
2011-01-17-én jegeltem a számára a telefonomat, azóta nem egy üzletet buktam miatta, + azok akik rám sem írtak, mert látták hogy jegelve.Hozzáállása a dolgokhoz a szokásos, amit már megszokhattunk az ilyen inkorrekt emberektől (és ami engem a legjobban felháborított) :
-privátra nem válaszol,
-telefon kikapcsolva.Érdeklődnék továbbá, hogy a feketék is onnantól kerülnek bevésésre, amikor látom hogy a lista frissítve orkester által?
-
4d
aktív tag
Fekete pontot kérek neki: enemy19 2010 decembere óta hiteget hogy elküldi a megállapodásunk tárgyát, egy 500Gb-os hdd-t. Az összeget 2010 december végén utaltam el, azóta hiteget hogy küldi a csomagot illetve vissza a pénzt. Egy pitiáner bűnözőről van szó, kérem a moderátorokat a tagságát felfüggeszteni. Sajnos nem én vagyok az első akit átver, a vádamat a privát üzenetekkel és az utalás bizonylatával igazolni tudom. A hirdetése: [link]
Mindenki óvakodjon tőle. Zabolai Norbert 4033 Debrecen Mohács u 18 -
jlali83
csendes tag
Sziasztok. Adnék egy feketepontot [link]-nek, mert a részemre lejegelt árut "http://hardverapro.hu/apro/3650_ddr2_512mb/hsz_1-25.html" a megbeszélt helyre nem jött el és nem reagált a további üzenetekre. Ha megbeszéltük az árat, a helyet, az időpontot akkor legalább utána válaszolna az üzenetekre és mondhatna valamit, de persze ehhez kellene a másik fél korrektsége. Sajnos egyre több ilyen arc van itt. Vele vigyázzatok, de inkább ne is üzleteljetek semmit.
-
bkorga
csendes tag
Sziasztok!
barca4ever: fekete pontot adok, mert ezt lefoglalta biztosra. Az, hogy valaki lefoglal valamit, és utána szól, hogy már nem aktuális, egy elfogadható dolog (még akkor is ha előzetesen 100%-ot mondott). Az viszont, hogy "elfelejt" szólni, hogy nem aktuális, csak második megkeresésre napokkal később képes "felböfögni" egy már nem aktuális üzenetet.
Üdv.,
gUI.: már értem egyesek miért nem raknak félre semmit (Mo. szeretlek)
-
Ace Ventura
addikt
Senki se üzleteljen boombay újonccal
Utánvéttel vett volna tőlem egy telót, de nem vette át.Privikre sosem válaszolt, kivéve 1 alkalommal, amikor megigérte, hogy bemegy a postára és átveszi.Ma visszajött a csomag, de a privikre azóta sem válaszol.Engem 1015 ft-al károsított meg, de nem ez a lényeg.Azt kellene elérni, hogy az ilyen féregnyúlványok ne boltolhassanak itt a PH-n. -
Tibor_560sec
aktív tag
Üdvözlet minden figyelmes felhasználónak !
Szeretném nektek bemutatni kedves[xcore]felhasználót . Megjegyzem nem azért értékelem mert megkárosított (és akkor most ugye nem számolom ide a benzint , az egyenleget , stb ... ) csak azért kap tőlem rossz minősítést , mert magyarul > á.t.b.a.s.z.o.t.t. ez abból állt , hogy lebeszéltünk egy találkozót miszerint megveszi tőlem a mobiltelefonomat a Stadionoknál .....
Elindultam a helyszínre a megbeszélt időpontra , vártam 10 percet hogy hívjon nem hívott ezért én felhívtam kérdeztem hogy van meg hogy mikor ér el a Stadionokhoz > azt mondja nem indul az autója ezért tömeggel jön > válaszom OKÉ gyere testvér várlak !
Hívom azt mondja már a Villamoson van > eltelt 10 perc megint hívom még mindig az 1-en van de megérkezik öt perc múlva ..... Hívom 6 perc után nem veszi fel > percenkén hívom nem veszi fel, küldök esemest is arra se válaszol
komolyan az jutott az eszembe először hogy Úristen valami baja eshetett ezért nem tud kapcsolatot teremteni velem mobilon > szép mondatokat hallottam tőle - nem gondoltam hogy ő egy olyan aki á.t.k.ú.r ..... Folyamatosan csengettem a srácot de semmi
Össz-vissz vártam rá a találkahelyen úgy 80 percet és a mai napig nem adott életjelet magáról nem hívott fel azt se mondta hogy fapapucs vagy hogy nyald meg a f.a.s.z.t. barátom (ide azért belépegetett,de nem tudott küldeni egy PM-t , hogy idefigyelj aranyapám ne haragudj rám mert semmibe nem vettelek...
Szóval rossz érzés visszagondolni [erre]
Ezért én szeretnék neki egy fekete pontot kérni , saját érdekében !De egy ember előtt csak egyszer játszhatjuk el a bizalmunkat és sose tudni hogy rövid életünk során mikor fogunk újra összefutni ezért komolyan nem érdemes falskodni egymással !
-
bigkocka
csendes tag
Fekete vagy kizárás PH-ról?
Nos nekem lenne 1 fasza kis tárgyalásom 1 illetővel The Don cimbimmel, a téma alaplap csere, amiből én jöttem ki rosszul, nos idézem nektek!!!!
én:
"beszarok, ma sem jött meg, de ez mi??? h elsöbbségivel küldted!!!!, de faszom ebbe a buzi ő postába már téllegegyébként pénteken küldtek vmit. az sem jött meg, de most már vkit. megfejelek nem igaz /nem célzás volt
/ remélem neked megérkezett!!!
"
The Don cimbim:
"szia!
igen,ideért a madárka,csak eléggé döglött...nincs lefogat a proci hütőhöz,amit elfelejtettél irni,illetve mocskos,retkes az egész lap,a chipset hütöről ne is beszéljünk,mivel kented össze,szilóval?
még szerencse az 1200napos regemmel megtanultam,hogy ujoncnak ne postázzak,amig az övé nem ér ide..nem adtam fel a lapot,és mivel ez nekem most rohadt kellemetlen,hogy egy épkézláb lapot vártam,minden terhet rád fogok háritani,és visszaküldöm.
a másik fele az a dolognak,hogy te most kiakadsz,félig jogosan,de fentiekben leirt lap nem fedte az általad istenitett valóságot,igy minden felháborodást pozitian kezelek,és 2 másik lehetöséget is felvetek:
1. hogy forumra bocsájtom a témát,képeket linkelek a lapokról,és eldöl,fer lett volna e a csere a privátban beszéltekhez képest.
2. meghirdetem a lapod,és az első ajánlatért eladom,természetesen neked is
jah és plusz 1,posta költség ellenében visszapostázom,mert ez igy elég tré...
az én lapom per pill még mindig makulátlan a tiédhez képest...
üdv: Don
06-20-924-40-33 Don "- Te, hogy bírod a piát? - Hát az első 5 litert jól bírom...a hatodiknál elkezdek kötekedni. - És te? - Viccelsz? Whiskyn nőttem fel"
Ebben az esetben én írtam h a lap a minden napos használatból lett kiszedve, meg stb, jó a chipset hűtésről nem szóltam, mert úgy éreztem az kell rá!!!
Na de akkor is ez számomra hihetettlen, és ph megbízhatóságot már csak utána néztem, de nem csak én vagyok az első aki feketét ajánlott neki!!!!!!!
Szóval szerintem gyorsan katt a Delete gobmra!!!! -
szeretnék egy nagyon nagy negatívot kérni filléres kollégának, akinek jelenleg is több hirdetése van fent. január elején vásároltam tőle egy Asrock Wolfdale alaplapot és hozzá egy darab 1 gigás 800-as Kingmax memot előreutalással (itt követtem el a hibát) 7000 HUF-ért.
Amikor megjött a cucc, annak rendje és módja szerint kibontottam és meg is döbbentem: mind a memon, mind a lapon a memóriafoglalaton égésnyom éktelenkedett. Ezt még kibontáskor jeleztem is neki és abban maradtunk, hogy kipróbálom és amelyik alkatrész nem megy, annak visszautalja az árát. Ebbe ó bele is egyezett. Természetesen egyik alkatrész sem működött, sőt később vettem észre, hogy a másik memóriafoglalat egyik tartópöcke is le van törve.
2011. január 7-én jeleztem neki, hogy mindkét alkatrész kuka és utalja vissza a pénzemet, amire múlt pénteket 2011. jan. 14-ét, majd másodjára ma délt (2011 január 17.) adtam meg, mint végső határidőt. A pénz nem érkezett meg a számlámra.
Egy kép az eredeti hirdetésből és az alaplap áldatlan állapota itt található.
-
batman777
aktív tag
válasz
Djroberto #13717 üzenetére
Szia.
Valaki már le senkiházizta, mert kapott egy fekete pontot.
Az a nagy baj, hogy ő ezt nagyban csinálja, szerverekkel foglalkozik, ezért is biztam benne.Csak azért irtam ide, hogy más ne lépjen abba a pocsolyába, amibe én véletlenül beleléptem.
Engem nem szidott, én sem szidtam őt. Ennek két oka van: egyrészt az eladó egy lány, másrészt nincs értelme, csak magát hergeli az ember. Nem éri meg.
Üdvözlettel.
-
-
janos80
senior tag
musashi77073-at megbizhatatlannak minositem!
egy ps2-psp csere lett volna. telefonban már a csere reszeleteiben is megegyeztunk.
idopont egyeztetes végett még pm-ben egyeztetnunk kellett.
kozben bejelentette,hogy a psp-t megnezi valaki más,mikozben mi már megegyeztunk
meg is "vették". viszont se egy pm,se egy email,hogy figyelj,elkelt.
innentol kezdve megbizhatatlan eladonak ismertem meg.
nem ajanlom senkinek sem a vele valo uzletelest! -
zombinyul
addikt
Sziasztok!
jeni nevezetű "kollégánkkal" nem ajánlom az üzletelést.Félre lett téve neki egy telefon,melynek eladását a bátyámmal levajazta.Én is fel utaztam Pestre,hogy az üzletet segítsem(én voltam a hirdető alany),ez sem volt ingyen,ugyebár.A bátyám is,meg én is átszerveztük a napunkat.Mire kedves barátunk közölte,hogy sorry,de az ismerőse vásárolt egy másik készüléket,így fuccs az üzletnek.
Talán ha az üzletre sor került volna,nem lenne a negatív minősítés,így viszont nem ajánlom senkinek,hogy félre tegyen a számára egy telefont(vagy esetlegesen bármi mást),mert úgy is talál egy "jobbat".Én is el tudtam volna költeni másra azt a 2000 Ft-ot,és tölthettem volna a napomat a barátnőmmel.Nem buktunk sokat,bár a bátyám lemondott más személyeket,akiknek kellett volna a telefonja,és engem is inkább "személyes" károk értek(azért Pest nem 10km ide...).Ettől szeretném a kedves fórumtársakat megkímélni.
Üdvözlettel:
András -
.:Kristian:.
addikt
válasz
.:Kristian:. #11754 üzenetére
Most nézem, hogy anno nem adtam feketét Gabex07 "barátomnak".
Most pótolnám: jó nagy feketét kérnék bevésni Gabex07-nek a telefonos csalás miatt, amit még anno leírtam.
Az ügy még mindig húzódik, bírságra adtam, de Fazekas Gábor egyszer sem jelent meg.
Jelenleg elfogatóparancs van ellene, szóval aki netán üzletel vele, előtte vegye fel a rendőrséggel is a kapcsolatot!
Szebb jövőt. -
ontheground
tag
válasz
ontheground #13712 üzenetére
Közben ma meg is hozták.
1690 postaköltséget + 800 ft visszaküldési díjat buktam, kvázi 2490 forintot.
köszi akon13.
lehet soha többet nem adok fel semmit utánvéttel.
-
gyuri123
újonc
Szeretném megjutalmazni Ghosti-t (Végh Dániel / http://hardverapro.hu/tag/ghosti.html ) egy fekete pontal. Ezt csak annak érdekében teszem, hátha valaki véletlenül is elolvassa ezt az üzenetet, és nem jár úgy mint én!
Az említett tag meghírdetett az oldalon egy iphone-t, amire azt mondta hogy hibátlanul működik. Én sajnos megvettem a készüléket és kiderült, hogy át lettem verve. Egészen addig nem volt vele baj amíg fel nem szerettem volna tölteni. Ugyanis akármilyen töltővel próbáltam tölteni akárhonnan (számítógép, konektor), sehogy se töltődik fel a készülék.
Én nem kívánom szétszedni a telefont és igazából a hardveres részéhez semennyire se értek, úgyhogy nem tudom mennyibe kerül a javítása. 100%-osan biztos vagyok benne, hogy Dániel a hiba tudatában vált meg a telefontól, de ezt mégse tüntette fel a hírdetésben és személyesen sem mondta (ugyan miért is tette volna..). Azóta írtam neki az oldalon (ezen) és többször próbáltam telefonon is elérni, de mind hiába! A dolgot nem kívánom tovább ragozni, egy a lényeg: DÁniel egy gerinstelen kis ********** -
ontheground
tag
szeretnék egy feketét kérni akon13 kollégának.
Egy alaplapot szeretett volna vásárolni tőlem két ünnep közt, le is beszéltük privátban utánvéttel, 3500+1690 postaköltséget fizetett volna. Erről a lapról van szó: [link]
Dec. 29-én ott volt a postán, január 12-ig őrizték, privátra nem válaszol a csóka.
Buktam 1690 forintot+bukni fogok még annyit, amennyiért visszahozzák.
Ezen tények fényében kérnék neki egy feketét, illetve megbízhatatlansága miatt az üzletet se ajánlom vele. Amit buktam, azt meg sajnos kénytelen vagyok lenyelni.
nyomkövetési információ:
-
Norb3rto
őstag
válasz
batman777 #13710 üzenetére
Fekete pontot kérnék Vigilante kollégának inkorrekt és megbízhatatlan!
Cseréltem vele vgat amire azt írta azért cseréli el mert nem m1 sliben a 2 vga.Miután beraktam a gépbe tesztelésnél kiderül hogy nem jó a vga.Irtam neki hogy cseréljük vissza mert ez így nem jó.Megnéztem alacsonyabb órajelen ott se volt jó.Ezek után még beszéltünk és annyiba maradt a dolog hogy másnap keres azóta nem válaszol a privikre adatlapjáról a telefonszámot is levette közben phzik mert más topicba be tud írni csak nekem nem válaszol.Nagyon nem ajánlom senkinek!
-
batman777
aktív tag
Másfél hónapja [ServerWorks] kollégától ebben a hirdetésben vásároltam DDR3 ECC ramokat.
Én a vásárlás előtt elmondtam az eladónak, hogy
- dual chanel rampárt szeretnék venni,
- küldjön képet a ramokról, hogy lássam mit veszek meg
Ehelyett ő csak belinkelt egy képet azzal az infoval, hogy ilyenek a ramok, és dualban mennek szépen. Én hittem az adott szavában.Kifizettem a pénzt, megkaptam a csomagot. Kibontva észleltem, hogy:
- eltérő ram modulokat kaptam ( 1db Samsung és 1db Micron )
- egyik modul halott volt ( intel 1156 és 1366-os alaplapban sem működik )Mikor kiderült a csalás, akkor kértem őt, hogy vegye vissza őket, mivel nem igazi rampár, nem egyformák a modulok és ráadásul az egyik halott, de ő ezt megtagadta, mivel szerinte nem kompatibilis az alaplapommal az egyik ram, ezért nem veszi vissza. Ellenben rendel USA-ból micron ramot és cseréli a rosszat.
Eredmény:
- 1 hónap alatt semmi nem jött.
- Kértem a cimét, hogy addig visszaküldöm legalább a rossz ramot, de ő nem volt hajlandó a cimét sem megadni.
- Azóta semmilyen üzenetemre nem válaszol, pedig naponta többször is be van lépve.Kérek mindenkit, vigyázzon ezzel az emberrel ! Eddig már van egy fekete pontja, ha úgy gondoljátok, én megszavaznék neki egy 2. fekete pontot a gyűjteményébe.
Tisztelettel. -
karesz86
tag
elnézést kérek de most tanultam meg ezt az oldalt hogy itt írogatni is lehet,de szeretném első sorban tisztázni magam [devil geo] erősen hazudott rólam, mivel csak meg kérdeztem tőle hogy milyen árba agya a memóriákat, ennyi volt és ha jó árba agya akkor természetesen át vesszem őket. de bolti áron adta igy nem kelletek a memóriák, és vettem 4x1gb ocz ramokat 17k - ba ennyi volt. de egy szóval nem álitotam hogy nekem igen is kellenek. az ilyen embereknek igen is jár egy orálisan nagy Fekete pont amit jó lenne ha tejesítenének.
előre is köszönöm a kedves moderátoroknak
-
karesz86
tag
[sipi1978] azért nem tudtam rendezni a cucát időben mivel nem mindenki ül egész nap a számítógép előtt! mint sipi1978 de ma már meg kapta a cucát igaz hogy egy kicsit késtem vele de elküldtem! csak ö a sértődés miatt ezt nem közölte legyenek szívesek tisztázni a helyzetemet. előre is köszönöm minden kedves moderátornak
-
xxman
senior tag
Üdv!
Van valami negatív illetve pozitív visszajelzés sustanon250 kollegáról? -
törölt tag
Nem nagyon szeretek fekete bogyót kérni bárkinek is, de néha már nagyon elegem van abból, ahogy egyesek kezelik a prohardvert. Írok privát üzenetet valakinek, mert szeretném megvenni az általa hirdetett valamit, ő bejelentkezik vagy 132-szer, de nekem nem válaszol. Írok neki még egy privit, hogy légyszi vegyél már észre, ő erre sem válaszol, továbbra is be-be lépeget. Erre kiírom alulra a már sajnos szokásossá vált üzenetemet, hogy privátra illene válaszolni, erre ír az illető egy felindult levelet, hogy nem akar megbántani, stb-stb, de ha én így állok hozzá, akkor nem eladó az általa hirdetett cucc. Én erre írok neki, hogy semmi baj, nem vitázni akarok, csak megvenni a holmiját, na erre fel megint nem válaszol...na itt lőtte ki a biztosítékot nálam egy úriember, ő hivatkozott arra, hogy a munkahelyén van, és nem tud írogatni folyton válaszokat. De akkor könyörgöm, miért nem adja meg a telefonszámát, miért hirdet akkor bármit is, ha nem képes vele foglalkozni? Ennek az úriembernek a neve Terminus_ és ezt a videokártyát akartam tőle megvenni...
Tényleg üzenem itt mindenkinek, ha nem tudtok foglalkozni a hirdetésetekkel, vagy amit el akartok adni, akkor ne hirdessétek, mert így is nagy kárt tudtok okozni vele valakinek, aki számít rá, vár rá, stb, stb... -
CsillagAron
csendes tag
válasz
Dialovo #11381 üzenetére
Üdv mindekinek!
Nah beállok én is a fekete pontot kérők táborába amit [snoopy43] -nak adnék!
A történet: Egy hete hirdetett egy 11 honapos 50colos plazma tv-t,hogy cserélné kisebbre.
Beajánlottam neki egy 42 colos plazmát cserébe meg persze kp-t. Megbeszéltünk mindent elvittem a tv-t,amire garit nem tudtam adni,mert én sem kaptam rá annak idején.Nah mindegy! Odaértünk az egész csere az én tv-m fikázásárol szolt,meg hogy ilyen meg olyan beégés van a képen stb. Az övének ott a gari papirja és ha baj van akkor jön a samsung szerviz és a helyszinen megjavitják. Megmutatta milyen szép a kép rajta ennyi. Igy-ugy végül kinyögte adjak 25e helyett 30ezret akkor eltekint a garitol. Mondom rendben ezen ne muljon! Gyia haza,tv beüzemel kép faxa. Nah jön a fekete leves! Menübe belép, programozás,menüböl kilép,és mia fene rakás piros pötty meg a menü fele vagy még öt percig figyel a képernyön aztán eltünik.Felhivtam,mondja majd visszahiv! Nah azota is csöng a telefonom gondolhatjátok,meg persze nem elérhetö!Nem baj irány a samu szerviz! Bemegyek hát ne is mondjam elküldtek a pi...ba azzal a garipapirral! Felhivtam a céget aki a számlát kiálitotta,mondják semmi gond vigyem fel a tv-t megjavitják gariba. Nah faxa cipelhetem fel valahogy Kecsoról- Pestre ha meg akarom javittatni.Plusz pár ezer pénz.
Jah és három hét a javitási idő. Nah mindegy! Bár ne cseréltem volna el!
Az enyémen nem volt gari de azt én vettem ki a dobozból és tökéletes volt legalább!
Ennyi! -
Rav3n02
senior tag
****, még csak véletlenül se akarjatok vele üzletet kötni semmilyen formában sem...
Az "üzlet" tárgya egy Ibook G4 lett volna, amit meglepően jó áron kínált, állítása szerint szinte tökéletes állapotban. Telefonon beszéltünk szombat délelőtt. A terméket budapesti átvétellel hirdette, bár ő Mosonmagyaróváron lakik. Beszélgetésünk alkalmával azt állította, hogy kalauzként dolgozik és hétfőn reggel 8-9 között a keletiben tudunk találkozni. Abban maradtunk, hogy a terméket nem adja el másnak és hétfőn 8 órára kimegyek a keletihez, rácsörgök és összefutunk. Ez volt az elmélet.
A gyakorlat úgy nézett ki, hogy ma reggel (hétfő) felkeltem fél 7kor feljöttem PH-ra és látom, hogy csak most vette le a hirdetést (04:35). Indulás előtt hívtam, hogy biztos legyen a dolog de nem vette fel. Na itt követtem el a legnagyobb hibát. Elindultam. **** a dugót a városban, csecsén fogyott a benzinem is, leparkoltam az egyébként nem ingyenes parkolóban és hívogattam bőszen ezt a****. Fél órát próbálkoztam majd hazajöttem, azóta sem hívott vissza, de még egy sms-t sem küldött, hogy nyald meg a ***** vagy valami...Valószínűleg még tegnap eladta a gépet, de annyi gerinc nem volt benne, hogy ha már telefonon fél megmondani, akkor egy tetves PM-t írjon, hogy te **** ne indulj el a találkozóra......
A fentiek tudatában próbáljatok meg tőle bármit is vásárolni, vagy eladni neki...
A hirdetéseit visszanézve, folyamatosan gyanús Apple cuccokat ad-vesz...
*** - Moderálva. - Grafiqs
[ Módosította: Grafiqs ]
-
Benderke
csendes tag
Üdv!
evko kollégának kérnék egy feketepontot...
ezt akartam megvenni tőle.Megbeszéltük, hogy hétfőn délután elmegyek érte, majd ezt írta:
Szia!
Én 5-revagyok otthon.
Viszont van egy kis(nagy) gond...
Tegnap filmeztem, megfagyott, kiírt valami vga hibát, nem válaszol a VGA kártya és azóta no on...
Ezt a vga kártyás szarakodás megy 1 hete... Demostmár be sem kapcsol..
Így most vagy a vga vagy az alaplap meghalt...
Estére megmondom, mi van.. OK?
Mert kipróbálom a vga-t másik lapban.. És ha megy, akkor az alaplap halott..
Bár eddig soha semmi baja nem volt.. A VGA kezdett el baszakodni 1-2X, kiírt valami hibát, elment a kép, majd vissza... DE most már nincs kép..
Szóval, este jelentkezem.evko
Vajon miért akarta eladni a cuccot... Csak nem azért, mert 1 hete haldoklott?
Vagy csak valaki jobb ajánlatot tett és neki adta el, mint ahogy ez hirdetés hsz-eiből kitűnik.
Akkor esetleg szólni kellett volna nekem.megbízhatatlan
B.
-
dimanche
csendes tag
Fekete pontot adnék a következő usernek: Matisz77
Leírás:
A megbeszéltek szerint a pénzt rendben átutaltam. Az átutalási igazolást nem fogadta el, hanem megvárta míg az Otp számlájára megérkezik a pénz (köztudottan leglassabb Bank).
Kértem a sürgősségi postázást (az ajánlottat meg alapnak gondoltam). Ezt az elkért postaköltség 54Ft. híján fedezte is.
Ehhez képest a videokártyát normál posta levélként adta fel, aminek sikerült is 10 nap után megérkeznie. Már ez rossz pontot érdemelne, mert értékes dolgot nem adunk így fel..A kártyának nagyon megörültem, mikor megérkezett, majd a gépbe behelyezve jött a hideg zuhany: az oprendszer felállta után kb. 30 másodperccel zöld pixelek jelentek meg a háttérben, 3d játékot indítva teleszemetelte a képet.
Felvettem a kapcsolatot az eladóval aki szerint a kártya hibátlan, én vagyok a béna, rossz a driver, stb. Különben is ha elsz@rtam valamit akkor tegyek fel új bios-t.. Ez nagyon gyanús lett, mert az ember nem pakolgat bios-t egy videokártyára, ill a hozzá adott telepítő lemezzel is gond nélkül kell futnia.
Ezek után kipróbáltam másik driverrel, másik gépben, másik op. rendszerrel. Az ati tool-al lejjebb vettem a frekvenciákat, feltettem biost (ami sztem ugyanaz volt, mint a rajta lévő), de a hiba nem tűnt el, nem is lett kisebb. Gondoltam melegedési hibára is, így a hűtést újrapasztáztam, de semmi.
Ismét felvettem a kapcsolatot az eladóval, aki szintén tagadta a kártya hibáját és ismét engem bénázott le, engem jelölt meg mint a kártya elrontója.Több mint 25 éve foglalkozom számítástechnikával, egy videokártyát már csak be tudok tenni egy gépbe.
A kártya hibás és az eladó így adta el. Mindenkinek felhívom a figyelmét, hogy a taggal ezek tudatában üzleteljen.
Azóta kölcsön kaptam egy másik videokártyát, ami hibátlanul futotott, majd vettem egy másikat innen a hardverapróról, ami szintén kifogástalanul fut..
-
hastalavista
csendes tag
Kérnék egy negatívot ill. fekete pontot xmxnorbi-nak, mert előre megbeszélt időpontban és helyen nem jelent meg, nem adott hírt sem magáról és a privátokra sem felel. Ha valaki szakít időt, fáradtságot és benzint nem kímélve találkozna és kifizetné az vásárolt árút, illene legalább a megadott mobilt felvenni, ha valami közbejön és nem tud eljönni.
-
best_unideb
csendes tag
fekete pont-ot ítélnék gYaLo nevű kollégának, véleményem szerint jogosan.
vettem tőle egy hibásnak hirdetett ipod touch-ot ütött kopott állapotban betört érointővel, háttérvilágítás nélkül.
azt mondta le lett ejtve és nem világít...
megvettem 11500ért, szervíz, szétszed, látom szét van rohadva az alaplapon az lcd csati, be van ázva a gép, szét volt korrodálva... nem csak a csati egy két dolog még...
írtam neki, hogy nem említette, hogy meg is lett fürdetve, vagy hogy vízbe esett...
mentegetőzött, hogy ő nem tudta, haverjától vette 10000ért, van szervizes ismerőse, de nem akart rákölteni.
úgy voltam vele, én nem b.aszok ki vele, hogy visszakérem a pénzem, mert akkor magammal is kicsesztem volna, nem volt kedvem összerakni, postát fizetni, vitatkozni, mikor gondoltam ugyis mindegy, nem megyek semmire.
mondtam nkei anynira lehetne akkor már korrekt, hogy annyit visszafizet, hogy ő ne bukjon semmit.
persze lesz.rja nagy ívből, azt mondja nicsn egy árva forintja sem. nézegetem miket árul, hát igen, én is így gondolom.....
mondta telefonba még anno, hogy értékeljem, nem tudtam hol ekll, mondtam neki, hogy telepostolhatném a hirdetéseit, hogy milyen rendes de nem teszem, csak nem tudom hol ekll értékelni.
erre nagy képűen ennyit kaptam, hogy:
"Keresd meg, újonckám
Nyugodtan tele postolhatod, előbb kapod a bannt, mint, hogy visszaírjak "
írtam, hogynem postolok, mindegy...
nagyképű, mert ő senior tag, és megkárosított, szerintem nem korrekt, én eladó vagyok más licites oldalakon már több száz eladásom van 100%os pozitív véleménye van a vásárlóknak rólam.
mindegy ez nem is lényeg.
nem volt korrekt, nem ide való és nagyon szeretném, ha már pénzemnél ugyan nem is leszek, kapna valami szankciót, vagy nyoma maradna a dolognak.
köszönöm hogy elolvastad.
ui: remélem jó helyre írtam, szabályokkal nem vok nagyon tisztában, remélem ez nem gond, egy másik topikból lettem ide igazítva.üdv, best
-
leewi
aktív tag
putyika10-nak kérnék egy Fekete pontot az alábbiért:
November 12. körül vettem tőle egy Fujitsu 1705-ös laptopot alkatrésznek (a hirdetést már nem találom). Megerősítette, hogy semmi gond az alaplappal és bármi is lenne akkor "garanciát" vállal. Másnap volt időm szétszedni és akkor láttam, hogy az egyik usb csatlakozót kitörték a helyéről, írtam neki és elnézést kérve azt mondta nem tudta. Elvittem megcsináltatni és miután végre sikerült összerakni kiderült, hogy a touchpad gombjai sem működnek. Újabb javítás és így már 10e Ft körül volt a javítás költsége. Megegyeztünk, hogy kifizeti a javítás felét, csak várjak amíg megkapja a fizetését (Dec. 10.-ig). Utána még hajlandó volt írni párszor, hogy várjak de azóta nem hajlandó válaszolni. Elég gyakran bejelentkezik így gondolom ideje lenne.
Privát üzenetek rendelkezésre állnak ha esetleg bizonyítanom kell az elmondottakat.
-
x.Koki.x
csendes tag
Üdv Mindenkinek! erröl lenne szó
Bár már régebben történt ügye ez az üzlet de a mai nap belinkelték nekem ezt hogy emiatt nem vesznek tőlem telefont és csak annyit szeretnék hozzá fűzni, hogy ehhez az üzlethez nekem igazából semmi közöm nem volt csak annyi hogy én feltettem egy ismerősömnek a telefonját amire jelentkeztek, elmondtam rolla amit én tudok de ezután megadtam az ismerősöm telefonszámát a kedves vevőnek és innentől kezdve én kiléptem ebből az üzlet lébonyolításából nem voltam ott amikor kilett fizetve se telefonon nem beszéltem senkivel stb stb stb és azok akik tőlem vettek telefont vagy cseréltek velem azok nagyon jól tudják hogy mien korrekt eladó vagyok úgyhogy sajnálom ha valaki emiatt esetleg nem vesz tőlem meg valamit simán csinálhatnék egy új felhasználó nevet és ellene felejtve de ehelyett inkább ezt ide leírtam hogy ne ilyen alapján ítéljenek el köszönöm hogy elolvastátok minden jótx.Koki.x
-
mmacsekk
csendes tag
Kendi81:fekete pont! Hírdet, megkerestem. Először válaszolt, viszont amint meghallotta a posta szót, nem válaszolt többet. Pedig a hírdetésében nem szerepelt hogy csak személyes átvétel. És amúgyis akkor írja meg hogy nem, azt kész. De idegesítő hogy egyáltalán nem válaszol!
De minek hírdet az ilyen??? -
Hequila
őstag
Reméltem, hogy soha nem kell ide írnom, de most mégis.
Fekete pont Roland81 -nek ezért a hirdetéséért.2010.12.17 - megkapta a termék ellenértékét
2010.12.27 - megérkezett hozzám a winchester. Azonban az kerreg krákog, tele van bad sectorral.
2010.12.27 - jeleztem kifogásom az eladó felé... nem érkezett válasz
2011.01.02 - ismét jeleztem kifogásomat az eladó felé... válasz nem érkezett.Első reklamációm óta legalább 2x lépett fel a PH!-ra.
-
Atos23
senior tag
Hali,
Az alábbi Úriember nem károsított meg anyagilag, ellenben sokat szívtam miatta.
Jó srácnak tűnt, azt ígérte, hogy elküldi nekem az eszközét, majd ha minden okés fizetek. Előre nem akartam utalni szerencsére újoncsága miatt.
Sajnos hibába vártam az alkatrésznek való gépét, hogy az enyémet megjavítsam belőle, nem jött meg. Igazából sok ilyen eset van, nem lennék meglepődve, de megírta hogy feladta postán, várjak türelemmel, és emiatt elmulasztottam olyan vásárlási lehetőségeket, ami által most lenne alkatrészem, ergo jó gépem. De se alkatrészem, se gépem nincs, hála az általa adott mélytorkosnak. -
RgS
tag
christiaan86 fórumtárssal kapcsolatosan, kétszer is meggondolám mielőtt valamiféle üzletet kötnék vele. Szokásos pár napos account, meglepően olcsón árul(t) HTC HD2 mobilokat. Elmondása szerint gyárilag függetlenek és angliából "szerzi" őket; nem mellesleg olyan ár alatt amennyiért az USA-ból ebay-en rendelhető. Rákérdeztem hogyan tudja bizonyítani a telefonok eredetét (számla, esetleg garancialevél), erre egy kisebb porhintés után törölte a topikat, majd megnyitotta újra. Ezt ma reggel ismét eljátszottuk...
Mivel előreutalásos dologról van szó így plánenem tűnik túlságosan bizalomgerjesztőnek az illető! Eddigi hirdetései:
HTC HD2 1.kör -
peti368
csendes tag
Igen téged csak egy procival huzott volna le engem meg 40 ezerrel.
Meg azokkal a cuccokal amik jók lettek mindet elopta.
Nagyon vigyázatok vele.
A szemetet meg viszakülte javitottként. -
kerxy
őstag
válasz
csuhaaa #13685 üzenetére
Ultimate teljes mértékben inkorrekt, hitegető, csomó ideig nem válaszolt.
Zavaros volt, hogy kért a termékről képet, küldtem neki emailben, majd visszaírt, hogy jó, mennyiért vihetné el. Erre nem sokkal később jön egy másik email címről egy levél, de az ő nevében. Azt mondja nem ő írta, elég simlisnek tűnik... Azóta egyszer válaszolt, kb semmit mondóan. Én biztos elkerülném, és bőven megérdemel egy feketepontot. Egyébként ezzel az üzlettel kapcsolatban. -
csuhaaa
csendes tag
válasz
Zotya0218 #13672 üzenetére
"Tudod mit? Megbocsájtok neked, de mégegyszer nem dőlök be + 2 buszjegyért."
Még szerencse, hogy a "kolléga" olyan nagyon szavatartó ember.
A privát üzenetet még távolról se ismeri, ellenben mocskolódni azt tud.
1 hónap alatt kb. 30 üzletet bonyolítottam le a vevők legnagyobb megelégedésére.
Most írjak mindenkinek körlevelet, hogy kapjak pirosat?
Mindezt egy 2000Ft-os proci miatt, ráadásul úgy, hogy felajánlottam a 2 BKV jegy megtérítését.Ha esetleg az Admin kollégákat érdekli a múlthavi adás-vételem szives örömest kilistázom őket.
Zotya0218 úrnak pedig én is kérnék egy feketét a modortalanság és kompromisszum készség teljes hiánya miatt.
Üdv és BUÉK
csuhaaa -
djculture
félisten
Erre szerintem rákéne nézni,ha minden oké vele és nem egy újabb alteregó nick akkor elnézést az illetőtöl. [link]
-
rg1011
csendes tag
válasz
marcell1993 #12216 üzenetére
...
-
orkester
őstag
-
Attila8006
aktív tag
Hát sajnos csak negatív tapasztalatom van xigris fórum társról.
Lebeszéltünk egy üzletet"alaplap+proci+memo+hűtés csere"majd mikor közeledett az idő a postára adásra,elkezdett variálni,hogy kér teszt képeket.
Tuningoltatja velem hogy lássa valóban lehet-e.
Természetesen mivel csere bolt lett volna és a postázás is levolt fixálva,darabokra szedtem a gépet és becsomagoltam!
Majd mikor minden kérésének eleget tettem,közölte boccs mégse kell,mert az övé számára jobb...
Ráadásul a csere dologgal ő állt elő,tehát tudta mit kínálok!
Károm nem keletkezett csak legalább kipucoltam a gépet,de amit tett az teljes mértékben elfogadhatatlan!
Érdemes elővigyázatosan üzletelni vele,és semmit sem Jegelni neki,mert az utolsó pillanatban úgyis meggondolja magát!
-
dahyder
csendes tag
válasz
N.Trógerson #13643 üzenetére
A TRÓGER alias Balogh Krisztián, 8900 Zalaegerszeg, Hegyalja u. 3/B fsz 3.
-
madaraszf
aktív tag
Sziasztok. [link] kollégáról lenne szó. A sráccal 12. 25.-én megbeszéltem, hogy az általa hirdetett [link] hűtőt megvásárolnám tőle. Mivel neki szüksége volt egy másik low profilos hűtőre ezért én (hál istennek) egy barátomnak leküldtem egyet (ajánlva elsőbbségivel 800 Ft.), hogy vele intézik a csere ráfizetést, ami a részemről +2000 Ft lett volna. A hűtő 28.-án lent volt Pécsett. Felhívtam a kollégát, mire közölte, hogy van egy kis gondja, de 1-2 napon belül rendezni tudjuk az üzletet. Elküldtem neki a barátom adatait, és közöltem vele, hogy ő fogja odaadni neki a hűtőt és a kp.-t. 4 azaz NÉGY napja nem érem el, a telefont több alkalommal kinyomta vagy fel sem veszi és az üzeneteimre sem reagál. Gondoltam biztos baj lehet és nem ér rá felvenni a telefont és üzenetet írni. A telefont tényleg nem tudja felvenni, privát üzenetre sem reagál, de ennek ellenére a mai napon 17:00 órakor és 20:17 órakor be tudott jelentkezni az oldalra.
Ha lehet ilyet kérni, egy moderátort vagy valakit szóljon neki, nem azért a 800 Ft.-ért, mert le....om, hanem azért, hogy ne szórakozzon az emberrel, mert nem mindenki veszi jó néven ha hülyére veszik.
Köszönettel
madaraszf
-
Hukimoo
csendes tag
válasz
Cyberslider #13675 üzenetére
Hatalmas fekete pont Davzone-nak
mert:
[link]
projektort hamis lámpa óraszámmal adta el, és erre akkor sikerült rájönnöm, amikor kevesebb mint 100 órányi használat után kiégett egyszercsak az égő.
Adásvételkor közölte hogy a számláló rezetelve volt csere után, és maximum 70 órával van benne több, ehhez képest pár órányi használat urán kiégett benne az izzó.A projektort megfelelően volt használva, szünetmentesen tartva, tiszta helyen, ergo a lámpába nem a valós idő volt. Sajnálom, mert korrektnak tünt az eladó.
vigyázni vele, üdv!
-
Cyberslider
őstag
pottyka: fekete pont, mert:
A lent linkelt hirdetésben árult 2db processzort, 3db alaplapot, egy tápot, két RAM-ot, két videókártyát, valamint három HDD-t.
Elmentem érte, a cuccok lehányva, kipróbálni semmit nem lehet. "Mindegyik működik". Hát jó...Valóság a következő:
1db processzor halott, a három alaplapból kettő rossz, nem kapcsol be, a harmadik bekapcsol, de instabil, szóval midhárom lap rossz. Egyik videókártya memóriahibás, - rossz (szemetel), a három HDD-ból egyik motorja nem működik, másik "egy nagy db bad sector az egész", harmadik láss csodát működik. A RAM-ok valamiért szintén jók. Táp szintén, bár bontott.
Végeredmény: 1hdd, 1 proci, 1 videókártya 1 táp - OK.
Többet persze sosem veszek próba nélkül. Nagyon messze kerüljétek el az illetőt, mert jól nem fogtok kijönni. A lényeg a következő: adok egy csomó rossz dolgot, mert az, ami jó, a felét éri, és így legalább elviszed.
30-as telszám, XVI. ker. Vidámvásár utca...
-
törölt tag
fixedgear-nak kérek egy feketét inkorrekt üzletelés miatt. Ezen a [link]-en árult egy készüléket. 2010-12-28 03:11:45, majd szinte ugyan ekkor kültem neki privátot is. 2010-12-28 11:06:20 válaszolt, 13:28:52-kor szintén privátban adott egy telefonszámot. (Eddig azért volt jelentősége az időpontoknak, mert a hirdetésben szereplő dátumon belül voltunk.) A hölgy akivel beszéltem telefonon, elmondása szerint barátnője hirdette a készüléket, most ő nem ér rá mert családnál vendégeskedik. Másnap külföldre mentem ezért a mai napra tettük át az üzlet. Még annyit, h. tegnap még küldtem egy sms-t (mivel nem vette fel a telefont) h. ha rugalmas akár este megvenném a készüléket. Válasz nem jött. Szintén még tegnap este ujjabb privát, utalva a mai találkozóra. Délután ismét hívom nem cseng ki. A másik számommal megcsörgetem kicseng de nem veszi fel. (letiltotta az előző számomat) A délutáni privát válasz:
"fixedgear privát üzenete Mindenhova számára
Új Válasz Törlés 2010-12-30 13:30:54fixedgear
(kvázi-tag)
eladtam expressz.hu-n 35ért
üdv"Én azt gondolom, h. ha valakivel megbeszélek valamit az úgy korrekt ha tartom magam hozzá. Ez a fajta viselkedés és cselekvés az üzletben elfogadhatatlan. Tartózkodjatok tőle!
-
Zotya0218
tag
Kérnék egy óriási feketét Csuhaaa - nak ezért:
http://hardverapro.hu/apro/2600_barton_proci_elado_2/friss.html#msg112010.12.30.
7:45- 8:30- ig vártam a srácra, az Aréna Plázában nem jött el, 8: 00- ra volt megbeszélve a Tesco elé. Most biztos áll neki a rúdja, valószinűleg ebben élvezkedik.
Nem baj ez legyen a legnagyobb öröme az életben.(#8) csuhaaa válasza Zotya0218 (#7) üzenetére
Új Válasz Privát 2010-12-30 12:32:04
csuhaaa
(újonc)
Nem lehetett volna letolni privátba?
A történet rém egyszerű és banális: Simán elaludtam.
Mentségemre legyen mondva, hajnal 4-ig Open S-t (KDE4 fujj) szerkesztettem.
Ha már így kikiáltottad a világfájdalmad, megkövetlek. Ezúton is elnézésed kérem.
Ui.: Az obszcenitást mellőzzük ha egy mód van rá.
Rosszul viselem.(#9) Zotya0218 válasza csuhaaa (#8) üzenetére
Új Válasz Privát 2010-12-30 13:27:37
Zotya0218
(újonc)
"Ui.: Az obszcenitást mellőzzük ha egy mód van rá.
Rosszul viselem."
Örülj neki, hogy csak ennyit kapsz. Nem hogy a volánnál aludnál el. Kifizeted a 2*365ft- os buszjegyet, amit ellyukasztottam? De azért neked nincs telefonod, ugye Frédi, tudod ilyenkór jó lenne.
[ Szerkesztve ](#10) csuhaaa válasza Zotya0218 (#9) üzenetére
Új Válasz Privát 2010-12-30 13:53:03
csuhaaa
(újonc)
No mégegyszer.
Miért mit is kapnék?
Nem lehetne privátban banyek?
Másik: azért nincs telefonom, mert elkutyultam a kártyám és semmi időm kártya miatt rohangászni.
A buszjegyedet pedig kifizetem, ha már voltál olyan jónevelt és kilyukasztottad.
Téma részemről lezárva.
Holnap már nem dolgozom, átvehető bármikor.(#11) Zotya0218 válasza csuhaaa (#10) üzenetére
Új Válasz Privát 2010-12-30 14:00:10
Zotya0218
(újonc)
"Másik: azért nincs telefonom, mert elkutyultam a kártyám és semmi időm kártya miatt rohangászni."
Tegnap még azt montad, hogy a 3. Iphone- t ejtetted le.Még jópofiztál is, hogy ez egyéni rekórd.
Mit kapnál? Óriási fekete pontot, vagy moderátór értesítőt. (Bár jó magam az erőszak híve vagyok. )
Tudod mit? Megbocsájtok neked, de mégegyszer nem dőlök be + 2 buszjegyért.Bocs hogy 2 szer van, csak most jöttem ki az oviból, s tanúltam meg linkelni. Remélem így jó lessz.
-
Zotya0218
tag
Kérnék egy óriási feketét Csuhaaa - nak (http://hardverapro.hu/tag/csuhaaa.html) ezért:
http://hardverapro.hu/apro/2600_barton_proci_elado_2/friss.html#msg112010.12.30.
7:45- 8:30- ig vártam a srácra, az Aréna Plázában nem jött el, 8: 00- ra volt megbeszélve a Tesco elé. Most biztos áll neki a rúdja, valószinűleg ebben élvezkedik.
Nem baj ez legyen a legnagyobb öröme az életben.
(#8) csuhaaa válasza Zotya0218 (#7) üzenetére
Új Válasz Privát 2010-12-30 12:32:04csuhaaa
(újonc)
Nem lehetett volna letolni privátba?
A történet rém egyszerű és banális: Simán elaludtam.
Mentségemre legyen mondva, hajnal 4-ig Open S-t (KDE4 fujj) szerkesztettem.
Ha már így kikiáltottad a világfájdalmad, megkövetlek. Ezúton is elnézésed kérem.
Ui.: Az obszcenitást mellőzzük ha egy mód van rá.
Rosszul viselem.
(#9) Zotya0218 válasza csuhaaa (#8) üzenetére
Új Válasz Privát 2010-12-30 13:27:37Zotya0218
(újonc)
"Ui.: Az obszcenitást mellőzzük ha egy mód van rá.
Rosszul viselem."
Örülj neki, hogy csak ennyit kapsz. Nem hogy a volánnál aludnál el. Kifizeted a 2*365ft- os buszjegyet, amit ellyukasztottam? De azért neked nincs telefonod, ugye Frédi, tudod ilyenkór jó lenne.
[ Szerkesztve ]
(#10) csuhaaa válasza Zotya0218 (#9) üzenetére
Új Válasz Privát 2010-12-30 13:53:03csuhaaa
(újonc)
No mégegyszer.
Miért mit is kapnék?
Nem lehetne privátban banyek?
Másik: azért nincs telefonom, mert elkutyultam a kártyám és semmi időm kártya miatt rohangászni.
A buszjegyedet pedig kifizetem, ha már voltál olyan jónevelt és kilyukasztottad.
Téma részemről lezárva.
Holnap már nem dolgozom, átvehető bármikor.
(#11) Zotya0218 válasza csuhaaa (#10) üzenetére
Új Válasz Privát 2010-12-30 14:00:10Zotya0218
(újonc)
"Másik: azért nincs telefonom, mert elkutyultam a kártyám és semmi időm kártya miatt rohangászni."
Tegnap még azt montad, hogy a 3. Iphone- t ejtetted le.Még jópofiztál is, hogy ez egyéni rekórd.
Mit kapnál? Óriási fekete pontot, vagy moderátór értesítőt. (Bár jó magam az erőszak híve vagyok. )
Tudod mit? Megbocsájtok neked, de mégegyszer nem dőlök be + 2 buszjegyért. -
Gabbo
aktív tag
Üdv mindenkinek!!
Nem szeretnék senkinek fekete pontot, nem károsított meg senki.
Egyik fórumtárs szavait nem szeretném válaszolatlanul hagyni:Javaslom mindenkinek hogy újoncoktól személyes találkánál személyit kell kérni!
Miért kell általánosítani? Nem egy tag csinált már segget a szájából előttem, bombáztak a link ajánlataikkal, jött a szokásos ha törik ha szakad akkor is megveszem/elcserélem szavakkal fűszerezett levél száz számra.
Elég régóta regisztráltam már, volt egy két üzletem, ÚJONC LÉTEMRE SOHA NEM CSAPTAM BE SENKIT!
Az értékelések sem érnek semmit, nekem csak egy pozitív van, pedig páran megígérték a pirosat.Szerintem sokkal több újonc megbízhatóbb mint egy-két hugyos-szájú tag.
Köszönöm, hogy meghallgattatok.
-
Taru
tag
Fekete pontot kérnék xmxnorbi -nak mert egy nem megbízható, link ember.
19.-én szólt, hogy kéne neki 2db hűtőborda, aznap átvette volna, de nekem nem volt jó, így megbeszéltük, hogy másnap 14:30kor a Blahán átveheti, mobil számomat elkérte, de az övét nem adta meg (később néztem az adatlapját de nincs kint a száma, ez mondjuk akkor még nem zavart mert volt már ilyen).
Én 14:27-től ott álltam, és vártam, 15:00-kor elsétáltam a villamoshoz és még onnan is néztem hátha megjelenik de semmi, nem is hívott, nem is írt smst. Mikor hazaértem 15:59-kor írtam neki, hogy azért szólhatott volna ha nem jönn, azóta se írt, még 1 bocsánatot se, azt meg pláne nem, hogy már nem kell neki (lásd aláírásomat, nem oknélkül van ott, pont az ilyenek miatt). Türelmesen kivártam az 1 hetet, és mivel ez idő alatt többször is belépet úgy döntöttem, nem megbízható, link és megérdemelte a feketét. Bár direktbe csak a jegy árát buktam (640Ft) ennek ellenére szerintem megérdemli és remélem meg is kapja a feketét ha másért nem akkor a jegyek miatt mivel ha akkor, miatta nem megyek a Blahára akkor nem mentem volna olyan messzire, hogy jegyre legyen szükségem.
-
mamed
csendes tag
Kérek egy nagy fekete pontot – de a fórumból való kitiltás is kijárna - Szemes0822- nek, aki Tokics András (6723 Szeged, Lomnici. u. 28.) néven gyűjti a pénzt az OTP Bank 11773353-00142737 számú bankszámlájára. Ellene a feljelentést már egy hónapja megtettem a Szegedi Rendőrkapitányságon!
Olyan ASRock alaplapot küldött amelyen „csak” 5 púpos kondenzátor volt, amelyet azonnal visszacsomagoltam és visszaküldtem neki. Nyolcezer forinttal vert át, mert a pénzt azóta sem utalta vissza.
Értesültem róla, hogy most Balgab0822 néven van itt a fórumban és mást is becsapott már.
Most Bálint Gábornak (Bálint Gábor 6724 Szeged, Nyitra u. 8. 4./10 ) illetve Nagy Zsoltnak adja ki magát.Kérek mindenkit, akit átvert ajánlott-tértivevényes levélben tegyék meg ellene a feljelentést a Szegedi Városi Rendőrkapitányság Panasziroda 6700 Szeged, Párizsi krt. 16-22. címen.
Senki ne utaljon neki előre és nagyon vigyázzatok vele, csak személyesen és alaposan nézzétek meg, hogy mit vásároltok tőle. A 7 pozitív értékelése pedig senkit ne tévesszen meg…
-
Burhnam
csendes tag
Sziasztok!
Nem csalót, csak egy emberkét szeretnék bejelenteni, aki úgy érzem nem éppen korrekt az üzletelés során. A nick, ami mögött meglelhető: sanadreas.
Indok:
Erre a kártyára jelentkeztem pár perccel a hirdetés feladása után, hogy akár aznap vinném. Mivel ünnep volt, ezért azt mondta legkorábban 27-én, azaz ma tudja átadni. A furcsaság már tegnap kezdődött, először javította a topik címét, hogy jegelve, mikor rákérdeztem, akkor azt mondta nem azt akarta, majd hirtelen megemelte az árat 2000 Ft-al.
Ekkor szintén megkerestem, majd korrekten azt mondta nekem, hogy tartja az árat, és azt is mondta, hogy ma 10 és 20 között átvehetem. Ma reggel írtam neki, hogy küldje el a számát, felhívom, és megbeszéljük a részleteket. Azóta bejelentkezett, nem válaszolt, a topikot is törölte.Nem vagyok haragtartó, megértek mindent, de annyi korrektséget elvárok, hogy legalább böfögjön rám, hogy bazdmeg (én kérek elnézést) elkelt, nem akarom neked eladni, vagy valami hasonló.
Üdvözlettel:
Burhnam
-
mclaren-d
aktív tag
Egy régi történet de le irom mer szerintem feketét érdemel, Volt egy Hkc 550w-os tápom volt rá 2 vevő egyik megbizhatatlan volt, gondoltam na majd a másik Andrisboy megbeszéltük előre utalással fog történni, le irtam az adatokat vártam,csak vártam ..semmi,irok neki hogy mivan? Nekem sürgös lenne kell a pénz,ő erre ezt irta Most azthiszed h én nem utaltam?
Poénból irogatok neked, napok-hetek óta.....
nekemis ugyanannyi szükségem van a tápra mint neked a pénzre.... de ha nem hiszed el, este linkelem a képet (most melóban vagyok)
Ezaz ember 1 gerinctelen feketét érdemel ! -
.bruszli.
senior tag
jayboss érdemelt ki egy FEKETE pontot. A hirdetésére jelentkeztem csereajánlattal,privátban lebeszéltük hogy 12.16-án feladjuk egymásnak a csomagot. Részemről ez meg is történt,viszont én azóta sem kaptam semmit...rákérdeztem a dologra privátban,azóta nem válaszol,pedig többször is bejelentkezett.
Nem egy nagy összeg,max 2000 ft postával,de ha neki ennyit ér a becsülete,hát lelke rajta.
Kérném az ilyenkor szokásos szankciókat ( mondjuk 23.-a óta nem jelentkezett be,de csak benéz még ) -
Milka 78
nagyúr
Üres!
-
juhig12
tag
válasz
XZoliX #13470 üzenetére
már ne is haragudj, de amikor megkérdeztem, hogy van -e benne víz, azt mondtad hogy nincs.
HA nem lett volna benne, akkor meg is lehetett volna csinálni, ha meg mondtad volna hogy vizes, akkor nem vettem volna meg...
szóval remélem jóváírják a feketédet te gerinctelen *** -
Nesztovidis
tag
pistike_23 negatív tapasztalat , link ember , a megbeszélt üzletet elinkesekdi ,nem veszi fel a telefont , nem ír vissza
nem ajánlom senkinek
-
AAAKEEE
tag
Üdvözletem mindenkinek!
Neki adnék egy nagy fekete pontot :
Ugyanis megbeszéltük tegnap, hogy találkozunk, egy sima telefoncserére. Háromnegyed órát álltam a hidegben. Sehol senki. semmi telefon.
Ma megbeszéltük, Borároson találkozunk. Megint vártam háromnegyed órát. Nemjött senki. Hívtam nem vette fel.....
Nemértem minek ígér meg valamit, ha nem teszi meg. -
opel8v
tag
válasz
datten #13622 üzenetére
TE ha akkora arcod van akor mért nem hirdetésbe irsz be? Átbasztál ennyi. Elég lett volna ha mondod kitől van és nem is ajánlottam volna mást, csak hogy ne boltolj vele.. És nehogymár neked legyen ezek után problémád a 2 karit jol eladtad, nekem meg itt a szemét szar.augy meg [link] én nem titkolom amit mások itt igen
-
opel8v
tag
válasz
Whaazzup #13655 üzenetére
Hát lehet azt melegiteni, csak ésszel, nem obis hőléggel, és megfelelő folyasztószerrel. Én 1,5 éve használok egy ilyen 8800gts-t és még mindig megy. És igen vannak itt koklerok akik még a hűtöt se veszik le ilyenkor. Nem akarok nevet mondani, de egy javitó azt se tudta nyáron mi az a flux. 3 nevet mondhatnék de nem fogok, mert nem akarok balhét. Be fogok ruházni egy komolyabb infrás gépre jövőre, és amikor 10-10 rework jo lesz talán hirdetek. Addig inkább a zárlatos karikkal foglalkozok, mert azt szépen tudom javitani. Te meg dateen kollega aki javitást is hirdetett, jobb lenne ha meghuznád magad, mivel az általam javitott vga-t is hibátlannak hirdetted, pedig az egyik dvi szar volt rajta. Nehogymár én érezzem meagam szarul mikor engem basztál át. Ja és irtad hogy hegénél is voltak a karik. Ő pedig megitra nekem hogy belejölt mindent amit gázosnak látott, és amikor ideért a csomag nyoma sem volt ennek. Szerinted akkor még tényleg korrekt voltál?
-
Whaazzup
senior tag
válasz
datten #13622 üzenetére
Szerintem a hibás te vagy ne csinál olyat amit szakmailag nem te csinálsz így nem teszed ki magad ilyeneknek.Most leírom milyen is a VGA javítás kamu és igazi oldala.
Szia.Én egy igazi szaki vagyok de neked el kell mondanom hogy naiv vagy mivel ismerem azt a javítási formát amivel a PH-án javítanak.Általában simán átmelegítik a GPU-kat vagy jó vagy nem hőléggel a rosszabbak simán beteszik a sütőbe ennyi az egész.Nekem volt reballing GPU- javító szettem de eladtam még így is sok kártya csak ideig óráig jó.Ezért mondom ne javítas másokkal ha te nem vagy szaki,mert csak a gond van vele.Ahhoz hogy egy GPU újra működjön teljesen le kell szedni letisztítani és a nyákot lapot is és teljesen újra kell golyózni az egészet és figyelő rendszerrel monitoron a folyamatot követni nehogy elmelegedjen a GPU egy ilyen gép több százezer forintba kerül ez nem hiszem hogy van nekik de szerintem még a GPU-sem veszik le két illetőből az egyik biztosan nem mert tudom,és még vagy 3-mat ismerek aki szintén kokler.ÜDV.
-
opel8v
tag
válasz
datten #13622 üzenetére
Öreg kérdeztem hogy nem volt sütőzve( ebben azt is értettem hogy esetleg nincs e gányolva) azt irtad hogy nem, ehhez képest az összes cimke barnult. témát lezártam, nem voltál korrekt, mert nem mondtad hogy gányolt a cucc, igaz nem is kérdeztem, mert még itt soha senki nem b@szott át.
-
Santosh
tag
Mivel most tudtam meg, hogy van ez a topik, ezért két embernek is szeretnék fekete pontot adni, sajnos átvágták két hét alatt kétszer is.
Tehát az első:
Kérnék egy negatívat ( fekete pontot) tolgyfa85 - nek ezért . Azt mondta, hogy tökéletesen működik a gép. Ehhez képest egy számítógép sem hajlandó kommunikálni a fényképezőgéppel usb kábellel, valamint elmondása szerint tudom tölteni a fényképezőt az usb kábellel, ennek ellenére ez nem sikerült. Természetesen ezt a két dolgot helyben nem próbáltam ki, bíztam az illetőben. Utólag látom, hogy sajnos hazudott nekem. Összesen 6ezer forintot kell pluszba költenem a gépre, hogy az minden funkciójában használható legyen.
Másik:
Óriási fekete pontot kérek, ugyanis a következő történt: Mayster16-tól rendeltem egy HP gépet, megjött postán, a notebook viszont nem működik megfelelően. Csíkozódik, ugrál a képernyője. Elvittem, azt mondták valószínű, hogy szalagszakadás. Ez 5ezer forintba került nekem, viszont nem javult meg a gép. 28ezer plusz ÁFA-ért tudnak bele adni egy új kijelzőt. A mostani állapotban viszont már használhatatlan, gyakran az egész képernyő csíkokból áll.
Ezt jeleztem az eladónak, kértem, hogy fizesse ki a szervizköltségemet, mert a leírásban és az elmondásában az volt, hogy hibátlan a gép. Ehhez képest ő nem akarja kifizetni nekem, és visszafizetni sem a pénzem a notebookért cserébe. -
emerico2004
aktív tag
Önnek is kellemes ünnepeket. Igen a termékek jó áron vannak aki elöször lefoglalja az viszi el öket,a hirdetést azért szokás fenn hagyni a termék eladása után mert igy lehet az értékelést megtenni.Semmi olyat nem igértem hogy biztosan lessz még lap mondtam hogy érdeklödjön pár nap múlva hátha lessz,ahogy ezt ön is leirta.Értem hogy rossz lemaradni egy jó vételről de ez nem ide való ide akkor szokás irni ha valakit szándékosan becsaptak,megkárosítottak. De itt erröl szó sincs kérem az adminokat töröljék a 2. hsz-t.
-
Atmo
senior tag
Van egy trehány kölök. Neve: emerico2004
Múlt héten hétfőn felhívam az általa hírdetett alaplap megvásárlásának céljából. Folytatás... Nagy nehézkesen kinyögte, hogy az alaplap már nincs meg, eladta, csak a hírdetés van még kint. Remek!
Na mindegy. Azt mondta, hogy később is lesznek még olyan lapok, két nappal később hívjam fel. Fel is hívtam, de semmi... majd probálkozzak 12 órával később. Megtettem. Elmondása szerint ismét megy "dolgokat" beszerezni... De hogy mi lesz azt nem tudja még, keressem 3 óra múlva. Meg is tettem. Kiderült, hogy megint csak hitegetett... (amit egyébként nagyon hitelesen, a bizonytalanság hiányának meggyőző reményévél adott elő többszor is) A kérdéseimre azonban nem adott kielégítő választ, hiába próbálkoztam, ennek ellenére természetesen a pirosairól nem volt szabad megfeledkeznem. Be is mutatta mindet. Közben beigért telefonhívásokat is, amikre hiába vártam volna...Ha valaki nem törődik kellőképpen a vevői körével, az magára vessen. Ez lesz az eredménye: A szememben egy nulla a srác!
Röviden: BUNKÓ
Ha valakit ez nem zavar, akkor vásároljon tőle. Nekem nem mindegy, hogy hogyan állnak hozzá a kérdéseimhez az eladók! A többit döntse el mindenki magában!Köszöntem!
üdv
-
sbgikbhs
újonc
Aki ismeri Füst Gábort, mert már néhány ezer forinttal megvágta az írjon nekem az istvan5791@citromail.hu címre
-
Attix82
addikt
válasz
N.Trógerson #13648 üzenetére
Errol a vevo szerintem nem tehet
PHn keress embert a kozelben akinek van, szerintem megoldhato.
-
zedecske
tag
Udv.
Szeretnek egy fekete pontot kerni Henro -nak, ezert .
A rovid sztori: mint ahogy a hirdetesben is latszik, megirta hogy pixelcsikos a noti kijelzoje, de kontakthiba miatt. Egy baratom hozta le a cuccot Pestrol. Amikor haver megnezte, tenyleg csak a pixelcsik volt ott. Amikor hazahozta (vigyazott ra mint a himestojas) akkor a kovetkezo hibak jelentkeztek: valtottsoros kepernyo (interlaced), es a jobb felso sarokban egy jokora feher folt villodzott. Amikor megmozgattam egy kicsit a kijelzot, visszaalt minden normalisra. Elvittem egy szervizbe, ahova mar evek ota jarok, ugyhogy megbizok bennuk. Ott kozolte a srac hogy kijelzocserere szorul a noti. 28k-ert. Szep.
Nem is az a bibi, hogy pixelcsikos, mert az tudtam, le is volt irva. A " kontakthiba " par ezer forintbol javithato. A kijelzocsere tizezrek. Es priviben el is arulta az elado, hogy nem vizsgaltatta be mielott feltette hirdetni, tehat a kontakthiba az O velemenye, nem szakemberé.
Udv
Z
-
Norb3rto
őstag
válasz
Attix82 #13645 üzenetére
Fekete pontot kérnék rastawicc kollégának gtx480ba számoltam be tőle egy giga gts 250 oc minden rendben ment csak a cserére nem hozta el a vga garipapírját.Megegyeztünk hogy ha járok kecsón odaadja vagy postán adja fel ezt eddig nem teljesítette.írtam neki és azzal a kifogással jött hogy szétszedte a vgat és nem talál vmi garimatricát.Ellenben ha fizetek neki 6e forintot elpostázza a garipapírt amit elvileg alapból adnia kellett volna.Ezek után írta hogy probál vmit intézni majd azt írta, hogy felhívta a kereskedést ott mondták neki hogy így nem garis a vga meg amúgy is a cavarok feje el volt marva itt megemlíteném hogy az elöző tulajnál és nálam is jók voltak.Mindent adtam a vgahoz amit kaptam hozzá doboz kieg és garlevél.Azóta probált beszélni valakikkel hogy garis e cucc.MOst is írt hogy én v.ok a hülye nem tartottam a szavam itt elegem lett nagy úgy néz ki buktam a garit de ez meg a saját hülyeségem
Nem ajánlom senkinek a srácot nagyon inkorrekt vigyázzatok vele!!
-
Attix82
addikt
válasz
N.Trógerson #13643 üzenetére
Miert nem frissited a BIOSt? E6420ig kezeli a procikat.....ami egy 2 magos.
-
Narancs81
tag
Óvatosságra intem azokat akik nFoto (tel. 06304937220) által árult cuccokra vágynak! Sajnos ott követtem el a hibát, hogy megbíztam benne és elhittem amikor azt állította, hogy az általa árult fényképező pixelhibamentes. Ezt átvételkor nem tudtam letesztelni, mert nem vittem laptopot (kopp).
Hazaérve sem tudtam melegében tesztelni mert ajándéknak szántam és nem akartam vele matatni. Később szembesülhettem csak, hogy ilyen képeket csinál. A márkaszervíz is megerősítette, hogy a CCD cserére szorulna. Mikor jeleztem neki néhány nap múlva, természetesen elhajtott arra hivatkozva, hogy megvolt rá az esélyem, hogy teszteljem és ennyi idő után már amúgy se venné vissza, ha meglenne a pénz. Gari nem volt rá.Továbbá azt bizonygatta még ezek után is, hogy a kamera nála makulátlan volt.
Tisztában vagyok vele, hogy én is hibás vagyok, ez nem kérdés. Ezt csak azért írtam be, hogy más figyeljen! -
N.Trógerson
csendes tag
jah, majd elfelejtettem: dahyder alias RIGÓ ZSOLT Debrecen István út 23.
Számlaszám: 11773384 - 27596469 OTP -
N.Trógerson
csendes tag
Ehhez a díszes társasághoz csatlakozott ma dahyder felhasználó is.
akitől ezen hirdetése után vásároltam az említett alaplapot:
" Eladó egy ECS P4M800Pro-M alaplap. Hátlap, gyári CD van hozzá kifogástalanul működik. DDR1-es és DDR 2-es memóriát is kezel, kétmagos processzor is megy benne. Csere, beszámítás nem érdekel.
Érdeklődni privát üzenetben lehet, posta ok vevő terhére."
Megvettem. Megjött. De a bios nem akart beurani rajta. Sok szenvedés után két nap múlva az előzetesen megígért próbagarancia alapján vissza akartam küldeni neki. Aztán dahyder mesterrel folytatott hosszas eszmecsere után Isteni szikraként beugrott, hogy BIOS kell frissíteni! és csak utána fog többmagos procikat is kezelni. És most tessék elolvasni a második kiemelt rész a hirdetésben...
Erre dahyder kolléga válasza: "De jól emlékszel amúgy úgy szólt a hirdetés, hogy kétmagos proci is megy vele, nem pedig úgy, hogy kétmagos procit is kezeli." XDXDXDXDXDXD
És hasonlóan meggyőző érvekkel támasztotta alá, hogy ez az én hibám tulajdonképpen:
-"Fordúlj a szakemberedhez és legközelebb úgy vásárolj, ha tisztába vagy a dolgokkal."-"Mert a kezelés csak BIO-s frissítés után lehetséges. Ezt mondjuk te se tuttad, meg én sem, de utánna kellett volna nézned vagy kérdezned még vásárlás előtt."
A tetőpont:
-"A gyártó honlapján is ugyan az van írva, amit én írtam.
Na ezen gondolkozz el.
Ez mind a te tudatlanságod miatt történt!!" XDXDXDA fenti dolgok ismeretében a vele való üzletelést minden körülmények között tessék jó alaposan átgondolni, hiszen dahyder kolléga nem csak hogy nem fair üzleti partner, hanem mint ember valami másik alternatív dimenzió legsötétebb fekete-lyukának lakója...
-
Kábítószeres fórumtársunktól óva intek mindenkit! Az alábbi üzlet kapcsán. A topikban megtévesztő 216SP GTX260-at hírdetett elllenben amit kaptam az egy 192SP-s verzió volt. A legfontosabb viszont hogy elfelejtett szólni hogy a kártya bitangul melegszik és 85-90 fok környékén le is fagy. Magyarán tudta hogy egy szar kártyát ad el. De mivel igen tudatlan a kölök ezért nem is gondolta hogy csak ki kellene pucolni a venti mögötti részt és nem okozna ekkora melegedést. De ez az én szerencsém.
A csóka telefonszáma 20-353-9078 , Szigetszentmiklósinak adja ki magát, de nem hiszem hogy ez valós!
Messze kerülje mindenki nehogy valaki egy ténylegesen sz@r dolgot vásároljon Tőle!
Javaslom mindenkinek hogy újoncoktól személyes találkánál személyit kell kérni! -
kasza blanka
aktív tag
üdv
első negatív ph-s tapasztalatom esett meg velem az imént.
hirdetem ezt a VGA-t itt:[link]
csak itt hirdettem, tehát biztos ph-s volt az a jelentkező, aki Szabó László néven mutatkozott be, a 20/350-7885-ös számról hívott és csömörinek mondta magát. megbeszéltük, hogy ma kettőkor Blahán szökőkútnál találkozunk. telefonban még mondta is, hogy ez a száma 15 éve, szabó lászló a neve és csömöri, ő korrekt. én hülye ph-s azonosítót nem is kérdeztem tőle.
ma odamegyek 2-re blahára, sehol senki. vártam 20 percet, aztán elindultam haza.
azért felhívtam, hogy mégis ezt így hogy, de vki más vette fel a telefont, aki vagy értelmi fogyatékos volt, vagy seggrészeg.beszélgetésünk kb a következő volt
-hallo Szabó Lászlót keresem
-vége, nincs.
-tessék? tegnap ő hívott erről a számról, és a tudakozó szerint is az övé.
-váltótársam
-az rendben és hol érem utol?
-jó, vége.
-hol érem utol?
-gumitelepen.és lerakta. lehet, hogy ő volt, lehet hogy tényleg más, nem tudom (így 1 nap távlatából egy ilyen magasröptű beszélgetés után nem ismertem meg a hangját)
akinek esetleg ismerős a szám, és a név, és tudja a ph-s azonosítót, akkor kérem adja meg, hogy nagy nagy fekete pontot kérhessek az illetőnek.akit pedig ez az ember hív, az ne beszéljen meg semmit vele, mert lehet máskor is megcsinálja, hogy egy szót sem szól, csak nem megy el a megbeszélt találkára.
-
katt777
félisten
Lacko81-gyel ne üzleteljetek! Hirdetésre többször alkudozik megegyezés után, és amikor már szállítottam volna (BP-re innen!) a gépet, kitalálta, hogy tegyek fel neki egy Windows 7-et, mert ha nem, akkor neki nem kell a gép. Hangsúlyozom, megegyezés után, miután másnál lemondtam, és a hirdetésben NEM szerepelt OS! (A gép hibátlan, betesztelt, garos.)
-
AmunRa
senior tag
válasz
emerico2004 #13619 üzenetére
Hasonló volt az 5770-el amit hirdettél. Azt írtad, hogy kifogytál, aztán szépen tovább hirdetted.
-
ku-cu
tag
Hello,
papajoe007 (Farkas Gergő) kollégának adnék egy nagy fekete pontot.
Ezt a készüléket vásárolta tőlem. Megegyeztünk egy összegben, ő utalja a pénzt, én postára adom stb.
Első körben egy "jaj nem gyűlt össze elég pénz, had utaljak egy kicsit kevesebbet" (még így is viszonylag korrekt volt az ajánlata, belementem.) játékot játszottunk. Később, (már a pénz átutalása után) az utolsó pillanatban megkért arra hogy küldjek a telefonnal együtt egy memória kártyát, amit ő majd a következő max. két hétben kifizet.
Hát lófa***. Az azt követő héten még hitegetett, hogy nem volt elég ideje, jövő héten utal, most már (lassan egy hónap telt el) ott tartunk, hogy pü/telefon nem reagál.
Tudom én voltam hülye, és nem buktam sokat, de mégis, szerintem az ilyen "inkorrekt viselkedést" kell fekete ponttal jutalmazni. -
WhIsPeRs
csendes tag
mindenki vigyázzon illes14-el mert egy hazudós kis tetü egyáltalán nem megbizható
-
robertkill
aktív tag
válasz
robertkill #13634 üzenetére
Még annyit tennék hozzá az iménti kis novellámhoz, hogy ha már így alakult a dolog szeretném megragadni a nyilvánosság szülte alkalmat és bocsánatot kérnék eme titogzatos idegentől. Merthát ha ezt tette, valószinűleg okot is adhattam rá, bár fogalmam sincs, hogy mivel érdemelhettem ki, de azért mégi inkább remélem azt, hogy így volt és nem élvezetből vitte véghez ezt a tervét. Ezzel talán megam ellen szóltam, de inkább legyek én hibás minthogy valaki ezzel poénkodjon. 100 szónak is eg a vége, bocsánat. Mindenkitől.
Merthát nézeteltérések, mindíg is voltak, mindíg is lesznek.ÜDV
-
robertkill
aktív tag
Egy furcsa helyzet
ÉN soha nem szólaltam fel itt, nem éreztem szügségét, sem a piros, sem a fekete pontozásnak soha, bár okom sem volt panaaszra eddíg. Bár adtam párat és kaptam én is.
Azthiszem több mint 5 éve vagyok már itt, több száz üzletet bonyolítottam le sikeresen. Mindösszesen 2 vitás esetre került sor ezidő alatt, amire számomra vitathatóan ugyan de fekete pontot adtak. Ez természetesen mindenkinek szive joga. Számomra sajnálatos ugyan, de lezárt ügyek, és persze nem 100 ezrekről esett szó. De most nem ez a lényeg.
Az eset ami most megtörtént velem majdnemhogy kivédhetetlen volt, viszont minden téren kellemetlen. Sajna pénzhiány végett, ami kis hazánkat fojtogatya, és már a Prohardverre is beférkőzte magát a válság, így olcsó laptopot szerettem volan venni. A mai napon, kaptam is egy ajánlatot valakitől aki ajándékba kapott egy notit, és rettentő baráti áron megválna tőle. Az ár már már annyira baráti volt, hogy gyanus is lett, de elfogult voltam hisz itt akarácsony, gondoltam biztos kell a pénz az illetőnek. Megbeszéltünk egy időpontot, hol mikor hogyan, korrekt segítőkész, volt a másik fél. Így utólagos sérelmeim után már értem hogy miért. Elmentem a megbeszélt helyre a Csepeli Hév végállomására, este 8-ra. Eszméletlen hideg volt természetesen, és fél órával előbb oda is értem ráadásul. lelkesen 9 ig vártam, és majdnemhogy teljesen áthagytam. De a hőn szerettett új laptopom és segítőkész eladója nemvolt sehol. Gondoltam közbejöhetett valami, van ilyen, velem is megesett, de szerintem már mindenkivel. Így elindultam hazafelé. Írtam neki privátot hogy mégis mi a helyzet, mivel a laptopra szügségem lett volna, így fent maradtam pesten a saját költségemre, bár már lehetőségen nemsok maradt mivel busz már nemvolt. Az illető nemvolt belépve egészen 0 óra 2 percig, és 2 roppant komoly privit kaptam tőle. Azt, hogy még szemetebb is lehetett volna ha holnapra is megbeszél velem egy időpontot mert ez egy felültetés volt, valami régi dolog miatt, mármint hogy én korábban felültettem őt. Nemtom lehet szenilis vagyok és csak elfogyott a Bilobil de nemrémlik hogy 5 év alatt bárkit is átvágtam volna. Na mondom super. A másik privi az még jobb volt, hogy az accont amivel írt nekem az nem is az övé, hanem valami régi valakié aki már nem használja, és szerényen megengedte nekem, hogy bármit csinálhatok az akkontal. Ó mondom remek, végre bepanaszolhatok valakit, és még meg is engedték nekem.
Sajnos ezután az eseménysor után, az illetőt még jogszerűen bepanaszolni sem tudom, de a kamu akkont adatait természetesen, és amiket kaptam tőle azokat megadom, de persze azt kétlen, hogy valaki mást hasonló módon lóvátenne vele Mr.X. De sosem lehet tudni.
Potter
Béki Csaba
a6595274@bofthew.com
21.ker. Puli Sétány 4. 3.em. 10.Mást nemtudom mit írhatnék még, nem kenyerem a panaszkodás, de ezt most megkaptam, gonolja otthon elégedetten Mr.X
Ha bárkinek valami kérdése lenne bátran írjon privit, itt nem szivesen feszegetem ezt tovább, és mást sem. A privát beszélgetésünket is szivesen elküldöm annak aki kéri.Hát így röviden tömören ennyi a story, most éppen forró teába fojtom bánatom, mert a legjobban az zavar, hogy nincsen laptopom, és a barátnőm pedíg nagyon várt otthon.
További kellemes üzletelgetést mindenkinek... és joccakát...
UI: Szives elnézést az esetleges helyesírási hibákért, vagy ha bárkit is untattam ezzel a pár sorral. Valamint köszönet mondanék a leckéért a titokzatos idegennek, ezentúl megpróbálom körültekintőbben megválogatni kivel hol és mikor találkozom.
ÜDV... RoberT...
-
dozó
tag
Kérnék egy fekete pontot inter333 Brumár Zoltán (üzletvezető) forum társnak, egy hibás de induló ASROCK P4I45D -re (3 púpos kondi) utaltam el neki a pénzt, a csomagot meg küldte de nem az ASROCK P4I45D lap volt benne hanem egy Aska SST-5881AB Socket A 10 púpos kondi és semmire nem reagáló lap jeleztem neki hogy nem azt kaptam amit kifizettem, erre még ö volt megsértődve, egy gerinctelen ember.
-
fcc
aktív tag
-
fcc
aktív tag
Fekete pontot érdemel Tomika666
Rendeltem tőle egy Nokia HS20-as fülhallgatót, újat.
Kaptam tőle egy használt HS28-at. A privát üzenetekre nem is reagál. -
--HARDCORE--
senior tag
válasz
Enclave #13505 üzenetére
Akkor én is kérnék Enclave-nek egy fekete pontot..
mert a megbeszélt helyen fél órán át nem jelent meg, és én is pénzért utazgattam órákat. Ráadásul fel sem vette a telefont.. Nem csoda ha elment a kedvem a vele való üzletelésről. Innentől kezdve amit következménynek írt valós.. de leszarom. Vagy rakjatok neki is egy negatívot, vagy töröljétek az enyémet..... -
esab77
csendes tag
Tiszteld ADMIN!!!!
A hirdetés...
Itt szépen látható, hogy nem is 2 napja lett bannolva a cd kulcs, mint ahogy Rebirth II. kolléga állítja, hanem 2009.09.19.-én... 3000ft-ot ér egy becsület? Kicsit viccesnek tartom... De ki hogy érzi.
Vissza sem akarja utalni a pénzt... Ki sem szeretné javítani az elkövetett hibát, és elnézést kérni...
Reakciója...
"Figyelj, engem rohadtul nem érdekel az hogy sikeresen bannoltattad a kulcsot. Senki nem adja vissza ilyen esetbe a pénzt, mivel nem tudom hogy igazat mondasz-e vagy sem. Amúgy sok sikert, mivel NEM tudod bizonyítani a vételt, mivel nem volt se számla se semmi csak így online, azt meg remélem tudod egy privát levelezés édes kevés az ilyenhez mivel bármikor bejelentkezhet más az adataimmal ha valahogy a birtokába jutott, illetve akárki megadhadta a számlaszámomat lejáratás céljából.
Szóval sok sikert, mert ebből semmi sem lesz, csak a szád jár. Arról nem is beszélve, hogy nem tudod azt sem bizonyítani hogy én bannoltattam le anno pontosan úgy minthogy azt sem hogy te voltál. Arról nem is beszélve, hogy amit ígértem MEGKAPTAD. Egy original serialt, ergó ezt ismét bebuktad.
Nem fogom vissza adni a pénzed, mivel nem tudhatom, hogy te bannoltad-e vagy sem."
Még mellé is beszél!!!
Online utalás történt, így ha kell igazolva lesz.
az hogy mi a jutalma döntse el az admin ... , de azt hiszem pár szót megért hogy soha többet ne áruljon sz..r cucokat az ilyen
üdvAz ügy rendezéséig a hirdetési jogát megvontam!
[ Módosította: Sareth ]
-
kertsa
senior tag
Tiszteld ADMIN!!!!
Előre is sry, hogy nem a károsult tesz jelentést. Megkértek rá, hogy tegyem meg!!!
Találtak egy csalót, üzletrontót, vagy nem is tudom milyen szavakkal illessem a gyereket!!!
A hirdetés...
Itt szépen látható, hogy nem is 2 napja lett bannolva a cd kulcs, mint ahogy Rebirth II. kolléga állítja, hanem 2009.09.19.-én... 3000ft-ot ér egy becsület? Kicsit viccesnek tartom... De ki hogy érzi.
Vissza sem akarja utalni a pénzt... Ki sem szeretné javítani az elkövetett hibát, és elnézést kérni...
Reakciója...
"Figyelj, engem rohadtul nem érdekel az hogy sikeresen bannoltattad a kulcsot. Senki nem adja vissza ilyen esetbe a pénzt, mivel nem tudom hogy igazat mondasz-e vagy sem. Amúgy sok sikert, mivel NEM tudod bizonyítani a vételt, mivel nem volt se számla se semmi csak így online, azt meg remélem tudod egy privát levelezés édes kevés az ilyenhez mivel bármikor bejelentkezhet más az adataimmal ha valahogy a birtokába jutott, illetve akárki megadhadta a számlaszámomat lejáratás céljából.
Szóval sok sikert, mert ebből semmi sem lesz, csak a szád jár. Arról nem is beszélve, hogy nem tudod azt sem bizonyítani hogy én bannoltattam le anno pontosan úgy minthogy azt sem hogy te voltál. Arról nem is beszélve, hogy amit ígértem MEGKAPTAD. Egy original serialt, ergó ezt ismét bebuktad.
Nem fogom vissza adni a pénzed, mivel nem tudhatom, hogy te bannoltad-e vagy sem."
Még mellé is beszél!!!
Online utalás történt, így ha kell igazolva lesz.
A jutalma ha jól sejtem kitiltás a fórumról?
-
leventeguti
újonc
Stukker1.
Megbeszéltem vele egy találkát ma 17:15 -re erre most hív, hogy eladta a szomszédjának.
Brávó.... Nagyon korrekt ember.... valamit csináljatok kedves adminok, mert ez így szar..... :S -
dvdbackuper
őstag
gabo44408063 fórumtárunknak szeretnék egy nagy fekete pontot adni, senki ne üzleteljen vele!!
Röviden annyi, hogy eladtam neki egy HDTV USB DVB-T Digitális TV Tunert, megbeszéltük telefonon, hogy elküldöm neki még aznap ajánlottan és ő is utalja a pénzt. Na a pénz azóta sem jött meg, ilyen-olyan kifogásokkal jött egy ideig, de most már nem is válaszol a privikre. 4 ezer forintról van szó, ha vkinek ennyit ér a becsülete, sajnálom. Újoncokkal fokozottan vigyázni kell és max előre utalással eladni nekik!!!
-
datten
csendes tag
válasz
hegeanabol #13623 üzenetére
Ez igazából helytelen hogy "de viszont" mert mind a két szó ugyan azt jelenti.
De had döntsem már el én hogy melyik szót hogyan használom.Nem piszkálgatlak téged ha kérhetlek te se tedd.
A 2k-t meg egy párszor már megköszöntem privátban.De akkor még egyszer,köszönöm azt a 2k-t amit küldtél!!
-
brutom
csendes tag
Csatlakoznék az előttem szólóhoz.
A kis szemétláda nekem még azt se tudta bebizonyítani, hogy postára adta, a sajnos (tudom én vagyok a hülye..) előre kifizetett lapot.http://hardverapro.hu/apro/abit_av8_3rd-eye_elado_extrakkal/friss.html
Drága tanulópénz volt...
"mamed
(újonc)
Nagyon vigyázzatok Szemes0822-vel! aki erre [link] a hirdetésemre egy olyan ASRock P4V88 alaplapot küldött amelyen "csak" 5 azaz öt darab púpos kondemnzátor volt!
Amint megláttam, azonnal visszacsomagoltam és néhány percen belül már a postán volt prémium csomagként 1.980.- HUF postaköltséggel amit én fizettem, másnap délelőtt már meg is kapta.
Erre az volt a válasza, hogy neki semmi köze az egészhez, ő csak a haverja nevében vitte el a postára feladni a csomagot és megadta egy a számomra ismeretlen ember nevét és címét. A vételár visszafizetése elől elzárkózott, a mai napig sem volt hajlandó visszautalni többszöri kérésem ellenére sem, ezért a Szegedi Rendőrkapitányságon már megtettem ellene a feljelentést!
A saját érdekében senki ne utaljon előre T A 11773353-00142737 OTP-s számlaszámára!
Fizetési meghagyás kibocsátását kértem ellene az illetékes szegedi közjegyzőtől, mert június 1.-től már nem a bíróságok, hanem a MOKK jogköre a fizetési meghagyások kiadása, amelyeket az illetékes közjegyzők adnak ki.
A jelenlegi 7 pozitív értékelése senkit ne tévesszen meg
" -
hegeanabol
aktív tag
válasz
datten #13622 üzenetére
ilyen hogy "de viszont" olyan nincsen .
És tudod jól ,hogy nem volt rá időm . Vissza küldeni sajnos.
De nem piszkáltam őket olyan állapotba küldtem vissza ahogy jött + be jelőltem neked azokat a részeket a kártyákon ahol piszkálva lettek
.
Ja és azt is említsed meg hogy meg érte várni mivel kaptál + 2 k a csomagba ...egy másik üggyel kapcsolatban
-
datten
csendes tag
opel8v fórumtárssal lenne egy kis problémám,igazából nem is vele hanem a hirdetésével.Csak a tisztán látás miatt írok ide.Én nem erőltettem rá senkire a cserét.A fenti fórumtárs ajánlotta be a cserét amire én NEM mondtam nemet.Úgy gondolom hogy ez a hirdetése nagyon is személyes és rám tekintve megalázó,lejárató!!!Alapvetően arról van szó a fenti aprójában,hogy én gányoltam és próbálkoztam a kártyák kontár módon való javítására.Pedig ez éppen nem így van,nem javítom a hibás kártyákat hanem javíttatom.
Az egyik Ő És még véletlen sem küldte vissza élből a kártyákat ahogy valaki állítja mert másfél hónapot volt nála.A másik emberke akitől már vettem karit és javíttattam is vele pedig Ő lenne.Természetesen ezekkel a szakemberekkel semmi problémám nincs.
Azzal sincs probléma hogy engem ide beírt ez a ph-s kolléga,azért mert neki nem feleltek meg a vga-k.De viszont én arról nem tehetek hogy nem tudja javítani őket.(de ha tudta volna akkor vajon ideírt volna?)
Nagyon szépen kérném egy MODERÁTOR segítségét,hogy a nevemet távolítsák el a hirdetéséből,mert ez rám nézve nagyon is személyes és lejárató. -
Peterson_
addikt
Sziasztok!
Szeretném felhívni a figyelmet [ponuda]
"fórumtársra".
Nem,nem kérek feketét, vagy legalábbis mindenki döntse el a röpke ismertető alapján, hogy mit érdemel.A múlt hét végén meghirdettem egy hibás Inno3D 8800GT-t,amit licitre bocsátottam.
A hirdetést-előre jelezve- vasárnapig hagytam nyitva, és a legmagasabb érvényes
ajánlatot tevő fórumtárs vihette a kártyát.
A fent említett emberke is a licitálók közt volt, válaszolgattam is szépen minden üzenetére, ahogy a többiekére is.
Az első, ami szemetszúrt, a következő: [link]
ezen belül is a #8 és a #13-as számú hozzászólása.
Na mindegy, végülis privátban normális volt.Aztán vasárnap este 10 körül, a két addig legmagasabb ajánlatot tevő tagot értesítettem privátban,hogy haladjanak a hirdetéshez, és akkor eldől a kari sorsa.
Ezt követően emberünk bedobott egy zsíros ajánlatot privát üzenetben, amire 1 percen belül választ is adtam, miszerint, már értesítettem az eddig két legmagasabb ajánlatot tevő tagot, de ha kiírja az ajánlatot,-tekintettel, hogy az ígért zárás időpontja is elmúlt-
gyakorlatilag szerintem viszi is a kártyát, mivel az lesz a legmagasabb licit.
Ez volt 22:07-kor, vártam vagy húsz percet, közben az egyik kolega jelentkezett is, neki elmondtam a tényállást, és megkértem, hogy várjunk még húsz percet.
Természetesen letelt, válasz nélkül, megnéztem azért,hogy mikor lépett be utoljára:
Jó negyed órával a válaszomat követően.
Látnia kellett.Így nyélbeütöttem az üzletet a második legnagyobb ajánlatot tevővel,aki úgy egyébként elég régi regisztrációval, és remek megbízhatósággal rendelkezett.
Mindemellett ugye, konkrétan, azonnal válaszolt.Elküldtem a számlaszámot,megcímeztem a csomagot, hogy másnap postára dobom, közben pedig írtam ponudának, hogy sajnálom, így összességében több mint egy órát vártam a válaszom óta, és mivel semmilyen reakcíót nem adott, ellenben belépett, így semmisnek tekintettem az üzletet.
Na kezdte azzal, hogy neki nem volt nete, és hogy nagyobb összeget adott volna.
Mire én sajnálatomat fejeztem ki, és elmondtam, hogy nem tudhattam, illetve nem is gondoltam, mivel megnéztem, hogy mikor lépett be.
Na innentől jött a fekete leves, ugyanis kedves barátunk 15 levélen keresztül ócsárolt, lemínősített.Elmondta, hogy mennyire nem fair, hogy megint csalódott egy TAG rangúban, és hogy komolytalan vagyok, az ő munkahelyén az ilyet kirúgnák etc etc....én ekkor még mindig csitítani póbáltam, és racionálisan elmagyaráztam, hogy ez ilyen, ha venni akarok valamit, akkor kapcsolatban kell maradni(különösen, hogy lett volna módja máshogy is kapcsolatot teremteni, ha akar).
Újból elnézést kértem, jó üzletelést kívántam.
Csakhogy ezután folytatta tovább, és már a névtelen vevőt is becsmérelte, meg hogy ne csodálkozzak ha szétsütik a kártyát(nem mintha nem lenne mindegy ki, mit és miért vásárol meg).
Aztán ő nem akar üzlete rontani, de majd elküldi nekem azt a három nevet, akik kókány javítást végeznek...ez már eleve egy elég alja dolog.
Aztán a pénzre hivatkozott, hogy nem igaz,hogy azon a pár 100Ft-on múlt.
Erre közöltem, hogy gyakorlatilag kevesebbért ment el,de a fenti szisztéma szerint szerintem ez logikus is mindenkinek.
Na neki nem volt azErre,hogy én ne agyaljam,mert ő már felbasz*dott, és hogy az ő munkája során a hasonlóan viselkedő alkalmazottakat elbocsájtják.
Ne is írjak többet legyek szíves.
Na mondom oké, akkor nem.
Erre 10 perc múlva:
ja és hogy én ne mondjam,hogy lesz még hibás kártya, stb,mert neki nem ilyen komolytalan, felelőtlen emberek kellenek, és hogy elbaszta az időt stb....Na itt egy kicsit eldurrant az agyam, így közöltem vele a tényállást, hogy kicsit vissza lehetne venni az arroganciából, és ember módba kapcsolni, és azt a hangnemet tartani, amit én is maximum megütöttem.Provokáló, bunkó, aki hisztit csap le nem is akármilyen stílusban.
reakció,amit még ma kaptam így estefelé:
"Provokio? Igen, de talan csak sajat magamat hogy ennyi idot pazaroltam rad..."
persze hülye pontos j-vel, ésatöbbi...
Ezt az egészet az említett, és közvetve érintett vevő ajánlására(is) írtam meg.
Mert engem sértegetett, a névtelen vevőt sértegette, a hirdetésen belül sértegetett, és érdemes megnézni az ő hirdetését is, ott mit levágott:Anyagi kárt senki nem szenvedett,de azért mégis érdemes lehet tudni, hogy ilyen alakok is vannak a PH-n.
Nem az én posztom ítélkezni, de jól vigyázzon, aki nem a szája íze szerint ír/cselekszik/ad/vesz,mert szerintem az ilyen surmó még egy feketét is képes odavágni.köszönöm a figyelmet.
üdv.
Peterson
-
emerico2004
aktív tag
-
mamed
csendes tag
Nagyon vigyázzatok Szemes0822-vel! aki erre [link] a hirdetésemre egy olyan ASRock P4V88 alaplapot küldött amelyen "csak" 5 azaz öt darab púpos kondemnzátor volt!
Amint megláttam, azonnal visszacsomagoltam és néhány percen belül már a postán volt prémium csomagként 1.980.- HUF postaköltséggel amit én fizettem, másnap délelőtt már meg is kapta.
Erre az volt a válasza, hogy neki semmi köze az egészhez, ő csak a haverja nevében vitte el a postára feladni a csomagot és megadta egy a számomra ismeretlen ember nevét és címét. A vételár visszafizetése elől elzárkózott, a mai napig sem volt hajlandó visszautalni többszöri kérésem ellenére sem, ezért a Szegedi Rendőrkapitányságon már megtettem ellene a feljelentést!
A saját érdekében senki ne utaljon előre T A 11773353-00142737 OTP-s számlaszámára!
Fizetési meghagyás kibocsátását kértem ellene az illetékes szegedi közjegyzőtől, mert június 1.-től már nem a bíróságok, hanem a MOKK jogköre a fizetési meghagyások kiadása, amelyeket az illetékes közjegyzők adnak ki.A jelenlegi 7 pozitív értékelése senkit ne tévesszen meg!
-
zsolesz010
senior tag
Történetünk során egy Dell 1520-as noti karácsonyra történő lecserélése okán vadászott utódról, egy netbook-ról és annak gazdájáról lesz szó.
toth_richard fórumtársnál jelentkeztem egy 60e ft-ért hirdetett netbook miatt. Mivel olvastam a hirdetésében, hogy elméletileg Pesten is át lehetne venni, december 5-én írtam neki, hogy amennyiben ez tényleg megoldható, le is foglalnám a gépet. Kért egy pontos címet, mondván, pénteken, december 10-én kiszállít Pesten, így megpróbál betervezni egy utat hozzám is, de időpontot még csak később tud mondani, hogy mikor járna majd az általam megadott címen. Megadtam egy címet, és leírtam, hogy elér ph-s privátban, e-mailen és telefonon is, ha már biztosat tud az időpontról. December 5-én este lezajlott a fenti egyeztetés, majd december 8-án zárta a hirdetést. Gondoltam, azért, hogy ne keressék már ezügyben többen, mert megvan a vevője. Na ja... Eljött a december 10., sem előtte, sem aznap, pénteken semmi jelzés. December 11-én írtam neki, hogy nem írt, nem hívott, mégis mikor tudjuk megoldani. A nick-je többször aktív volt, semmi reakció. December 12-én írtam ismét, hogy elég nekem, ha annyit mond, hogy pl. következő héten egyeztetünk, fél percet rabolna el az életéből egy mondat. A nick-je aznap ismét többször aktív volt, semmi reakció. December 12-én éjszaka ismét írtam, hogy kérhetnék-e egy választ, meg azt, hogy ha nem ő lép be a saját nick-jével, hanem rokon/ismerős/munkatárs, akkor ő is nyugodtan írhat, hogy mégis mi a helyzet. 20 perccel később ismét aktív volt, feltételeztem, hogy ő is kapja az e-mail értesítőt a privát üzenetekről, ezért az időpontbeli közelség, miután előtte több órája inaktív volt.
Majd december 13-án jön végre tőle egy privát, hogy a felesége lépegetett be a ph-ra, és hogy ezek szerint a felesége nem írt nekem. És hogy a felesége nem tudja, éppen hol tart az eladás, ő pedig külföldön volt. Majd még az, hogy a felesége nem tudja, hogy kell a privátokat elolvasni. Lényegtelen, hogy tudta, látta, hogy nem volt privát aktivitás az elmúlt napokban csak az én részemről, és hogy az első mondatban ettől függetlenül leírja, hogy ezek szerint a felesége nem válaszolt nekem (öm, ezt azonnal látta, amikor megnyitotta a privátokat), de pár mondattal később meg elhangzik, hogy a felesége nem tudja, hogy kell privátokat olvasni (akkor nagyon jól tudta, hogy nem is válaszolhatott. Így vajon miért íródott már elsőre az, hogy ezek szerint a felesége nem írt nekem?).
Zárásként a végén, úgy mellékesen megemlíti, ő a gépet sajnos eladta 65e ft-ért. Meg hogy sajnálja, hogy így alakult.Mivel nincs tényleges anyagi kár, nem kérek, nem is kérhetnék feketét, de az Akikkel jó vigyázni üzletelés során topikba azt hiszem, vitathatatlanul passzol a dolog. Nem nagyon állok neki elméleteket gyártani, a tények adottak, lehetne gyanúsítgatni, hogy vajon mi igaz az utólagos privátból, de ez lényegtelen is. Tény az, hogy egyértelműen közöltem, hogy vinném a gépet, ha Pesten átvehető, és tény, hogy 2 nappal az állítólagos pesti kiszállítás, és a velem való találkozó beiktatásának kísérlete előtt egyetlen szó nélkül zárta a hirdetést, miközben felém sem egy ingyenes privátot, mailt, sem egy 20ft-os hívást nem eszközölt még 2 nappal a megbeszélt nap után sem, nemhogy előtte.
Sokan írtak már ugyanilyen történeteket, ahol a rossz szájíz sokszor még az előre lebeszélt dolgok ellenére is elkerülhető lett volna, ha az ilyen "eladom másnak, anélkül, hogy szólok annak, aki világosan megmondta, vinné az akármit" emberek elővennék 2 percre a gerincet, és akár csak annyit mondanának, hogy "nézd, találtam jobb lehetőséget, tudom, hogy megbeszéltünk valamit, emiatt bocs'". Jó, nem mosolyognék őszintén, de azt mondanám, oké, van ilyen, egye fene, majd legközelebb.
De amikor kiderül, hogy a megbeszélt nap előtt 2 nappal már nem állt szándékában nekem eladni a szóban forgó gépet, és nemhogy akkor, de még a megbeszélt napon és utána 2 nappal sem közölte ezt semmilyen csatornán, amikor nyilvánvaló, hogy legrosszabb esetben is a találkozó napjáig lett volna rá bőven lehetősége, az azért egy bizonyos szinten minősíti az embert. Sok jelentősége nincs, meg szükség sem lesz rá, lévén nem pöttykérős hozzászólás, de természetesen hozzájárulok a privát üzenetek közzétételéhez. És ha valaki vette a fáradtságot, hogy elolvasta az egészet, akkor egy kérés: Tegyétek meg, hogy egy semmibe nem kerülő jelzést dobtok annak a szerencsétlen vevőnek/eladónak, ha bármi változás van a megbeszéltekhez képest. Csak annyi kellene, hogy kicsit mindenki belegondol, mi lenne, ha őt szivatnák napokig a hallgatással. Olyan nagy dolog lenne egyenesen viselkedni? -
Gézengúz
addikt
Szóval egy hatalmas fekete pont jopo83-nak
Ezért a vásárlásért, adott alaplap nem elég, hogy javított de ráadásul instabilan működő állandóan kékhalálozó volt... Úgy csinál mint aki nem tudott róla..Persze a kapuhoz már eleve lóvéval a kezében jött... Próbálta volna máshogy...
Ez egy személyesen történő átvétel volt na akkor lehet gondolni mit csinálhat azzal akinek postázni akar.. -
orkester
őstag
Sokszor előforduló dolog, hogy valaki nem jelenik meg a megbeszélt találkozón, ez általában útiköltségbe kerül, bár ritkán írjátok be azt az 1-1 buszjegyet vagy bármi mást. Emellett ha valaki elfogadható ok nélkül nem megy el az szerintem is nagy bosszúság. Így én azt tartanám igazságosnak, ha ezért is járna pont, ha egy moderátor megerősítene ebben, hogy ezek jogos kérések, akkor az ilyen eseteket is felvinném.
-
beZi
csendes tag
Szeretnék kérni egy fekete pontot steveistvan számára. Vettem tőle egy Nokia N95 8GB-os telefont és a hirdetésbe azt írta, hogy minden funkciója tökéletesen működik. Ehhez képest nem működik az usb rajta. Erre én megírtam neki, hogy nem jó, ő annyit reagált, hogy nem tudott a hibáról és nem hajlandó visszavenni a telefont.
Még annyi, hogy utánanéztem és az eladó(ha vállal garanciát, ha nem) szavatossággal tartozik az eladott termék után. Tehát ha rejtett hibája van, illetve nem felel meg azoknak a feltételeknek, amikkel eladta a terméket, akkor köteles valamilyen formában megtéríteni a vevő kárát. Steveistvan ezt semmilyen formában nem hajlandó, úgyhogy ügyvéd és a többi....
(nem igazán érdekel, hogy nem ér ennyit az egész, másodszor járom meg ezzel a telefonnal, most már picit unalmas; kerül, amennyibe kerül...)Sajnálom, hogy ide kell írnom, mert megint mélységesen csalódtam a ph-ban.
Persze a legtöbb eladó korrekt és normális, de a pár kivétel igencsak rontja az összképet. -
albi31
aktív tag
válasz
user321 #12942 üzenetére
Tiszteletem!
Szeretnék reagálni és FEKETE pontot kérni "user321" kollegának és a negatív értékelésére reagálni,mert hát hallgattasék meg mindkét fél,itt olvasható az ő kommentje:
(#12942) user321
.....a lényeg,hírdettem egy Fuji alaplapot,mivel ezzel foglakozom idestova 12éve,így van némi tapasztalatom(lásd hírdetéseimet...ezért is nagy az arcom,ahogy ő fogalmaz..)..a hírdetésre jelentkezett "user321" kollega,elég olcsón tettem fel az alaplapot(a megszokott piaci árnál olcsóbban),de még ebből is szeretett volna alkudni,amit ilyenkor nem tartok "udvariasnak",de mindegy,megállapodtunk egy árban,majd megbeszéltünk egy időpontot Bp.-en(mert ő ragaszkodott a személyes találkához..)..felutaztam majd találkára hívott egy Burger Kingbe közel a keletihez(szerintem ott szokott üzleteket kötni,mert rögtön ezt választotta találkára),mivel volt más dolgom is és nem szándékoztam az egész délutánomat a kedves kollegával eltölteni,így szerettem volna egy meghatározott időn belűl letudni a adás-vétel-t..ami a mi szempontunk szerint egy két alkatrész átcserélése lett volna..na de a kollega kicsit átrendezte az egyszerűt...bementünk a Burgerbe..mire észbekaptam(hívtak telefonon közben..és beszéltem)..már majdnem szétborította az ő rossz notiját a Burger kellős közepén...hát nemtudom hogy ki hogyvan ezzel,de nekem ez a dolog így nem..hát nemtudok megfelelő kifejezést,de aki tudja,átérzi..na mind1..mondom,lemegyek vásárolok valamit,hogy ne szólja meg a ház elejét,persze mivel volt gyerekszobám,nem csak maganak vettem,hanem a kollegának is.... amire odaértem a kajával(ez nyáron történt kb 40fok melegbe)kollega az izzadságtól átitava várt engem,hogy én is darabokra szedjem a notit,és a lényeget az alaplapot átszereljük..na hát mindenre készűltem,de erre nem...száz szónak is egy a vége,felajánlottam egy egyszerű szerelést,persze csak már hogy mehessek,és ne "égjek" hogy a Burgerből szervízt csinált a kollega...felajánlottam egy szinte nevetségesnek tűnő összeget a gyorsabb ügylet lezárása végett..de áááá..az sok,csak ennyit tudok meg annyit..már az sem érdekel-t,csak már had mehessek ebből a mindenki számára(neki nem volt az)kellemetlen helyzetből....a lényeg,látta működni az alaplapot,és ment is haza,majd a 7vége jöttével elkezdett üzenni nekem,hogy valami nem stimmel,mondottam,hogy most a családdal üdülünk,hétfőn térjünk vissza rá..ááá,dehogy csak zaklatott tovább,hogy ez így nem jó,meg hogy biztos s.art adtam..stb...persze,ez jól rányomta a bélyegét a kikapcsolódásunkra..majd a hét elején jelezte,hogy valóban nincs baj...de hogy beismerje,hogy mennyire udvariatlan volt,áá az nem megy..csak hogy nagy az arcom,ez volt a lényege,mert az első elmondásából kiderűlt,hogy a hunyó ő volt..ezt csak kb a 10. levélváltásnál ismerte el...a lényeg,hogy kb 1000-1500Ft-t ott hagytam nála a gép alsó-felső részét(piacon ezk kb 6eFt)...majd a zaklató levelekkel párhuzamossan követelet a nálam maradt alaktrészeket(ezzel szemben neki volt tartozása felém,mert gyorsan eltett mindent,ami a keze ügyébe került..és azzal zsarolt,hogy azt a pár műanyag darabot nem küldöm el,addig nem küldi vissza az én dolgaimat...mint kiderűlt, jogossan egyiksem ílleti)..mert ő szerinte a felső részhez tartozik a bekapcsolópanel meg a zsanértakaró műanyag..ez nem is érdekelt volna,ha nem így viselkedik...de ezek után még neki állt feljebb....most már zárom soraim,a lényeg,ha szereted a Burgert és szeretsz ott laptopot javítani,akkor üzletelj vele nyugodtan,és ha úgy gondolod,hívd meg nyugodtan kajáln is ..lehethogy majd egyszer meg is érdemliVégszó:annak azért örülök,hogy ezidáig csak normális fórumtárssal volt dolgom(őt leszámítva)és ez a tendencia csak így marad....ja Terminátor..néha az élet úgy hozza,hogy nincs más megoldás,akkor csak egy megoldás marad,szülei helyett neked kell "megnevelni",mert ha nem, akkor sosem tanul..PITI alak vagy még mindig...
Köszönöm a tiszetelt fórumtársak figyelmét és elnézést ha hosszúra sikeredett(megint csak az időmet rabolta ez a....) -
AgentSmiths
tag
válasz
Gyuresz #12505 üzenetére
Jo nagy kamu vagy haver.itt még müködött és erre meg is esküdzöm.nem akartam postázni az esetleges sérülések elkerülése végett.te erösködtél hogy mnehet a posta.ja és átvétel utánn 1 héttel sirsz nekem hogy rossz a lap ...
no comment te ***************amikor meg kaptad semmi baja nem volt és ezt a privát üzeneteiddel is tudom bizonyitani..
köszi a negativ értekelést---.
-
fdfrs
csendes tag
Kérnék egy feketét barnee777-nek a következők miatt:
Lebeszéltük az üzletet időpontra , kérte, hívjam fel telón akörül, mikorra saccoltuk, hogy odaér az elboltolás megbeszélt helyére. Felhívtam - még otthon volt, kérte, 40-45 perc múlva csörögjek, addigra ér oda kb., mert elhúzódott a gép csomagolása. Felhívtam 45 perc elteltével - két kicsöngés, kinyomja... felhívtam 10 percre rá, két kicsöngés, kinyomja!
40 perc elteltével megint felhívtam (én naív azt hittem, azért nyomja ki, mert mindjárt odaér, ne húzza a kártyám... XD) csak most másik számról, amit nem ismert - egyből felvette! Illetődötten magyarázkodott, hogy kapott jobb ajánlatot; és azért nem vette fel korábban a telefont, mert pc volt a kezében: ezt 10 percig tartotta valszeg, mert ugye 10 perc eltolódással hívtam...Na, mindegy! Remélem senki nem jár majd így a jövőben ezzel a "korrekt" partnerrel, mint én!
Üdv!
-
dc
tag
Sziasztok!
zoltan7611 [link]
Megbeszéltünk 10-re találkozót, hogy megnézi/megveszi az eladó laptopomat, nem jött érte, közbe folyamatosan kérdeztem hogy később oda tudna -e érni, fél 1-ig még oké lenne nekem, folyamatosan be volt jelenkezve, azaz látta amit írok, negyed 3 -kor írt annyit, hogy "még munkahelyemen vagyok", azóta többször kérdeztem hogy aktuális még -e neki, de hallgat, nem képes két szót leírni, hogy köszönöm, nem. Aznapra amikor megbeszéltük volt két másik érdeklődő, akiket elküldtem azzal hogy valószínüleg elviszik, sajnos azóta is árulom a laptopom és még nem kellt el, pedig pénzre szükségem lenne. Nem ajánlom senkinek az úriembert!
-
simondr
senior tag
válasz
kardhal2 #13602 üzenetére
érdekes rálátás a dolgokra!
irtam én egyszer is hogy már feladtam? ha igen légyszives linkeld be,mert én akárhogy is keresek ilyet nem találok. azt irtam mindig is hogy utánajárok mivel mint utolag mondtam is nem én személyesen intéztem.De sebaj már megszoktam hogy a primitiv emberek mint ugye kardhal2 is nem tudják felérni ésszel amit az ember mond és rögtön hazugnak nevezik,még akkor is ha bizonyitékokkal tudja alátámasztani amit mond.ajánlom mindenki figyelmébe:
"Amiket jó tudni:
- Csak abban az esetben kérj fekete pontot, amennyiben valós anyagi kár ért!"mivel téged L. Zoltán nem ért anyagi kár igy jogtalanul kéred és persze indokolatlanul is a feketét te viszont remélem hogy minél hamarabb megkapod és max a hozzád hasonlo emberekkel üzletelhetsz és párszor te is megtapasztalod milyen is amikor felesleges postázza az ember a cuccát annak aki kéri.
üdv
-
kardhal2
csendes tag
válasz
simondr #13601 üzenetére
Hát sajnos idáig jutottunk, hogy aki többszörösen félrevezeti a vásárlót az feketepontoz, Három hétig hitegetett azzal hogy az áru postán van, csak a ragszám bediktálásakor akad el a szava mindig A sokadik postára adási ígéretet már nem hittem el, és közben vettem innen egy korrekt topiktárstól egy fényképezőt, drágában mint ettől a jóembertől,mert kellett nagyon, így a csomagját visszaküldöm. A privát levelezésünkben azt írta hogy ő az áldozat, mert a postaköltséget bebukta. Nekem a fényképező a munkámhoz kell, Ő folyamatosan hazudott, azt gondolva hogy az rendjén van, mert nem kerül pénzébe senkinek.Nekem került, mert kölcsön gépekért rohangáltam folyamatosan mivel a csomag nem bírt megérkezni. Nem az volt a fő probléma hogy nem adta fel,hanem hogy azt hazudta postán van. Már kiutáltak a helyi postáról mert minden reggel ott voltam érdeklődni. Még sajnáltam is szerencsétlent hogy eltüntették a csomagját..., és magamat is persze(magamat egy kicsit jobban
)
Hát ennyi az én olvasatomban.Én nem mondanám hogy ne vásároljatok tőle, ha nem sürgős nektek egyszer csak elküldi.
Mivel megkárosított erkölcsileg, és anyanyelvi szinten tud hazudni, egy jó nagy fekete pontot kérnék neki . -
simondr
senior tag
kardhal2 ph ujoncot senkinek sem ajánlom.
egy fuji s1500gép lett volna a bizniszünk tárgya ami sajna jokora késés után jutott volna el hozzá, de a feladás napján megkérdeztem töle telefonon hogy eláll az üzlettöl vagy megveszi a gépet. Ö mondta hogy küldjem el! mert megveszi. Persze utánvéttel, gazdagitsuk csak feleslegben a magyar postát és ma jött az üzenet hogy ö bizony nem vár tovább vett egyet mástol hozzám meg majd jön vissza az enyém.
mivel megkárositott anyagilag igy egy jó nagy fekete pontot kérnék neki,remélem mást nem huz csöbe
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! PC Specialist Recoil VIII 17 notebook - i9 14900HX 16GB RAM 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest