- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
Santosh
tag
Mivel most tudtam meg, hogy van ez a topik, ezért két embernek is szeretnék fekete pontot adni, sajnos átvágták két hét alatt kétszer is.
Tehát az első:
Kérnék egy negatívat ( fekete pontot) tolgyfa85 - nek ezért . Azt mondta, hogy tökéletesen működik a gép. Ehhez képest egy számítógép sem hajlandó kommunikálni a fényképezőgéppel usb kábellel, valamint elmondása szerint tudom tölteni a fényképezőt az usb kábellel, ennek ellenére ez nem sikerült. Természetesen ezt a két dolgot helyben nem próbáltam ki, bíztam az illetőben. Utólag látom, hogy sajnos hazudott nekem. Összesen 6ezer forintot kell pluszba költenem a gépre, hogy az minden funkciójában használható legyen.
Másik:
Óriási fekete pontot kérek, ugyanis a következő történt: Mayster16-tól rendeltem egy HP gépet, megjött postán, a notebook viszont nem működik megfelelően. Csíkozódik, ugrál a képernyője. Elvittem, azt mondták valószínű, hogy szalagszakadás. Ez 5ezer forintba került nekem, viszont nem javult meg a gép. 28ezer plusz ÁFA-ért tudnak bele adni egy új kijelzőt. A mostani állapotban viszont már használhatatlan, gyakran az egész képernyő csíkokból áll.
Ezt jeleztem az eladónak, kértem, hogy fizesse ki a szervizköltségemet, mert a leírásban és az elmondásában az volt, hogy hibátlan a gép. Ehhez képest ő nem akarja kifizetni nekem, és visszafizetni sem a pénzem a notebookért cserébe.
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Ukrajnai háború
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 PRO 8540U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest