- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Aktív témák
-
kardhal2
csendes tag
válasz
simondr #13601 üzenetére
Hát sajnos idáig jutottunk, hogy aki többszörösen félrevezeti a vásárlót az feketepontoz, Három hétig hitegetett azzal hogy az áru postán van, csak a ragszám bediktálásakor akad el a szava mindig A sokadik postára adási ígéretet már nem hittem el, és közben vettem innen egy korrekt topiktárstól egy fényképezőt, drágában mint ettől a jóembertől,mert kellett nagyon, így a csomagját visszaküldöm. A privát levelezésünkben azt írta hogy ő az áldozat, mert a postaköltséget bebukta. Nekem a fényképező a munkámhoz kell, Ő folyamatosan hazudott, azt gondolva hogy az rendjén van, mert nem kerül pénzébe senkinek.Nekem került, mert kölcsön gépekért rohangáltam folyamatosan mivel a csomag nem bírt megérkezni. Nem az volt a fő probléma hogy nem adta fel,hanem hogy azt hazudta postán van. Már kiutáltak a helyi postáról mert minden reggel ott voltam érdeklődni. Még sajnáltam is szerencsétlent hogy eltüntették a csomagját..., és magamat is persze(magamat egy kicsit jobban
)
Hát ennyi az én olvasatomban.Én nem mondanám hogy ne vásároljatok tőle, ha nem sürgős nektek egyszer csak elküldi.
Mivel megkárosított erkölcsileg, és anyanyelvi szinten tud hazudni, egy jó nagy fekete pontot kérnék neki .
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-roller topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Android szakmai topik
- Microsoft OneDrive (korábban SkyDrive)
- Linux kezdőknek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest