- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Norb3rto
őstag
Fekete pontot kérnék Zolee1 kollégának ezért.
Történet egyszerű kiírta az illető meddig lehet licitálni vgara "hétfő 23:59 ig" bőven benne voltam az időben viszont érkezett egy másik licit kedd 00:00:00.Írtam privátot hogy hova kűldje a vgat erre ír hogy nem én nyertem meg a licitet mert ő úgy gondolta a 23:59 -et, hogy 23:59:59 sztm ha így nézzük akkor se érvényes a másik fél licitje(ha kell adok priviüzenetet) inkorrektsége miatt kérem a feketét neki.
Anyagi kár okozása esetén jár a fekete, de jelen leírás alapján nincs kézzel fogható veszteséged
[ Módosította: Oczu ]
-
Norb3rto
őstag
válasz
rastawicc #13902 üzenetére
Mint írtam az oldalán ott volt a matrica mikor átadtam és stimmelt a matricán lévő szám a garipapíron lévő számmal,tovább + pénzért átadta volna a garipapírt kicsit érdekesnek tartom mikor hogy kevesebbért már is tökéletes lett volna számára a vga.Kérném a feketepont felül vizsgálását.Köszönöm
-
Norb3rto
őstag
válasz
batman777 #13710 üzenetére
Fekete pontot kérnék Vigilante kollégának inkorrekt és megbízhatatlan!
Cseréltem vele vgat amire azt írta azért cseréli el mert nem m1 sliben a 2 vga.Miután beraktam a gépbe tesztelésnél kiderül hogy nem jó a vga.Irtam neki hogy cseréljük vissza mert ez így nem jó.Megnéztem alacsonyabb órajelen ott se volt jó.Ezek után még beszéltünk és annyiba maradt a dolog hogy másnap keres azóta nem válaszol a privikre adatlapjáról a telefonszámot is levette közben phzik mert más topicba be tud írni csak nekem nem válaszol.Nagyon nem ajánlom senkinek!
-
Norb3rto
őstag
válasz
Attix82 #13645 üzenetére
Fekete pontot kérnék rastawicc kollégának gtx480ba számoltam be tőle egy giga gts 250 oc minden rendben ment csak a cserére nem hozta el a vga garipapírját.Megegyeztünk hogy ha járok kecsón odaadja vagy postán adja fel ezt eddig nem teljesítette.írtam neki és azzal a kifogással jött hogy szétszedte a vgat és nem talál vmi garimatricát.Ellenben ha fizetek neki 6e forintot elpostázza a garipapírt amit elvileg alapból adnia kellett volna.Ezek után írta hogy probál vmit intézni majd azt írta, hogy felhívta a kereskedést ott mondták neki hogy így nem garis a vga meg amúgy is a cavarok feje el volt marva itt megemlíteném hogy az elöző tulajnál és nálam is jók voltak.Mindent adtam a vgahoz amit kaptam hozzá doboz kieg és garlevél.Azóta probált beszélni valakikkel hogy garis e cucc.MOst is írt hogy én v.ok a hülye nem tartottam a szavam itt elegem lett nagy úgy néz ki buktam a garit de ez meg a saját hülyeségem
Nem ajánlom senkinek a srácot nagyon inkorrekt vigyázzatok vele!!
-
Norb3rto
őstag
Sziasztok!
Maxon kollégával akadt egy kellemetlenség megbeszéltük hogy elviszi a memóriámat jegeltem is neki hétvégéig (csak hétvégén lett volna időm átvinni) erre ír a hétközepén hogy most azonnal kell neki a memória írtam neki hogy csak hétvégén jó nekem, erre vett boltban másikat de vigyem át neki az enyémet az is kell neki.Hívtam egy párszor nem vette fel írtam neki, sokadik üzenetre írt vissza hogy mégse kell neki anyagi okok miatt, közben elvitték volna 2 en is.Nem tudom ezért jár e fekete pont ha igen akkor kérnék neki egyet
-
Norb3rto
őstag
Sziasztok!
Bacsisza kollégával vigyázni 5770 et vettem volna tőle holnap telefonon egyeztettünk délelőtt és most írt, hogy "eladta a vgat már tárgytalan"
anyagi károm nem származott belőle.
-
Norb3rto
őstag
Fekete Pont jár indblade kollégának senkinek nem ajánlom nagyon inkorrekt! Megbeszéltük hogy postán m1 uv val egy 300gbs winko hétfőn kellett volna feladnom(Tesó adta volna fel de rossz volt a felado szelvény) így kedden adtam fel a csomagot erre a srác szerdán ír nem fogja átvenni a csomagot családi okok miatt amit erősen kétlek volt rá + 1 napja hogy lemondja és csak akkor írt mikor odaért a csomag! Vigyázzatok vele újra reggelne Nagy István (Tiszapüspöki)!
-
Norb3rto
őstag
Fekete pont 1989 Kollegának mert visszamondta a fix kártyafoglalást!
-
Norb3rto
őstag
Fekete pont S.Feri Kollegának!
" Videokártya "
Érdemes vigyázni és érdeklődni hogy kell e neki az a dolog amire azt modnta 1x hogy megveszi, esetleg hogy a csere tárgyát nem e eladta időközben!
Aktív témák
- Napelem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- Suzuki topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest