Aktív témák

• kardhal2

csendes tag

válasz simondr #13601 üzenetére

Hát sajnos idáig jutottunk, hogy aki többszörösen félrevezeti a vásárlót az feketepontoz, Három hétig hitegetett azzal hogy az áru postán van, csak a ragszám bediktálásakor akad el a szava mindig A sokadik postára adási ígéretet már nem hittem el, és közben vettem innen egy korrekt topiktárstól egy fényképezőt, drágában mint ettől a jóembertől,mert kellett nagyon, így a csomagját visszaküldöm. A privát levelezésünkben azt írta hogy ő az áldozat, mert a postaköltséget bebukta. Nekem a fényképező a munkámhoz kell, Ő folyamatosan hazudott, azt gondolva hogy az rendjén van, mert nem kerül pénzébe senkinek.Nekem került, mert kölcsön gépekért rohangáltam folyamatosan mivel a csomag nem bírt megérkezni. Nem az volt a fő probléma hogy nem adta fel,hanem hogy azt hazudta postán van. Már kiutáltak a helyi postáról mert minden reggel ott voltam érdeklődni. Még sajnáltam is szerencsétlent hogy eltüntették a csomagját..., és magamat is persze(magamat egy kicsit jobban :D )
    Hát ennyi az én olvasatomban.Én nem mondanám hogy ne vásároljatok tőle, ha nem sürgős nektek egyszer csak elküldi. :K
    Mivel megkárosított erkölcsileg, és anyanyelvi szinten tud hazudni, egy jó nagy fekete pontot kérnék neki .

Aktív témák