- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
kardhal2
csendes tag
válasz
simondr #13601 üzenetére
Hát sajnos idáig jutottunk, hogy aki többszörösen félrevezeti a vásárlót az feketepontoz, Három hétig hitegetett azzal hogy az áru postán van, csak a ragszám bediktálásakor akad el a szava mindig A sokadik postára adási ígéretet már nem hittem el, és közben vettem innen egy korrekt topiktárstól egy fényképezőt, drágában mint ettől a jóembertől,mert kellett nagyon, így a csomagját visszaküldöm. A privát levelezésünkben azt írta hogy ő az áldozat, mert a postaköltséget bebukta. Nekem a fényképező a munkámhoz kell, Ő folyamatosan hazudott, azt gondolva hogy az rendjén van, mert nem kerül pénzébe senkinek.Nekem került, mert kölcsön gépekért rohangáltam folyamatosan mivel a csomag nem bírt megérkezni. Nem az volt a fő probléma hogy nem adta fel,hanem hogy azt hazudta postán van. Már kiutáltak a helyi postáról mert minden reggel ott voltam érdeklődni. Még sajnáltam is szerencsétlent hogy eltüntették a csomagját..., és magamat is persze(magamat egy kicsit jobban
)
Hát ennyi az én olvasatomban.Én nem mondanám hogy ne vásároljatok tőle, ha nem sürgős nektek egyszer csak elküldi.
Mivel megkárosított erkölcsileg, és anyanyelvi szinten tud hazudni, egy jó nagy fekete pontot kérnék neki .
Aktív témák
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 PRO 8540U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest