- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
kertsa
senior tag
Tiszteld ADMIN!!!!
Előre is sry, hogy nem a károsult tesz jelentést. Megkértek rá, hogy tegyem meg!!!
Találtak egy csalót, üzletrontót, vagy nem is tudom milyen szavakkal illessem a gyereket!!!
A hirdetés...
Itt szépen látható, hogy nem is 2 napja lett bannolva a cd kulcs, mint ahogy Rebirth II. kolléga állítja, hanem 2009.09.19.-én... 3000ft-ot ér egy becsület? Kicsit viccesnek tartom... De ki hogy érzi.
Vissza sem akarja utalni a pénzt... Ki sem szeretné javítani az elkövetett hibát, és elnézést kérni...
Reakciója...
"Figyelj, engem rohadtul nem érdekel az hogy sikeresen bannoltattad a kulcsot. Senki nem adja vissza ilyen esetbe a pénzt, mivel nem tudom hogy igazat mondasz-e vagy sem. Amúgy sok sikert, mivel NEM tudod bizonyítani a vételt, mivel nem volt se számla se semmi csak így online, azt meg remélem tudod egy privát levelezés édes kevés az ilyenhez mivel bármikor bejelentkezhet más az adataimmal ha valahogy a birtokába jutott, illetve akárki megadhadta a számlaszámomat lejáratás céljából.
Szóval sok sikert, mert ebből semmi sem lesz, csak a szád jár. Arról nem is beszélve, hogy nem tudod azt sem bizonyítani hogy én bannoltattam le anno pontosan úgy minthogy azt sem hogy te voltál. Arról nem is beszélve, hogy amit ígértem MEGKAPTAD. Egy original serialt, ergó ezt ismét bebuktad.
Nem fogom vissza adni a pénzed, mivel nem tudhatom, hogy te bannoltad-e vagy sem."
Még mellé is beszél!!!
Online utalás történt, így ha kell igazolva lesz.
A jutalma ha jól sejtem kitiltás a fórumról?
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Napelem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- Suzuki topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest